Tarvitsetko apua puutarhatöissä?

Suunnitteletko uutta puutarhaa vai haluatko siistiä nykyisen? Riippumatta siitä, tarvitsetko apua valmisnurmikon laittamisessa, ruohonleikkuussa tai puiden karsimisessa - Rempppatorista löydät ammattitaitoiset urakoitsijta, jotka voivat auttaa sinua kaikissa puutarhatöissä.

  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Tarvitsetko apua puutarhatöissä?

Suunnitteletko uutta puutarhaa vai haluatko siistiä nykyisen? Riippumatta siitä, tarvitsetko apua valmisnurmikon laittamisessa, ruohonleikkuussa tai puiden karsimisessa - Rempppatorista löydät ammattitaitoiset urakoitsijta, jotka voivat auttaa sinua kaikissa puutarhatöissä.

  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous

Paljonko maksaa apu puutarhatöissä?


Jos haluat apua puutarhatöissä, hinta riippuu tehtävän työn tyypistä, projektin laajuudesta ja monimutkaisuudesta, materiaalien valinnasta ja siitä, kuinka paljon välineitä projekti vaatii.

Yleensä ruohonleikkuu maksaa 20 - 50 euroa tunnilta, kun taas istutus ja puiden karsinta maksavat yleensä 50 - 75 euroa tunnilta. Jos aiot asentaa valmisnurmikon, se maksaa yleensä 7 - 10 eeuroa neliömetriltä.


Laajuus ja monimutkaisuus

Jos sinun on tehtävä puutarhatöitä, projektin koko riippuu pitkälti siitä, mitä on tehtävä ja kuinka vaativassa maastossa on työskenneltävä. Tämä vaikuttaa myös projektin kokonaishintaan.

Jos tarvitset apua ruohonleikkuussa, puiden karsimisessa tai valmisnurmikon asentamisessa, tämä onnistuu yleensä muutamassa tunnissa, riippuen siitä, kuinka suuri puutarhasi on. Jos sinun on toteutettava suuri projekti, joka edellyttää esimerkiksi pohjatyötä, voit odottaa siihen menevän enemmän aikaa.


Urakoitsija

Kun puutarhassa on tehtävä suuria projekteja, on hyvä käyttää päteviä ammattilaisia. Saat varmasti haluamasi lopputuloksen, ja saat kasveja ja puita, jotka viihtyvät puutarhassasi.

Jos tarvitset apua ruohonleikkuussa, puiden karsimisessa tai muissa pienissä tai suurissa puutarhatöissä, maisemapuutarhuri voi auttaa sinua useimmissa asioissa.

Jos sinun on tehtävä suuria muutoksia tonttisi maastoon, saatat haluta apua suunnittelussa maisema-arkkitehdilta. Maisema-arkkitehdit ja maisemapuutarhurit voivat auttaa myös muun ulkoalueen suunnittelussa.

Jos tarvitset apua kaivamisessa, tasaamisessa, salaojituksessa tai muissa perustustöissä, tarvitset koneurakoitsijan.

Jos sinun on rakennettava puutarhaan jotakin, esimerkiksi patio, pergola tai piharakennus, voit pyytää apua puusepältä tai kirvesmieheltä. Jos aiot rakentaa muurin tai valaa jotain betoniin, tarvitset muuraria.


Seikat, jotka voivat nostaa projektisi hintaa

On olemassa monia tekijöitä, jotka vaikuttavat puutarhatöiden kokonaishintaan. Joitakin yleisiä hintoihin vaikuttavia tekijöitä ovat ulkoalueen koko, työn tyyppi, urakoitsijoiden määrä, maasto, materiaalivalinnat ja laitteiden käyttö.


Jos on käytettävä koneita, tämä voi lisätä projektin kustannuksia huomattavasti.


Istutus ja karsinta

Jos haluat vihreämmän ulkotilan, voit saada apua istutukseen puutarhassa. Maisemapuutarhuri tietää, mitkä kasvit viihtyvät tontillasi, istutitpa sitten varjoisaan nurkkaan tai rinteeseen. Kun hankit apua istutukseen ja hoitoon, voit olla varma, että saat onnistuneen puutarhan, josta voit nauttia tulevina vuosina.

Pensaiden, puiden ja muiden kasvien karsiminen on tärkeää kasvien luonteen säilyttämiseksi ja terveen kasvun ja helpon ylläpidon varmistamiseksi. Esimerkiksi pensasaidan karsiminen johtaa tiheään pensasaitaan, ja hedelmäpuiden karsiminen antaa hyvän hedelmäsadon.

Säännöllinen karsinta on suositeltavaa, jotta kehitys olisi parasta mahdollista ajan mittaan. On myös tärkeää, että eri lajeja, pensaita ja kasveja karsitaan oikeaan aikaan vuodesta. Puutarhuri tietää milloin marjapensaita, puita tai perennoja on karsittava, ja voi pitää puutarhasi raikkaana ja kauniina ympäri vuoden.


Istutuksen ja karsinnan hinta

Se, kuinka paljon istutus ja karsinta maksaa, riippuu siitä, mitä istutetaan tai karsitaan ja kuinka paljon.

Istutus ja karsinta maksavat yleensä 50 - 75 euroa tunnilta. Jos haluat apua puutarhajätteen hävittämisessä jälkeenpäin, siitä veloitetaan yleensä lisämaksu.


