Tarvitsetko uuden aidan ja uuden portin?

Suunnitteletko rakentavaksi aidan ja portin tai remontoivasi olemassa olevat? Aioitpa hankkia verkkoaidan, riukuaidan tai näköesteen: Remppatorista löydät ammattitaitoiset urakoitsijat, jotka voivat auttaa sinua sekä projektin suunnittelussa että toteutuksessa.

  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Tarvitsetko uuden aidan ja uuden portin?

Suunnitteletko rakentavaksi aidan ja portin tai remontoivasi olemassa olevat? Aioitpa hankkia verkkoaidan, riukuaidan tai näköesteen: Remppatorista löydät ammattitaitoiset urakoitsijat, jotka voivat auttaa sinua sekä projektin suunnittelussa että toteutuksessa.

  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous

Kuinka paljon maksaa aidan ja portin rakentaminen?


Aidan ja portin rakentamisen kustannukset vaihtelevat sen mukaan, millaisen aidan ja portin tarvitset, kuinka pitkä ja korkea aidan on oltava ja millaisia materiaaleja valitset.


Yleensä aidan ja portin rakentaminen maksaa 50 - 100 euroa tunnissa, kun urakoitsija pystyttää ne. Hinta riippuu siitä, kuinka paljon työtä on tehtävä ja kuinka paljon materiaaleja ja laitteita työn tekemiseen tarvitaan.


Laajuus ja monimutkaisuus

Jos aiot rakentaa aidan ja portin, projektin laajuus ja monimutkaisuus riippuvat enimmäkseen koosta ja siitä, kuinka aita ankkuroidaan maahan.


Se, kuinka kauan aidan ja portin rakentaminen kestää, riippuu siitä, aiotko hankkia valmiin aidan, joka tarvitsee vain pystyttää, vai onko se rakennettava tontilla.


Tavallisesti ammattilaiselta menee muutama päivä aidan ja portin rakentamiseen, kun taas valmiin aidan voi pystyttää muutamassa tunnissa. Jos aiot myös maalata aidan, siihen voi kulua useita päiviä.


Jos projektisi edellyttää hakemusta, sinun on myös maksettava siitä, että kunta käsittelee rakennuslupahakemuksesi.


Urakoitsijat

Kun rakennat aidan tai portin, on hyvä hankkia apua ammattitaitoisilta urakoitsijoilta. Silloin voit olla varma, että saat turvallisen ja vankan lopputuloksen, joka kestää pitkään.


Aidan ja portin rakentamiseen tarvitaan yleensä puuseppä tai kirvesmies ja sähköasentaja, jos aiot pystyttää ajotielle sähköisen portin. Jos aiot maalata uuden tai vanhan aidan tai portin, tarvitset maalarin.


Seikat, jotka voivat nostaa projektisi hintaa

On olemassa monia tekijöitä, jotka vaikuttavat aidan ja portin kokonaishintaan. Yleisiä hintoihin vaikuttavia tekijöitä ovat aidan korkeus ja pituus sekä materiaalivalinta ja pintakäsittely.


Kun rakennat aidan ja portin, eri materiaalityyppien välillä on laatueroja. Halusitpa minkälaisen aidan ja portin tahansa, laadukkaan ja kestävän materiaalin valinta on hyvä sijoitus. On olemassa myös huoltovapaita aitoja ja portteja.Puuaita

Jos haluat merkitä tontin rajan, turvata portaat tai verannan, tai luoda alueen, jossa koira voi juosta vapaasti, voit rakentaa aidan. Aita voidaan rakentaa monella eri tyylillä ja eri materiaaleista. Yleisin puutarha-aita on puinen.


Puuaita voidaan rakentaa joko vaakalaudoituksella tai säleaidaksi pystylaudoituksella. Voit valita, kuinka leveät laudat haluat ja kuinka suuri lautojen välisen tilan on oltava. Se, miltä aidan pitäisi näyttää, riippuu talosi tyylistä ja muusta ympäristöstä.


