Palvelut

Sähköauton latausasema

Aiotko asentaa sähköauton latausaseman?

Onko sinulla sähköauto ja tarvitset apua latausaseman asentamiseksi kotiin? Riippumatta siitä, minkälaisen sähköauton laturi aiot hankkia – Remppatorilta löydät sertifioidun sähköasentajan, joka voi auttaa sinua sekä sähköauton kotilaturin opastuksessa että asennuksessa.

Hanki apua sähköauton latausasema asentamiseen tänään

Paljonko sähköauton latausaseman asentaminen maksaa?

Sähköauton latausaseman hinta riippuu siitä, kuinka paljon virtaa tarvitset, haluatko älykkään vai yksinkertaisen latausboksin ja kuinka pitkä matka sulakerasian ja latauspisteen välillä on.


Sähköauton latausasema maksaa yleensä 1000 - 2000 euroa asennus mukaan lukien. Se, mikä laturi sinun on ostettava, riippuu sähköautotyypistä ja kotisi tehokapasiteetista.Laajuus ja monimutkaisuus

Jos aiot asentaa sähköauton laturin, projektin laajuus ja monimutkaisuus riippuvat pitkälti siitä, onko kotisi sähköverkkoa päivitettävä. Se vaikuttaa myös kokonaishintaan.


Tavallisesti sähköasentajalla kestää 3-4 tuntia asentaa sähköauton latausaseman.


Jos asut asunto-osakeyhtiössä ja aiot asentaa sähköauton latauslaitteen, ota ensin yhteyttä yhtiön hallitukseen selvittääksesi, mitä mahdollisuuksia ja mahdollisia suunnitelmia sähköauton lataamiseen on olemassa.


Ammattilainen

Kun aiot asentaa sähköauton latausaseman, on tärkeää käyttää sertifioitua sähköasentajaa.Sähköauton latausaseman asentaminen omatoimisesti on kielletty.

On hyvä ottaa yhteyttä sähköasentajaan jo ennen kuin ostat laturin. Sähköasentaja voi neuvoa, minkä tyyppinen sähköauton latausasema sopii parhaiten kotiisi.Seikat, jotka voivat nostaa projektisi hintaa

On olemassa monia tekijöitä, jotka vaikuttavat sähköauton latausaseman kotiasennuksen kokonaishintaan. Joitakin yleisiä hintoihin vaikuttavia tekijöitä ovat laturin tarvitsema teho, latauspisteen ja kodin sulakerasian välinen etäisyys ja se, onko kodin sähköverkkoa päivitettävä.


Jos haluat älykkään latausaseman, se maksaa yleensä hieman enemmän kuin yksinkertainen latausboksi. Se voi kuitenkin kannattaa pitkällä aikavälillä, sillä älykäs latausboksilataa sähköauton silloin, kun sähkö on halvinta.

Useimpien sähköauton latausasemien käyttöikä on jopa 10 vuotta.Asenna sähköauton latausasema kotiin

Jos sinulla on sähköauto tai suunnittelet sellaisen hankkimista, on monia syitä, miksi sinun pitäisi asentaa sähköauton latausasema kotiin. Jos sinulla on mahdollisuus kotilataukseen, voit ladata sähköautosi milloin tahansa, etkä ole riippuvainen julkisista latausasemista.


Jos haluat asentaa uuden latausaseman sähköauton päivittäistä latausta varten, et saa asentaa vain tavallista pistorasiaa. Pistorasia ei yleensä kestä sähköautojen lataamisesta aiheutuvaa kuormitusta, joten se voi olla palovaarallinen. Pistorasian kautta hätälataus on luvallista, kunhan sinulla on oma virtapiiri sähköautolle.


Jos haluat ladata sähköautosi kotona, sinun on asennettava latausasema. Se on suunniteltu erityisesti sähköautoja varten, ja se mahdollistaa sekä turvallisemman että tehokkaamman sähköauton lataamisen. Latausboksi asennetaan yleensä seinään tai pylvääseen sen mukaan, mitä tontillasi on käytettävissä.


