Aiotko eristää tai lisäeristää?

Tarvitsetko apua eristämisessä tai suunnitteletko vanhan talosi lisäeristämistä? Jos tarvitset äänieristyksen, autotallin eristyksen tai ulkoseinän eristyksen: Remppatorista löydät ammattitaitoisia urakoitsijoita, jotka voivat auttaa sinua eristämisessä ja lisäeristämisessä.

  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Aiotko eristää tai lisäeristää?

Tarvitsetko apua eristämisessä tai suunnitteletko vanhan talosi lisäeristämistä? Jos tarvitset äänieristyksen, autotallin eristyksen tai ulkoseinän eristyksen: Remppatorista löydät ammattitaitoisia urakoitsijoita, jotka voivat auttaa sinua eristämisessä ja lisäeristämisessä.

  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous

Mitä eristäminen tai lisäeristäminen maksaa?

Talon lisäeristämisen tai eristämisen hinta riippuu siitä, missä sinun on eristettävä, minkälaista eristystä tarvitset, minkälainen talosi on ja onko talossa eristystä entuudestaan.


Eristyksen hinta on keskimäärin noin 250 euroa neliömetriltä, mutta hinta voi vaihdella 200 - 400 euron välillä neliömetriltä. Hinta sisältää kaikki materiaali- ja työkustannukset. Eristyksen kokonaishinta on yleensä 5000 - 20 000 euroa riippuen siitä, kuinka laajasta työstä on kyse.


Kodin eristäminen on yleensä kannattava sijoitus. Voit vähentää lämpöhäviöitä huomattavasti ja saada kustannukset takaisin muutamassa vuodessa pienempien sähkölaskujen ansiosta.


Laajuus ja monimutkaisuus

Jos sinun on eristettävä tai lisäeristettävä, projektin laajuus ja monimutkaisuus riippuvat pitkälti siitä, kuinka paljon eristystä tarvitaan ja tarvitsetko lisäeristystä sisällä vai ulkona.


Jos aiot rakentaa uuden talon, on helppo hankkia eristys sinne, missä sitä tarvitaan rakentamisen aikana. Uusien talojen energiatehokkuuden varmistamiseksi on olemassa vaatimuksia, jotka koskevat eristyksen määrää.


Jos joudut lisäeristämään, laajuus ja tarvittava aika riippuvat siitä, kuinka monimutkainen eristystyö on. Jos joudut poistamaan kattoja tai purkamaan seiniä eristyksen asentamiseksi, projekti tulee huomattavasti kalliimmaksi ja laajemmaksi.


Käytettävä eristetyyppi vaikuttaa myös projektin laajuuteen. Rulla- tai levyeristeet voivat monissa tapauksissa vaikeuttaa onteloiden ja nurkkien täyttämistä, kun taas ruisku- ja puhalluseristeet ovat tehokkaampia ratkaisuja.


Kun vanhoja taloja lisäeristetään, eristys voi vaatia lisätöitä. Kyse voi olla vuotojen korjaamisesta tai putkistojen tai muiden esteiden poistamisesta ja uudelleenasennuksesta. Tämä vaikuttaa myös projektin lopulliseen hintaan.


Pienemmän omakotitalon lisäeristys kestää yleensä noin 4-6 viikkoa, kun taas suuremmassa omakotitalossa se voi kestää noin 8-10 viikkoa.


Urakoitsija

Kun sinun on asennettava eristys tai lisäeristys, on suositeltavaa pyytää apua päteviltä ammattilaisilta. Jotta eristys olisi mahdollisimman tehokas, on tärkeää, että se asennetaan tiiviisti ja tasaisesti. Käyttämällä ammattitaitoisia urakoitsijoita varmistat, että lopputulos on laadukas ja ettei sinun tarvitse korjata virheitä myöhemmin.


Eristämiseen tai lisäeristämiseen tarvitaan yleensä puuseppä tai kirvesmies. Jos sinun on eristettävä katto, saatat tarvita myös katontekijän.