Ruohonleikkuu

Jos puutarhassa on nurmikko, sitä on leikattava säännöllisesti aikaisesta keväästä loppusyksyyn. Ruohonleikkuu pitäisi tehdä noin kerran viikossa, ja mieluummin useammin kuin harvoin. Jos leikkaat ruohoa usein, sen tiheys kasvaa ja saat kauniimman nurmikon.

Jos et halua leikata nurmikkoa itse, voit pyytää apua maisemapuutarhurilta. Voit sopia kiinteän sopimuksen ruohonleikkuusta tai saada apua, kun olet poissa viikon tai pari.

On tärkeää, ettei ruohoa leikata liian lyhyeksi, sillä se heikentää nurmikkoa ja helpottaa rikkaruohojen juurtumista. Käyttämällä ammattilaisia ruohonleikkuuseen voit olla varma, että sinulla on hyvin hoidettu nurmikko koko kesän ajan. Heillä on asiantuntemusta täydellisen lopputuloksen aikaansaamiseksi ja oikeat laitteet ja koneet, joilla pääsee joka paikkaan.


Ruohonleikkuun hinta

Ruohonleikkuun hinta riippuu siitä, kuinka suuri puutarha on ja haluatko yhden leikkuun vai kiinteän sopimuksen. Jos puutarhasi on umpeenkasvanut, tämä voi myös nostaa hintaa.

Ruohonleikkuu maksaa yleensä 20 - 50 euroa tunnilta. Jos tarvitset apua haravoinnissa ja ruohon poisviennissä, se on usein lisäpalvelu.Valmisnurmikko

Jos haluat nurmikon puutarhaan, valmisnurmikko on yksinkertainen ja järkevä ratkaisu. Valmisnurmikko on valmis nurmikko rullalla, joka voidaan helposti asentaa päivässä riippumatta siitä, onko tontilla maata, kiveä tai olemassa oleva nurmikko.

Ostamalla valmisnurmikon saat mukavan vihreän alueen heti ensimmäisestä päivästä lähtien. Jos haluat kylvää oman nurmikon, se vaatii paljon enemmän hoitoa, ja voi kestää jopa kaksi vuotta, ennen kuin nurmikko on käyttövalmis.Muista, että valmisnurmikko on levitettävä nopeasti sen vastaanottamisen jälkeen, jotta se ei kuivu.


Valmisnurmikon hinta

Valmisnurmikon hinta riippuu siitä, kuinka monta neliömetriä tarvitset. Mitä suuremman nurmikon tarvitset, sitä halvemmaksi se tulee neliömetriä kohden.

Valmisnurmikon hinta on yleensä 7 - 10 euroa neliömetriltä. Jos se on toimitettava, hinta nousee.

Jos et halua rullata nurmikkoa itse, voit pyytää apua maisemapuutarhurilta. Maisemapuutarhuri maksaa yleensä noin 75 euroa tunnilta.Aiheeseen liittyvät hankkeet puutarhassa

Suunnitteletko muita hankkeita puutarhassasi tai ulkoalueella?


Terassi ja/pihakivetykset

Jos haluat päivittää puutarhaasi, tämä on hyvä tilaisuus rakentaa patio tai terassi. Ammattitaitoisten urakoitsijoiden avulla saat räätälöidyn ratkaisun, joka vastaa tarpeitasi ja toiveitasi ja joka sopii hyvin sekä taloosi että puutarhaasi.


Pergola ja piharakennus

Jos haluat oleskelupaikan puutarhassa, voit rakentaa pergolan tai piharakennuksen. Piharakennuksessa on seinät, katto ja ovi, jotta voit istua suojassa sateelta ja tuulelta.

Pergola on yksinkertaisempi rakenne ilman seiniä tai kattoa, joka on usein tehty köynnösten kasvattamista varten. Se ei tarjoa samanlaista suojaa kuin piharakennus, mutta voi silti luoda mukavan oleskelutilan puutarhaan.Puun kaataminen ja kantojyrsintä

Jos puutarhassasi on kantoja tai juuria, jotka haluat poistaa, tai puu, joka varjostaa auringolta, voit saada apua puunkaatoon ja kantojyrsintään. Silloin voit olla varma hyvästä lopputuloksesta ja siitä, että työ tehdään turvallisesti ja tehokkaasti.Talvipuutarha

Jos haluat tuntea istuvasi ulkona talvella, voit rakentaa talvipuutarhan. Talvipuutarha näyttää piharakennukselta, mutta siinä on parempi eristys, joten sitä voidaan lämmittää ja käyttää myös kylmimpinä päivinä.Aita ja portti

Jos haluat merkitä tontin rajan, turvata terassin tai portaikon tai suojata sen näkymiltä, pölyltä tai tuulelta, voit asentaa aidan ja portin. On olemassa monenlaisia aitoja ja portteja, ja aidan perustamisessa kannattaa huomioida talosi ja ympäristösi tyyli.Uima-allas

Jos sinua houkuttelee aamu-uinti ennen töitä tai haluat paikan, jossa lapset voivat uida, leikkiä ja touhuta, voit rakentaa takapihalle uima-altaan. On olemassa sekä upotettuja altaita, jotka vaativat kaivu- ja perustustöitä, että vapaasti seisovia altaita, jotka ovat järkevämpi ja joustavampi ratkaisu.


Julkaistu 03. marras 2022, 12:36

Päivitetty 21. maalis 2024, 12:32