Kun päätät, mihin sähköauton latausasema asennetaan, on tärkeää arvioida asuinpaikkasi olosuhteet. Sekä kylmät lämpötilat että liiallinen auringonpaiste voivat vaikuttaa latausboksin latausnopeuteen. Lisäksi huono sää voi vahingoittaa laturia ajan myötä. Sen vuoksi voi olla suositeltavaa sijoittaa latausasema autotalliin tai katoksen alle.


Kun ostat sähköauton laturin, voit valita useista vaihtoehdoista. Latausbokseja on pääasiassa kahdenlaisia. Älykkäässä latausasemassa on lisätoimintoja, joita kutsutaan virranhallinnaksi ja ajanhallinnaksi. Virranhallinta lataa sähköauton silloin, kun sähkö on halvinta, yleensä yöllä, ja ajanhallinnan avulla voit päättää, milloin lataus aloitetaan ja lopetetaan.


Yksinkertaisessa latausasemassa ei ole erityistoimintoja, ja se lataa sähköauton kuin eräänlainen kehittynyt pistorasia.


Toinen asia, joka kannattaa huomioida sähköauton latausaseman hankittaessa, on se, tarvitsetko kiinteän vai irrotettavan latauskaapelin. Jos latauskaapeli on irrotettava, voit vaihtaa kaapeleita, jos latausasemaa on tarkoitus käyttää useille eri sähköautoille, joissa on erilaiset latausratkaisut.


Jos sinulla on kiinteä latauskaapeli, sinun ei tarvitse hakea latauskaapelia joka kerta, kun haluat ladata sähköautosi. On myös epätodennäköisempää, että se varastetaan.

Kotilatausasema ei ole sama asia kuin pikalaturi. Pikalataus edellyttää paikallisen sähköverkon suurta kapasiteettia. Pikalaturit ovat kalliita ja suuria, eivätkä ne oikein sovi kotiin asennettaviksi.


Kun sähköautoa ladataan tavallisella sähköauton kotilaturilla, sähköauton sisäisen laturin kapasiteetti määrittää, kuinka paljon virtaa sähköauto pystyy vastaanottamaan, riippumatta siitä, kuinka paljon virtaa latausboksi pystyy tarjoamaan. Ennen sähköauton latausaseman ostamista on siis suositeltavaa tarkistaa sähköauton sisäisen laturin koko. Näin vältytään ostamasta tarpeettoman kallista laturia, jonka teho on suurempi kuin sähköautosi tarvitsee.
Valitut yritykset

Takomon Sähkö OY

S1-asennusoikeudet. Kokemus sähköasennuksista n. 30v. Toiminta-alue pk-seutu. Erityisosaaminen stadin huoneistoremonteista v. 2015 lähtien. Myös saarista kokemusta. Kaikki alan työt perussähköasennuksista latausasemiin ja aurinkovoimaloihin. Scan Office jälleenmyyjä. Sähkösuunnittelu Cadmaticin ohjelmistolla.

Lue lisää

Sähköauton kotilatausasema

"Beny latausaseman asennus onnistui hyvin. Ilkka teki todella siistiä jälkeä."
T
Tomi
VANTAA, Loka 2023
Takomon Sähkö OY

Leditko Oy

Leditko oy on erityisesti uudiskohteiden sähköurakointiin erikoistunut yritys. Meiltä löytyy S2 sähköurakointioikeudet. Toimimme Uudellamaalla sekä sopimuksen mukaan lähialueilla.   Palveluihin kuuluvat asuinrakennusten sähköasennukset sähkösuunnittelusta asennukseen, sähköauton latauspisteet, mittauskeskusten uusimiset, kaikenlaiset yleiset sähkötyöt. Vahvuutenamme on tarkka ammattilaisen työnjälki sekä erinomainen joustava asiakaspalvelu