Aidat, joissa on vaakalaudoitus, on yleensä helppo rakentaa, ja ne sopivat hyvin tarkoitukseen, jos aiot rakentaa vain yksinkertaisen aidan tontin ympärille. Jos aiot pystyttää aidan mökin ympärille, voit esimerkiksi rakentaa riukuaidan.


Jos aiot rakentaa säleaidan, lautojen yläosat voidaan leikata eri tavoin riippuen siitä, millaisen tyylin haluat aitaan. Terävä kärki on yleinen, mutta siinä voi olla myös suora tai kaareva yläosa, leikkauksia tai vaakalauta päällä.


Kun rakennat puutarhaan puuaidan, voit valita useista eri puulajeista ja pintakäsittelyistä. Käsittelemätön puutavara on yleensä järkevin ratkaisu, mutta vaatii usein pintakäsittelyä. Siksi voi olla kannattavaa sijoittaa esimerkiksi painekyllästettyyn puutavaraan, joka tarvitsee vain maalata.


Jos et halua käyttää aikaa aidan maalaamiseen ja huoltoon, voit rakentaa aidan komposiitista. Komposiitti on puun ja muovin seos, jolla on pitkä käyttöikä, jopa kovassa säässä.


Riippumatta siitä, millaisen aidan aiot rakentaa, aidan käyttöikä riippuu siitä, miten hyvin se on ankkuroitu maahan. Jotta aita olisi vakaa, on tärkeää, että aidalla on hyvä perusta.


Jos aita on korkealla tai jos tontillasi on lyhyt matka alas vuorelle tai kukkulalle, betonipylväsperustukset ovat suositeltavia. Käyttämällä ammattitaitoisia urakoitsijoita voit olla varma, että sekä perustus että aita rakennetaan hyvin.


Jos aiot asentaa kaiteen verannalle tai parvekkeelle, joka on yli puoli metriä maanpinnan yläpuolella, sen on oltava vähintään metrin korkuinen, jos tasoero on enintään 10 metriä. Jos tasoero on yli 10 metriä, aidan on oltava vähintään 1,2 metriä korkea.


Jos rakennat kaiteen portaisiin, sen korkeuden on oltava vähintään 0,9 metriä lattian tai portaiden yläpuolella.


Aitaan ei yleensä tarvita rakennuslupaa, kunhan aita on enintään 1,5 metriä korkea ja rakenteeltaan avoin. Jos haluat pystyttää aidan terassille, se voi olla enintään 1,2 metriä korkea ilman lupaa.


Jos aiot pystyttää aidan naapuritonttia vasten, on tärkeää, että sovitte, miltä aita näyttää, kuka sitä huoltaa ja miten kustannukset jaetaan.


Puuaidan hinta

Puuaidan hinta riippuu siitä, kuinka pitkän ja korkean aidan haluat, puulajin ja pintakäsittelyn valinnasta sekä siitä, miten aita on rakennettu ja millaiset perustukset sillä on. Vaakalaudoitettu aita on vaakalaudoitus, on usein yksinkertaisempi ja järkevämpi rakentaa kuin aita, jossa on pystylaudoitus.


Yksinkertaisen riukuaidan hinta on yleensä 15 - 20 euroa metriltä materiaalien osalta, kun taas komposiittimateriaalista valmistettu aita voi maksaa 150 - 200 euroa metriltä materiaalien osalta. Lisäksi on maksettava kustannukset ammattilaiselle, joka pystyttää aidan. Urakoitsija maksaa yleensä 50 - 100 euroa tunnilta.


Koska aidan on kestettävä kaikenlaista säätä, kannattaa valita laadukkaita materiaaleja. Huoltovapaa aita maksaa yleensä enemmän kuin materiaalit, jotka vaativat säännöllistä huoltoa. Voit kuitenkin säästää kustannuksia ajan myötä, sillä sinun ei tarvitse maksaa pohjakäsittelystä tai maalauksesta.


Jos joudut hakemaan rakennuslupaa aidan rakentamiseen, sinun on varauduttava siihen, että hakemusprosessi aiheuttaa lisäkustannuksia.