Seikat, jotka voivat nostaa projektisi hintaa

On olemassa monia tekijöitä, jotka vaikuttavat talon eristämisen ja lisäeristämisen kokonaishintaan. Joitakin yleisiä hintoihin vaikuttavia tekijöitä ovat talon koko ja ikä, eristetyyppi ja se, kuinka paljon lisätyötä eristeen asentaminen vaatii.


Halvin eriste on yleensä rullina tai levyinä myytävää lasikuitua. Ruisku ja puhalluseristys maksavat enemmän, mutta niillä on parempi vaikutus ja ne voivat siksi maksaa itsensä takaisin pitkällä aikavälillä.Erilaiset eristysprojektit


Eristä katto, lattia tai seinä

Jos eristät katon, siihen on useita tapoja, ja kannattavuus riippuu talosi olosuhteista. Lämpöhäviöiden vähentämisen ja sisäilman parantamisen lisäksi katon eristäminen voi auttaa muuttamaan kylmän ullakon asuintilaksi.


Katon ulkoisella eristämisellä on yleensä suurin vaikutus, mutta se on myös työläämpi, koska se edellyttää kattopinnan poistamista. Katon eristäminen sisäpuolelta on myös mahdollista, ja se voi olla vaihtoehto, jos eristystä on vaikea saada ulkopuolelle. Näin voi olla esimerkiksi silloin, jos asut suojellussa kodissa.


Lattian eristäminen on ensisijaisesti tärkeää lämmitetyn ja lämmittämättömän tilan, kuten kylmän ullakon tai kellarin, välisissä tiloissa. Näin alennetaan lämmityskustannuksia ja vältetään kylmät pinnat. Kahden lämmitettävän huoneen välissä lattian eristyksessä on kyse enemmän äänieristyksestä ja paloturvallisuudesta.


Jos katon ei tarvitse ylläpitää tiettyä lämpötilaa, ullakon lattiaan voi laittaa eristettä katon eristämisen sijaan. Tämä on huomattavasti yksinkertaisempaa ja kohtuullisempaa kuin katon eristäminen ulkopuolelta.


Hyvä ulkoseinien eristys on tärkeää energiatehokkaan kodin ja miellyttävän sisäilman takaamiseksi ilman vetoa. Myös sisäseinien eristystä suositellaan. Tämä helpottaa eri lämpötilojen ylläpitämistä eri huoneissa ja tarjoaa samalla äänieristystä. Jos et halua avata seiniä eristysrullien tai -levyjen asentamiseksi, on suositeltavaa valita ruisku- tai puhalluseristys.


Lisäeristys

Ulkoseinän, vintin tai katon lisäeristäminen parantaa asumismukavuutta ja alentaa energiakustannuksia. Jos aiot remontoida, on hyvä idea lisäeristää samalla kertaa.


Jos talosi on rakennettu 80-luvulla tai sitä ennen, on hyvä miettiä lisäeristämistä, jos sitä ei ole tehty aiemmin. Näissä taloissa on usein paljon vähemmän eristystä kuin nykyiset vaatimukset edellyttävät, ja eristys on saattanut puristua tai epämuodostua. Viihtyvyyden, taloudellisuuden ja ympäristön kannalta on siis suositeltavaa lisäeristää talo ja erityisesti vintti.


Äänieristys

Jos sinua vaivaa melu talossa, kuten ylhäältä kuuluvat askeleet tai eri huoneiden välinen ääni, äänieristys voi olla hyvä ratkaisu. Äänieristykseen on useita tapoja riippuen siitä, mistä ääni tulee.


Jos haluat vaimentaa ylemmästä kerroksesta tulevaa ääntä, voit esimerkiksi asentaa yläpuolella olevaan lattiaan askeläänipaneelit. Jos ääni tulee kuitenkin alemmasta kerroksesta, kannattaa ehkä asentaa uusi katto, jossa on äänenvaimentimet. Tämä on yleensä vaativin työ ääneneristyksessä.


Jos sinulla on ääniongelmia kahden samassa kerroksessa sijaitsevan huoneen välillä, sinun kannattaa laittaa äänieristys seinään. Tämä tehdään poistamalla nykyisen seinän levyt ja asettamalla niiden väliin äänieristyslevyt.