Lue lisää

Sähköauton latausaseman asennus

"Viimesen päälle!"
T
Tommi
VANTAA, Loka 2023
Leditko Oy

Sähköliike Energizet Oy

Erikoisosaamistamme ovat: Sähköasennukset: Tarjoamme laadukasta sähköasennuspalvelua erilaisiin kohteisiin, olipa kyseessä asuinrakennus tai toimistotila. Energiaremontit: Autamme asiakkaitamme energiatehokkuuden parantamisessa ja sähköjärjestelmien päivittämisessä. Suunnittelemme ja toteutamme remontit ammattitaidolla ja huolellisuudella. Sähkösuunnittelu: Tarjoamme kattavia sähkösuunnittelupalveluita, jotka varmistavat toimivat ja turvalliset sähköjärjestelmät. Suunnittelemme järjestelmät asiakkaidemme tarpeiden ja vaatimusten mukaisesti. Aurinkosähköjärjestelmät ja asennus: Edistämme kestävää energiankäyttöä tarjoamalla laadukkaita aurinkosähköjärjestelmiä ja asennuspalveluita. Autamme asiakkaitamme hyödyntämään aurinkoenergiaa ja vähentämään riippuvuutta perinteisistä energialähteistä. Sähköauton latausasemat: Tarjoamme sähköautoilijoille ja taloyhtiöille kattavia latausasemapalveluita. Suunnittelemme, asennamme ja ylläpidämme latausasemia, jotka vastaavat asiakkaidemme tarpeita ja edistävät kestävää liikkumista. Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille ensisijaisen tärkeää, ja siksi tarjoamme joustavia, nopeita ja laadukkaita palveluita. Tiimissämme on kokeneita ja ammattitaitoisia sähköalan asiantuntijoita, jotka varmistavat työn sujuvuuden ja korkean laadun kaikissa projekteissa. Energizet Oy on luotettava kumppani, joka varmistaa sähköalan tarpeidesi täyttymisen. Ota yhteyttä, niin autamme sinua energiatehokkaiden ja kestävien ratkaisujen toteuttamisessa.

Lue lisää

Sähköauton latausaseman asennus

"Kaverit hoiti homman tosi siististi ja kovalla ammattitaidolla. Kommunikointi sujuvaa ja asiat tehtiin juuri silloin kuin oli sovittu. Suosittelen!"
J
Juha Matti
HELSINKI, Loka 2023
Sähköliike Energizet Oy

KM Sähköasennus Oy

KM Sähköasennus OY on vuonna 2009 perustettu yritys, jolla on sähköalan erilaisista töistä vuosikymmenien vahva kokemus. Olemme sähköistäneet. kerros, rivi, pari, luhti, ja omakotitaloja. suoritamme myös kaikenlaiset pienetkin työt.

Lue lisää

Sähköauton 1-vaihelatausaseman asennus

"Asentaja sovittuna aikana paikalla ja kaikki hommat meni nappiin! Suosittelen!"
A
Antti
TAMPERE, Loka 2023
KM Sähköasennus Oy

TaloIT

Tarjoamme tarpeisiisi sopivia räätälöityjä sähkö- ja automaatioratkaisuja kustannustehokkaasti esimerkiksi kotiin, kesämökille tai veneeseen. Asennamme: ilmalämpöpumput; TOSHIBA, Midea, Panasonic, Samsung sähköauton latausasemat; olemme Teslan valtuuttama asennusliike Tesla Partner aurinkosähkövoimalat älykoti ratkaisut, lämmön etäohajus, kameravalvonnat jne Olemme Tukesin hyväksymä sähköurakointi- ja kylmälaiteasennus yritys ja poliisihallinon myötämä turvallisuusalan yritys. https://rekisterit.tukes.fi/toiminnanharjoittajat?p=0&q=TaloIT Meiltä löytyy myös verkkokaupasta tuotteet: https://www.taloit.fi/kauppa/index.php Tesla asioissa: www.mytesla.fi/sivut/

Lue lisää

Auton latausaseman asennus

"Toteutettiin niin, kuin oli sovittu kaikilta osin."
M
Markku
OULU, Syys 2023
TaloIT