Verkkoaita, teräsaita ja muut metalliaidat.

Jos haluat tukevan aidan, jota on helppo huoltaa, voit pystyttäämetalliaidan tai teräsaidan. Metalli- tai teräsaidan avulla voit saada sekä modernin aidan että perinteisemmän ulkoasun.


Se, miltä aidan pitäisi näyttää, riippuu talosi tyylistä ja muusta ympäristöstä. Verkkoaita tai punosaita on helppo ja nopea asentaa, ja se on hyvä ratkaisu, jos haluat halvan aidan, joka on tiheä ja huoltovapaa.


Jos haluat modernin aidan, voit rakentaa metalli- tai teräsaidan, jossa on vaaka- tai pystypaneeli. Voit myös hankkia kaiteet, joissa on lasit tai reikälevyt. Jos haluat perinteisempää tyyliä, voit asentaa aidan, joka on takorautaa tai valurautaa.


Riippumatta siitä, kuinka pystytät aidan, on tärkeää, että -aita on vakaa, ja hyvällä perustalla pidennät aidan käyttöikää. Jos rakennat aidan korkealle tai jos tontilla on lyhyt matka alas vuorelle tai kukkulalle, on suositeltavaa käyttää betonipylväsperustuksia. Ammattitaitoisten urakoitsijoiden avulla varmistat, että sekä perustus että aita on tehty hyvin.


Jos aiot rakentaa kaiteen verannalle tai parvekkeelle, joka on yli puoli metriä maanpinnan yläpuolella, sen on oltava vähintään metrin korkuinen, jos tasoero on enintään 10 metriä. Jos tasoero on yli 10 metriä, aidan on oltava vähintään 1,2 metriä korkea.


Jos asennat kaiteen portaisiin, sen on oltava vähintään 0,9 metrin korkeudella lattiasta tai portaista.


Et yleensä tarvitse rakennuslupaa aidan pystyttämiseen, kunhan aita on enintään 1,5 metriä korkea ja rakenteeltaan avoin. Jos aiot rakentaa aidan terassille, se voi olla enintään 1,2 metriä korkea ilman lupaa.


Jos aiot rakentaa aidan tontin ympäri, on tärkeää, että sovit naapurien kanssa, miltä aita näyttää, kuka sitä huoltaa ja miten kustannukset jaetaan.


Verkkoaidan ja teräsaidan hinta

Metalli- tai teräsaidan kustannukset riippuvat siitä, kuinka pitkä ja korkea aidan on oltava, materiaalivalinnasta ja muotoilusta sekä siitä, miten aita kiinnitetään maahan.


Verkkoaidan hinta on noin 30 euroa metriltä materiaalien osalta, kun taas muut metalli- ja teräsaidat maksavat yleensä 100 - 200 euroa metriltä verkon osalta. Lisäksi on maksettava kustannukset urakoitsijalle, joka pystyttää aidan. Urakoitsija maksaa yleensä 50 - 100 euroa tunnilta.


Jos rakentamasi aita edellyttää hakemusta, sinun on varauduttava siihen, että hakemusprosessi aiheuttaa lisäkustannuksia.Näköesteet

Jos haluat näkösuojan, joka suojaa tuulelta, katseilta tai pölyltä, voit rakentaa näköesteen. Näköeste on sovitettava ympäristöön ja talon rakennustyyliin. Samalla se on rakennettava oikein sen mukaan, mitä vastaan halutaan suojautua.


Jos näköesteen halutaan suojaavan tuulelta, on tärkeää, että sitä ei rakenneta täysin tiiviiksi aidaksi. Näin estetään tuulen nousu näköesteen yli ja turbulenssin syntyminen tuulen puolelle. Sen sijaan kannattaa rakentaa kaksinkertainen aita porrastetuin laudoituksin tai peittää noin 3/4 seinäalasta verhouksella. Tuulisermi voidaan rakentaa sekä pysty- että vaakaverhouksella ja sen on oltava vähintään 1,5 metriä korkea.