Jos haluat asentaa äänieristyksen huoneeseen tai taloon, sinun on myös mietittävä, millaisia ovia ja ikkunoita sinulla on. Ääntä kuuluu usein paljon, joten on tärkeää, että ne ovat myös äänieristettyjä.


Perustusmuurin eristys

Jos kellarin seinissä on kosteutta, tämä voidaan ratkaista salaojituksella ja perusmuurin eristämisellä Perustusmuurin eristys tulisi sijoittaa seinän ulkopuolelle maastoa vasten, jotta kylmäsiltojen syntyminen vähenisi ja kosteudenkestävä rakenne saataisiin aikaan. On erittäin suositeltavaa eristää, jos joudut kaivamaan ja tyhjentämään perusmuurin.

Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Ulko- oven asennus omakotitaloon

03100NUMMELA

Ulko- oven asennus omakotitaloon Nummelassa. Ovi valmiina eli vain asennus.

Puutarhakatos talven kestävä Taloyhtiön pihaan

45100KOUVOLA

Meillä on kivitetty alue/ pyöreä halkaisijaltaan noin 6-7m kalusteineen ja ympärillä kukkaistutukset. Haluaisimme pysyvän katoksen joka kestää sään vaihtelut ja talven. Kattomateriaalit mielellään valon läpäiseviä ja tolpat puuta. Avoin pyöreä rakennelma halkaisijaltaan n. 6-7 m

Lattiahionta ja lakkaus

02360ESPOO

Mosaiikkiparketti lattian hionta ja lakkaus Tapiolassa elokuussa

Kesämökin vanhan terassin purku ja uuden rakentaminen

23100MYNÄMÄKI

Noin 10 m2 terassin purku ja uuden, vähän isomman terassin rakentaminen kestopuusta. Kohde sijaitsee Mynämäen Karjalassa. Työ olisi tehtävä tänä vuonna.

Patolevyn asennus

90800OULU

Patolevyn asennus sokkeliin

Vanhojen ovien restaurointi ja uudet karmit

00170HELSINKI

1900-luvun alun asunnon sisäovien kunnostus sekä uudet karmit oville. Ovet ovat pääosin hyvässä kunnossa. Nouto ja toimitus Helsingin keskusta. Optiona voi tarjota mallin mukaan tehtyjä koristelistoja oville. Työ sisältää: 1 kpl sisäpariovet yht 120x210 cm 2 kpl sisäovia n. 90x210 1 kpl sisäovi n. 70x210 cmViimeisimmät arvioinnit
Kaapin oven korjaus

Erittäin tyytyväinen! Hinta ja työn laatu +++

Heinä 2024
T

Tiina - AT-House osk

TAMPERE
Ulko-oven vaihtaminen

Uusi ulko-ovi tuli vanhan tilalle näppärästi.

Heinä 2024
J

JARI - ReMppanat Oy

SIILINJÄRVI
Mosaiikkiparketin hionta, lakkaus ja jalkalistojen asennus

Työt hoitui vankalla ammattitaidolla alusta loppuun. Erinomaista palvelua ja kilpailukykyinen hinta. Suosittelen.

Heinä 2024
M

Mikko - Parketti-Laatta-Matto Vidgren Oy

VANTAA
Muuttofirma - Osoitteesta 00980 - HELSINKI osoitteeseen 00980 - HELSINKI - 0-50m2 - Päivämäärän jälkeen 13.07.2024

Fixattu suoritti toimeksiantoni ammattitaitoisesti ja tehokkaasti, mutta ennen kaikkea kahden miehen asenne oli todella loistava. Toimeksiantoni koostui huonekalujen purkamisesta ja kokoamisesta (iso peilikaappi), huonekalujen siirrosta, ja noin neljästäkymmenestä erilaisiin seiniin poratuista ruuveista seinähyllyjä ja naulakoita varten. Sen lisäksi myös pesukoneen asennus ja parvekekaihdinten siirto sujui tehokkaasti ja neuvokkaasti. Suosittelen lämpimästi!