Sähköasennus Jk-Pro

Sähköasennus kokemusta vuodesta 2008 asti. Paljon kokemusta kattavista sähköasennuksista, niin pienestä kytkimen vaihdosta koko omakotitalon sähköistykseen. Teen myös sähköautojen latauslaitteiden asennuksia, verkonvaihto kytkimien, ylijännitesuojien asennuksia ja älylaitteiden esim shelly asennukset. Myös antenni, atk verkot,ja lämpökamerakuvaukset onnistuu. Minulla on vaadittava S2 Sähköpätevyys ja urakointi oikeus. Noudatan asennuksissa SFS standartia ja sen myötä turvalliset sähköasennukset. Kauttani saat vaadittavat mittauspöytäkirjat ja työni on kotitalousvähennys kelpoinen.

Lue lisää

Sähköauton latausaseman asennus

"Erinomainen ja asiantunteva toteutus. Suosittelen lämpimästi JK-Pro:ta sähköurakointiin."
P
Panu
ESPOO, Syys 2023
Sähköasennus Jk-Pro

Sähköpalvelu Kaislaranta Ky

Sähköauton latausasema

"Työ tehtiin juuri siinä aikataulussa kuin sovittiin ja jälki on todella ammattimaista"
P
Petri
VANTAA, Syys 2023
Sähköpalvelu Kaislaranta Ky

LSA-Sähkö Oy

Sähköauton latausaseman asennus

"Homma hoidettiin asiallisesti, siististi, ammattimaisesti ja sovittuun hintaan. Suuri suosittelu!"
A
Arttu
HUSULA, Elo 2023

Talotekniikka Pihlainen Oy

Talotekniikka Pihlainen Oy on pääasiassa Varsinais-Suomen alueella toimiva LVI-, sähkö- ja kylmäalan yritys. Toimipaikkamme sijaitsee Raisiossa, mutta toimimme sopimuksen mukaan myös muuallakin Suomessa. Meillä on urakointoikeudet alle 3kg kylmäainetta sisältäviin laitteisiin (lämpöpumput), kaikenlaisiin sähkö- ja LVI-töihin.

Lue lisää

Sähköautojen latauksen mahdollistavan kaapeloinnin asennus

"Voin suositella, aktiivinen ja luotettava toimittaja!"
J
Jyrki
TURKU, Elo 2023
Talotekniikka Pihlainen Oy

Teemun Talotekniikka Oy

Olemme Jyväskyläläinen LVIS-ratkaisuita tarjoava yritys, jonka tekemistä ohjaa aito rehtiys – etsimme aina oikein mitoitetun ja toimivaksi todistetun ratkaisun sinun ja kotisi tarpeisiin.

Electric car charger installation

"Work was done, communication could be a bit better (check emails more often so a phone follow up would not be needed)"
M
Matthijs
PALOKKA, Heinä 2023
Teemun Talotekniikka Oy


Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Latauslaitteen asennus

01700VANTAA

Sähköauton latauslaitteen asennus kotiin. Latauslaite volkkarin ID Charger Pro.

Sähköauton latausaseman asennus

33250TAMPERE

Auto: Polestar 2 Latausasema: Zaptec Go Asennuspaikka Pispalassa neljän asunnon taloyhtiön autokatokseen. Sähköpääkeskus autopaikan seinän takana (n. 3 - 4 metrin sähköveto). Autopaikalle vedetty keskukselta normaali schuko -pistoke lämmitystä varten, jota myös käytetty auton lataukseen.

Wallbox asennus

02330ESPOO

Hei, Tilaisin BMW Wallbox -sähkölaturin asennuksen autotallin seinään. Asumme Espoon Nöykkiössä.