Jos haluat suojata katseilta, sinun on rakennettava näköeste, joka on 1,2-2 metriä korkea riippuen tonttiasi ympäröivästä maastosta ja siitä, mitä se suojaa. Kun haluat suojata katseilta, kannattaa käyttää leveää lautaa eikä kapeita lautoja, joiden välissä on paljon rakoja.


Jos asut vilkasliikenteisen tien tai muun pölynlähteen vieressä, voit rakentaa eristetyn pölysuojan. Jotta näköeste suojaisi pölyltä, on tärkeää, että se on mahdollisimman korkea ja tiiviisti maata vasten. Sen on myös oltava kiinnitetty kiinteään rakenteeseen, kuten taloon tai muuriin,  ja sen on oltava riittävän pitkä, jotta pöly ei pääse kiertämään näköestettä.


Kun aiot rakentaa näköesteen, on tärkeää, että perustukset ovat hyvät. Korkeille aidoille, kuten näköesteille, on suositeltavaa rakentaa betonipylväsperustukset. Silloin voit olla varma, että aidan tolpat ovat vakaat.


Jos rakennat näköesteen, se voi olla enintään 1,8 metriä korkea ja 10 metriä pitkä ilman lupaa, kunhan se on yli metrin etäisyydellä naapurin rajasta. Jos haluat pystyttää useita näköesteitä yhdessä, sinun on haettava rakennuslupa.


Näköesteen hinta

Näköesteen kustannukset riippuvat koosta, materiaalivalinnasta ja pintakäsittelystä sekä siitä, kuinka paljon perustusten rakentaminen vaatii pohjatöitä.


Tuulelta tai katseilta suojaavan puisen näköesteen hinta on yleensä noin 30 euroa metriltä. Jos tarvitset eristetyn pölysuojan, se maksaa todennäköisesti 80 - 100 euroa metriltä.


Jos joudut hakemaan rakennuslupaa näköesteen rakentamiseen, sinun on varauduttava siihen, että hakemusprosessi aiheuttaa lisäkustannuksia.Portti

Jos aiot rakentaa portin aitaan, voit valita monista eri vaihtoehdoista riippuen siitä, mihin portti tulee ja mihin sitä käytetään. Voit esimerkiksi rakentaa pienen ja yksinkertaisen portin puutarhaan tai isomman sähköportin ajotielle.


Se, miltä portin pitäisi näyttää ja mitä materiaalia sen pitäisi olla, riippuu siitä, millainen aita sinulla on tai millaisen aiot rakentaa. Voit hankkia sekä verkkoaitoja, teräsaitoja että puuaitoja, joissa on portti ja jotka ovat samantyylisiä.


Minkälaisen portin tarvitsetkin, on tärkeää, että se on tukeva, siinä on vahvat saranat ja se on hyvin ankkuroitu maahan. Näin estetään porttilehden roikkuminen ja se, ettei sitä voi sulkea.


Jos aiot hankkia portin, jossa on leveä porttilehti, porttipylvään betoniperustus on suositeltavaa. Jos aiot rakentaa ajoportin, sen leveyden on oltava vähintään 2,4 metriä. Voit käyttää sitä joko kahden porttilehden kanssa tai yhtenä, leveänä porttina.


Portin hinta

Portin hinta riippuu koosta, materiaalivalinnasta ja siitä, miten portti halutaan avata.


Yksinkertaisen puuportin hinta on yleensä noin 100 euroa, kun taas isompi puukaksoisportti voi maksaa jopa 500 euroa. Teräksestä tai metallista valmistettu portti maksaa yleensä 150 - 1000 euroa.
Muun tyyppiset aita- ja porttiprojektit


Aitojen ja porttien kunnossapito ja remontointi

Jotta aitasi ja porttisi pysyisivät parhaassa mahdollisessa kunnossa, on suositeltavaa suorittaa säännöllisiä huoltotoimenpiteitä. On suositeltavaa pestä aidat ja portit joka vuosi riippumatta siitä, minkä tyyppinen aita ja portti sinulla on.