Heinä 2024
T

Tiina - Fixattu

HELSINKI
Omakotitalon sisäseinien ja -katon maalaus

Työ hoitui sovitun mukaisesti ajallaan, erittäin asintuntevasti ja työn jälki oli aivan moitteetonta. Kommunikointi sujui helposti ja tieto kulki, oli koko ajan tunne, että tiedämme missä mennään. Olimme erittäin tyytyisiä, joten voin suositella oikein lämpimästi!

Heinä 2024
J

Jere - Rakennuspalvelu Nikander

ESPOO
Ovi/ikkuna tiivisteiden vaihto

Hyvä ja luotettava yritys

Heinä 2024
K

Kari - Rakilo oy

PORI
Koti

Todella hyvää työtä.

Heinä 2024
M

Minna - Ahkerat Majavat Oy

TURKU
Tasainen keittiön lattia

Very good

Heinä 2024
R

Raymond - Roamakka

VEHKATAIPALE
Terassin rakentaminen

Erittäin laadukas työn jälki. Terassin rakennus hoitui sovitusti ja ylitti odotukset.

Heinä 2024
J

Juuso - Hirworks Oy

TUUSULA
Huusin kasaaminen valmiselementeistä

Voin suositella! Erittäin siisti ja ammattitaidolla tehty työnjälki 👌🏼☺️

Heinä 2024
H

Hanna - Suomen Runkorakennus Oy

HYVINKÄÄ
Ulko oven karmit

Sain nopeasti homman alulle, loppu Tuulos loistava

Heinä 2024
P

Päivi - Saarju Oy

TURKU
Sauna/suihku lisäsiipi

Työn laatu on hyvää, kommunikointi toimii ja työ toteutetaan selkeästi asiakasta kuunnellen.

Heinä 2024
N

Niko - Pielisen Rakennuspalvelu Oy

VIEKIJÄRVI
Komposiittiterassin rakennus omakotitalon etupihalle

Olemme todella tyytyväisiä työn laatuun, hintaan sekä kommunikaatioon. Toiminta oli erittäin luotettavaa ja ammattitaitoista; ei voi kuin suositella lämpimästi.

Heinä 2024
T

Tero - Ferson Oy

PORI
Putkilaiturin kunnostus

Työnjälki oli laadukasta ja hinta kilpailukykyinen.

Heinä 2024
J

Juuso - URAKKAFIKSU OY

HYVINKÄÄ
puutalon maalaus

Ihan hyvin kaikki meni.

Heinä 2024
E

Eeva - Rakilo oy

KAUTTUA
6,5 m2 metallisen puutarhavajan kokoaminen

Työ tehtiin,niin kuin oli sovittu.Työn jälki oli hyvää,helppo kommunikoida.Suosittelen lämpimästi.

Heinä 2024
S

Saarinen - Edimaks

HELSINKI
Aidan uusiminen

Väliaita uusittiin. Työn jälki loistavaa. Homma sujui juuri kuten piti. Kommunikaatio pelasi myös prosessin ajan sujuvasti. Olemme erittäin tyytyväisiä lopputulokseen.

Heinä 2024
S

Sami - Remontti ja huolto R.O

PORI
Pintaremonttia 60-luvun kerrostaloasuntoon

Työ suoritettiin sovitusti, laadukkaasti ja siististi ilman viiveitä. Ongelmanratkaisu hoitui ammattimaisesti. Suosittelemme!

Heinä 2024
V

Vesa - Sisustus T&J Oy

LAHTI
Valmiin aidan siirto

Työ tehtiin sovitussa aikataulussa vaikka kiirettä pukkasi muiden töiden ohella. Luotettava tekijä!

Heinä 2024
M

Maiju - Rakennus Verneri Jalonen

HYVINKÄÄ
Terassin ja aidan tekijä

Terassiremppa meni sujuvasti, kommunikointi oli helppoa, remppaajat hyväntuulisia, uutteria ammattilaisia, työnjälki todella hieno, lopputulos aivan mahtava! Ei uskois samaks paikaks. En ole mökki-ihmisiä, kodin uudistettu terassi on nyt mulle täydellinen kesäkoti.