Sähköauton latausaseman asennus, omakotitalo

01260VANTAA

Sähköauton hankinta on suunnitteilla. Tarvitsisimme arvion järkevimmästä toteutustavasta ja sopivimmasta laturityypistä. Pihassa on valmiiksi pistoketolppa, voiko sitä hyödyntää seinäasennuksen asemesta. Arvion jälkeen asennus valitulla tavalla ja latausasemalla

Sähköauton latausaseman asennus

00920HELSINKI

ID.Charger Pro latausaseman asennus omakotitaloon. Asennusohjeet: https://storage.googleapis.com/pimcore-webshop-vw-prod/public/var/assets/de-DE/downloads/VW_Wallbox_Manual_B_Installation.pdf Pääsähkökaappi muutaman metrin päässä asennuspaikasta. Lähin sulakekaappi seinän toisella puolella. Mikäli kytketään siihen tulee yksi seinän läpivienti. Onnistuu ovenkarmista. Talossa kolmivaihdesähköt.

Sähkötolpaan autolautauksen vaihto tavalliseen lämmityslaitteeseen

02780ESPOO

Olen asennettanut taloyhtiöön tavallisen auton tavallisen lämmitys"tolpan" tilalle sähköauton latausta varten olevan laitteen. Nyt olen muuttamassa pois helmikuun lopussa ja vanha lämmistyslaite tulisi asentaa takaisin. Laitteet ovat siis olemassa, mutta tarvitsisin sähkömiehen joka pystyy asentamaan tuon vanhan laitteen takaisin. Laite on kiinni autokatoksen seinässä.Viimeisimmät arvioinnit
Sähköauton latausaseman asennus omakotitaloon

Sähköauton latauspisteen asennus sujui erittäin nopeasti ja vaivattomasti. Kommunikointi oli nopeaa ja selkeää, asentaja saapui sovitusti ajallaan, ja hoiti homman erittäin ammattitaitoisesti.

Helmi 2024
V

Ville - Kerawatti Oy

VANTAA
Sähköauton latauspistokkeen asennus

Etukäteen laskettu arvio piti hyvin paikkansa.

Helmi 2024
J

Jarkko - Pihkasähkö

KUOPIO
Lataus aseman asennus sähköauto

Latausaseman asennus meni hienosti ja joustavalla aikataululla. Kiitos hyvästä työstä!

Tammi 2024
T

Tommi - T:mi Jarno Suutari

KLAUKKALA
Sähkötyö

Suosittelen.

Tammi 2024
A

Antti - Jelux Oy

VARJAKKA
Pieniä sähköasennuksia

-

Joulu 2023
P

Petri - Rehti Sähkö OY

TURKU
Sähköauton latauspiste kotiin

Sähköauton latausaseman asennuksen osalta oli hyvä hinta/laatu-suhde

Joulu 2023
K

Kalle - Kerawatti Oy

KERAVA
Latausaseman ja 3-vaihe pistokkeen asennus

Ammattitaitoinen asentaja hoiti asennuksen mallikkaasti.

Joulu 2023
T

Tero - Sähköt Kotiin Oy

TAMPERE
Tesla Wall Connector asennus

Kaikki sujui mutkattomasti. Nopea yhteydenpito, edullinen hinta, ripeä ja siisti työ. Käytän jatkossakin Hajalan Sähköä tarvittaessa.

Joulu 2023
J

Jarno - Hajalan Sähkö Oy

HALIKKO AS
Hybridi auton laturin asennus.

Kaikki meni niin kuin sovittiin. Nopeasti ja siististi. Kiitos.

Marras 2023
M

Miika - KM Sähköasennus Oy

TAMPERE
Sähköauton latauspiste

Kaikki toimi hienosti alusta loppuun aikataulussa.

Marras 2023
M

Marko - Sähköliike Energizet Oy

ESPOO
Hybridiauton latausasema kotiin

Sovitusti työ tuli tehtyä, vaikka tulikin mutkia matkaan. Ongelmista keskusteltiin avoimesti.

Marras 2023
T

Tiina - Sujuva Talotekniikka Oy

NOKIA
Sähköauton latausaseman asennus

Kaikki sujui todella hyvin ja hinta oli myös kohdillaan.

Loka 2023
N

Niklas - Sähköpalvelu Kulmala

ESPOO

Julkaistu 04. marras 2022, 09:39

Päivitetty 05. helmi 2024, 14:21

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Kuvaile projektisi ja saa tarjouksia lähellä olevilta yrityksiltä - maksutta.

Aloita tästä