Jos aita ja portti on valmistettu materiaalista, joka ei ole huoltovapaa, myös ne on käsiteltävä maalilla, pohjusteella tai öljyllä tasaisin väliajoin. Se, kuinka usein aita ja portti on käsiteltävä, riippuu asuinpaikkasi sääolosuhteista ja käyttämäsi pintakäsittelyn laadusta. Jos haluat minimoida kunnossapidon, valitse huoltovapaat aidat ja portit.


Jos aidassa tai portissa on rikkinäisiä tai vaurioituneita osia, ne on vaihdettava. Lahovaurioiden välttämiseksi on suositeltavaa poistaa rikkaruohot, multa tai pienet pensaat, jos ne joutuvat kosketuksiin aidan päiden kanssa.

Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Yleismies

02760ESPOO

Piha hommia, pientä koti remonttia, kokoamista, maalausta, paketti auto löytyy kuljetusta myös. Soita ja kysy mitä tarvitset. Suunnitellaan yhdessä mitä pitää tehdä.

Pensasaidan leikkaus

70420KUOPIO

Pensasaidan leikkaus. Siperian hernepensasaitaa pitäisi madaltaa n. 50 cm. Aita on vanha ja n. 30 m pitkä ja 180 cm korkea. Mikä olisi työn hinta-arvio ja milloin ehtisitte tehdä? Sijainti Päivärannassa. Terveisin, Eva *skjult etternavn*, puh *skjult telefonnummer*

Puutarhaletkulle uusi hana

01450VANTAA

Ulkona olevalle puutarhaletkulle olisi hyvä saada kunnon hana tms. Nyt se väännetään kiinni tiukasti .

Puunkato 6 kpl omakotitalon ympärillä.

21420LIETO

Liedon Vierunpuistosta omakotitalon ympäriltä muutaman puun kaato jotka täytynee tehdä kiipeilykaatona. 1 Haapa, 2 mäntyä ja 2 kuusta ja pihlaja. Puut klapimittaan. Toivoisin tarjoukseen myös oksajätteen poisviennin hinnan erikseen.

Nurmikon leikkuu ja pihatyö.

20380TURKU

Haetaan Räntämäen omakotitalon tontille, noin 500m2 alueen nurmikon leikkaajaa ja pihan siistijää n. 2 tuntia joka toinen viikonloppu. Kaikki tarvittavat työkalut (ruohon leikkuri, puutarha sakset, hanskat jne. saa paikan päältä.

Pensaiden leikkausta ja siistimistä

00750HELSINKI

Taloyhtiön paritalon, toisen päädyn pensaiden siistimisleikkaus. Päädyssä Orapihlaja-aita, noin 20 m, joka pitäisi madaltaa ja muotoilla noin 170 cm. Vierestä lähtee pidempi aroniapensas, talon suuntaisesti, noin 15 m, joka leikataan samaan korkeuteen lisäksi lyhyempi aroniapensas, noin 5,5 m, joka jakaa asuntojen pihat, leikataan samaan korkeuteen. Pihan sisäpuolella on myös isohko tuija, joka leikattu aita muotoon neljästä tuijasta. Tuija pitäisi poistaa kokonaan. Jätteiden vieminen pois. Ajankohdasta voidaan sopia. Pyydän tarjouksen siten, että työn osuus ja muut ovat erikseen. Sekä ehdotuksen ajankohdasta. Paikkaa voi tulla katsomaan.Viimeisimmät arvioinnit
Pihan siistiminen

Erinomainen tulos.

Kesä 2024
M

Minna - pohjanmaan talohuolto

MERIKAARTO
Pihakivetys

Hyvää oli toteutus nopealla aikataululla. Laatukin oli pääosin hyvää. Ehkä loppumetreillä oli vähän kiire joka näkyi muutamin kohdin lopputuloksessa.

Kesä 2024
J

JUKKA HENRIKKI - Constructum Palvelut Oy

JÄRVENPÄÄ
Pensasaidan alas leikkaus, leikkaus jätteiden pois vienti

Nopea yhteydenotto. Toimittu suunnitelman mukaan. Hyvä ja tehokas työtiimi. Lopputulos täysin toivottu. Työn suorittajat ystävällisiä. Kiitos hyvin tehdystä työstä.