Heinä 2024
S

Sari Hillevi - Linjakymppi - Rakennus Oy

VANTAA
Mökkisaunan remontti

Kaikki tapahtui kuten sovittiin ja pysyi aikataulussa.

Heinä 2024
M

Markku - Joensuun Saneeraus Oy

ONTTOLA
Omakotitalon remontin viimeistely

Koko remontti sujui loistavasti alusta loppuun. Heti ensimmäisestä yhteydenotosta jäi hyvä fiilis, yhteydenpito oli helppoa ja ratkaisuja etsittiin aktiivisesti haastavimpiinkin kohtiin. Työnteko oli nopeaa ja tehokasta mutta silti lopputulos oli myös erittäin laadukasta.

Heinä 2024
T

Tiina - A.Cimili-Rakennus-Saneeraus

KORKEAKOSKI
Pikku apupöytä pöydän uusi kansi

Hyvä palvelu

Heinä 2024
S

Sari - Saarju Oy

TAMPERE
Rekkitangon asennus ovikarmeihin.

Kelpo yritys, luotettava

Heinä 2024
L

Lauri - Petteri Helenius

HELSINKI


Valitut yritykset

14 työilmoitukset

Kokomestari Oy Turku on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Helsinki, Espoo, Askola, keskiarviolla 5.0/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
A

Arja

21.5.2024

Tuli paikalle juuri niin kuin sovittiin, teki nopeasti ja siististi homman valmiiksi. Lämmin suositus.

Katso profiili

11 työilmoitukset

Tuomo Lehtinen Custom Works on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Helsinki, Espoo, Askola, keskiarviolla 5.0/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
M

Merja

6.5.2024

Tuomo teki mh:n seinien tasoituksen ja maalauksen nopealla aikataululla. Homma sujui niin kuin oli sovittu ja työnjälki oli erinomainen... Lisää

Katso profiili

16 työilmoitukset

Renomax Oy on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Helsinki, Espoo, Askola, keskiarviolla 5.0/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
T

Titta

14.6.2024

Olen erittäin tyytyväinen remontin lopputulokseen. Työn laatu täytti odotukseni, ja remonttitiimi oli ammattitaitoinen ja ystävällinen. Suosittelen heidän palveluitaan remonttia suunnitteleville.

Katso profiili

11 työilmoitukset

Merensini Oy on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Helsinki, Espoo, Askola, keskiarviolla 5.0/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
S

Sebastian

19.6.2024

Erinomainen työn jälki nopeasti ja vaivattomasti

Katso profiili

10 työilmoitukset

T1 Urakointi Oy on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Helsinki, Espoo, Askola, keskiarviolla 5.0/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
L

Laura

12.4.2024

Täydet pisteet joka osa-alueella. Kaikki hoitui hienosti ja sovitusti. Joustavaa, ystävällistä ja luotettavaa palvelua. Työn laatu oli parempaa kuin edes... Lisää

Katso profiili

27 työilmoitukset

Oma Onni Oy on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Helsinki, Espoo, Tuusula, keskiarviolla 4.9/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
J

Jere

10.6.2024

Ylitti odotukset monin verroin! Osasi suunnitella toteutuksen paremmin kuin pystyttiin itse edes kuvittelemaan

Katso profiili

16 työilmoitukset

Hiltunen Leo T:Mi on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Merijärvi, Vaala, Raahe, keskiarviolla 4.9/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
M

Minna

8.4.2024

Tehokkaasti toteutettu pyydetty työ

Katso profiili

9 työilmoitukset

Rakennuspalvelu Nikander on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Helsinki, Espoo, Vihti, keskiarviolla 4.9/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
J

Jere

18.7.2024

Työ hoitui sovitun mukaisesti ajallaan, erittäin asintuntevasti ja työn jälki oli aivan moitteetonta. Kommunikointi sujui helposti ja tieto kulki,... Lisää

Katso profiili
Näytä lisää yrityksiä

Julkaistu 02. marras 2022, 08:34

Päivitetty 21. maalis 2024, 12:32