Kesä 2024
M

Msrja-Ritta - Kultainen vitsa

JOENSUU
Pihan suunnittelu

Vaikka tulikin pari muuttujaa , homma hoitui mallikkaasti. Ja muuttujat liittyi alihankkija yrityksiin

Kesä 2024
E

Eija - Viherniekat Oy

HYVINKÄÄ
Aita ja portti pihalle

Työn laatu erinomaista, ja muutenkin 5/5 palvelu

Kesä 2024
M

MATIAS - RPR Rakennus

LAHTI
Lammen vesiheinäleikkaus

Lammen vesiheinäleikkaus meni tehokkaasti ja sovitulla tavalla. Yrityksen toiminta oli asiakasläheistä ja heidän kansaan oli helppo toimia.

Touko 2024
S

Seppo - AL rakennus-remontti

JOUTSENO
Lehtipuun kaato Tikkurilassa

Nopea ja helppo asiointi. Puu tuli kaadetuksi asianmukaisesti. Maltillinen hinta myös.

Touko 2024
M

MARI JOHANNA - Metsäkievari osuuskunta

VANTAA
Pihan kunnostaminen + terassin rakentaminen + muutaman puun kaato

Homma toimi, työn jälki hyvää, aikataulut piti ja kommunikointi sujui.

Touko 2024
T

Tommi - Tilamuutostyöt Tikkanen Oy

ESPOO
Piha-aita

Kaikki meni nappiin. Hyvä kommunikaatio koko ajan, suunnittelusta loppuun asti. Luotettava ja tehokas tekijä. Laatu huippua! Tilaan Hanskin pajan uudelleen, kun tulee tarve. Vahva suositus.

Touko 2024
V

Virpi - Hanskin Paja

VANTAA
Pihakivetys

Todella laadukasta sekä ripeätä työtä alusta loppuun. Aikataulut pitivät ja työn teettäjän lisätoiveet otettiin huomioon ja toteutettiin. Voin vilpittömästi suositella yritystä remppaajille.

Touko 2024
P

Petri - Bt Pihaurakointi Oy

PORVOO
Pihakivien uusiminen

Hyvää työtä sovitussa aikataulussa.

Touko 2024
A

Arto - CRAG

VANTAA
Terassi

Sujuvaa ja helppoa asiointia kyseisen firman kanssa. Ammattitaitoisia ja taitavia remppamiehiä oli työtä tekemässä. Työn laatu ja kommunikointi remontin aikana oli hyvää. Asiantunteva ja loistava yritys, joka nopeasti toteutti remontin. Voin suositella. 👌

Touko 2024
J

Johanna - Rakennusliike Lyytinen Oy

KUOPIO
Omenapuiden karsinta

Homma hoidettiin sovitusti ja lopputulos oli oikein hyvä.

Touko 2024
J

Jaakko - Arboristipalvelu Sekametsä

JYVÄSKYLÄ
Kaksi vaahteraa

Työ jäi kesken

Huhti 2024
E

Erkki - Korsi Kiinteistöt

VUORENTAUSTA
Takuuhoito kohteisiin vihertyöntekijä, alue Helsinki ja Espoo

Asiallisia, reippaita ja innostuneita oppimaan uutta. Vahva suositus.

Huhti 2024
I

Iida - Pihalisko

HELSINKI
Pihapation laatoitus

Hyvää: 1) kommunikointi 2)aikataulussa pysyminen 3) työjälki

Huhti 2024
T

Tapio - Oma Onni Oy

ESPOO
Pihapuun kaato

Loistavaa toimintaa mukavan letkeässä hengessä.

Maalis 2024
H

Heikki - Työ Määttä

ENO
Puiden kaatoja mökin pihapiiristä

Mukava kaveri, työt meni sovitusti

Maalis 2024
S

Sami - Työ Määttä

SAVONRANTA
Puunkaato kesämökillä

Hankalasti kaadettavissa olleiden puiden kaatourakka saatiin joustavasti sovittua. Toteutus hoitui ammattitaidolla, lasku oli sovitun mukainen, tuli nopeasti ja hintakin tuntui sopivalta työn vaativuuteen nähden. Suosittelen ehdottomasti yritystä vastaaviin töihin.

Helmi 2024
J

Jarkko - Huoltotupa

URAJÄRVI
Kolmen suuren puun kaato Hujakolla Äänekoskella

Pirteä ja verkostoitunut. Ottaa pienemmätkin huolet huomioon. Suosittelen.

Helmi 2024
T

Timo - Uurastus Oy

HUUTOMÄKI
Pihakivien asennus n. 15-20m2

Urakka meni hienosti, lopputulos on hyvä ja annettu tajoushinta piti paikkansa. Suosittelen!

Joulu 2023
T

Tuomas - Constructum Palvelut Oy

ESPOO
Maisematyölupa ja asemapiirros puunkaatoon Helsingissä

Tekivät työn sovitusti ja siivosivat oksat jne pois.

Joulu 2023
I

Ilmo - Metsäkievari osuuskunta

HELSINKI
Pensaiden istutus/pensaiden valinta

Asiallinen ja ripeä

Marras 2023
R

Reino Tapio - Taikapiha

VANTAA
Pihan siistiminen

Ammattimaisesti ja nopeasti suoritettu työ. Iso kiitos vielä. Suosittelen!

Loka 2023
K

Kristiina - Vihreätpojat

HATTULA


Valitut yritykset

13 työilmoitukset

Petteri Helenius on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Helsinki, Espoo, Askola, keskiarviolla 5.0/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
R

Raija

25.6.2024

Nopea yhteydenotto ja kohteen tarkistus/työn suunnittelu. Työ eteni suunnitellusti ja aikataulu jopa ylitti toiveeni. Voin suositella lämpimästi!

Katso profiili

4 työilmoitukset

Timo Turkki Kiinteistöt Oy on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Lahti, Orimattila, Hollola, keskiarviolla 5.0/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
K

Kirsi-Marja

3.6.2024

Aikataulu ja hinta pitivät, samoin työn laajuus ja jälki sopimuksen mukaan. Vanhan tummahkon tiilitalon ulkonäkö kokonaisuudessaan muuttui tosi raikkaaksi... Lisää

Katso profiili

4 työilmoitukset

Laihian Moni- alaosaajat on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Kaskinen, Pedersöre, Laihia, keskiarviolla 5.0/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
K

Kirsti

9.2.2024

Ystävällistä ja asiantuntevaa toimintaa.

Katso profiili

4 työilmoitukset

CRAG on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Helsinki, Espoo, Askola, keskiarviolla 5.0/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
A

Arto

8.5.2024

Hyvää työtä sovitussa aikataulussa.

Katso profiili

3 työilmoitukset

Hanskin Paja on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Helsinki, Espoo, Askola, keskiarviolla 5.0/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
J

Juhani

17.6.2024

Suunnittelu, ratkaisut ja laatu erinomaista. Ei lähetä oikomaan vaan tehdään kerralla priimaa. Suosittelen.

Katso profiili

6 työilmoitukset

[test] Business 1 Remppatori Production on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Heinävesi, Helsinki, Hattula, keskiarviolla 5.0/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
[

[test] consumer rein

13.5.2024

test 123 via progress survey

Katso profiili

26 työilmoitukset

Oma Onni Oy on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Helsinki, Espoo, Tuusula, keskiarviolla 4.9/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
J

Jere

10.6.2024

Ylitti odotukset monin verroin! Osasi suunnitella toteutuksen paremmin kuin pystyttiin itse edes kuvittelemaan

Katso profiili

7 työilmoitukset

Roamakka on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Imatra, Rautjärvi, Lappeenranta, keskiarviolla 4.8/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
A

Ari

17.6.2024

Kaikki toimi sovitusti. Tehokasta työtä ammattitaidolla.

Katso profiili
Näytä lisää yrityksiä

Julkaistu 28. marras 2022, 09:22

Päivitetty 21. maalis 2024, 13:28