Tarvitsetko projektipäällikön?

Oletko aloittamassa suurta rakennus- tai kunnostusprojektia ja tarvitset apua sen suunnitteluun, koordinointiin ja toteutukseen? Sinun on palkattava projektipäällikkö. Remppatorista voit löytää useita ammattitaitoisia projektipäälliköitä projektiisi – täysin maksutta.

 • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
 • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
 • Valitse paras tarjous

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Tarvitsetko projektipäällikön?

Oletko aloittamassa suurta rakennus- tai kunnostusprojektia ja tarvitset apua sen suunnitteluun, koordinointiin ja toteutukseen? Sinun on palkattava projektipäällikkö. Remppatorista voit löytää useita ammattitaitoisia projektipäälliköitä projektiisi – täysin maksutta.

 • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
 • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
 • Valitse paras tarjous

Projektipäällikkö auttaa sinua näissä tehtävissä

Projektipäällikkö on yleensä tiimin jäsen ja työskentelee urakoitsijayritysten toteuttamissa projekteissa. Projektipäälliköllä on kokonaisvastuu suunnittelusta, rakentamisesta ja valmistumisesta, ja hän on yhteyshenkilösi projektin aikana.


Projektipäälliköllä on vastuu seuraavista:


 • Suunnittelu
 • Rakennussuunnittelu
 • Tilaukset ja toimitukset
 • Tarvittavan osaamisen hankkiminen
 • Toteutus
 • Neuvonta

Vastuullinen hakija

Monissa suurissa rakennusprojekteissa sinun on jätettävä hakemus ja saatava kunnan hyväksyntä, ennen kuin voit aloittaa rakentamisen. Rakennusprojektin projektipäälliköllä on asiantuntemusta ja kokemusta rakennusprosessin kaikista vaiheista. He voivat usein toimia vastuullisena hakijana tai löytää oikean resurssin tehtävään.


Konsultoiva insinööri

Jos haluat itse toimia projektipäällikkönä, mutta sinulla ei ole tietoa ja kokemusta tietystä alasta, voit saada apua konsultoivalta insinööriltä. Projektipäällikkö voi usein toimia konsultoivana insinöörinä rakennus-, sähkö- ja LVI-asioissa varmistaakseen, että työ tehdään sovellettavien lakien ja määräysten mukaisesti.

Konsultoiva insinööri voi avustaa erilaisissa laskelmissa, rakennussuunnittelussa, pohjapiirroksissa ja rakennusprosessin valittujen osien valvonnassa, esimerkiksi talotekniikassa, LVI- tai sähkötekniikassa.Mihin tarvitset apua?
Tarvitsetko projektipäällikköä, mutta et tiedä tarkalleen, missä tai kuinka paljon projektipäällikön pitäisi auttaa sinua? Sinun ei tarvitse tietää tarkasti, mitä työ sisältää. Kirjoita vain perusteellinen kuvaus siitä, mitä haluat tehtävän tai minkä ongelman haluat ratkaistavan, kun julkaiset työn Remppatorissa.


Paljonko projektipäällikkö maksaa?

Projektipäällikön käyttämisestä aiheutuvat kustannukset vaihtelevat suuresti projektikohtaisesti. Hinta riippuu esimerkiksi siitä, onko projektipäällikkö osa tiimiä urakoitsijayrityksessä, vai oletko esimerkiksi itse projektipäällikkö. Jälkimmäinen on sinulle järkevin vaihtoehto, mutta siihen liittyy myös paljon työtä ja vastuuta.


Projektipäällikön tuntitaksa

Projektipäällikön tuntitaksa on yleensä 70 - 200 euroa. Vaihtelut ovat kuitenkin suuria, ja hinta vaihtelee suuresti riippuen projektin koosta, projektipäällikön kokemuksesta ja työmäärästä.


Seikat, jotka voivat nostaa projektipäällikön hintaa

Projektipäällikön käyttökustannukset riippuvat toteutettavasta projektista. Hinta nousee luonnollisesti projektin koon ja monimutkaisuuden myötä. Mitä pidempään projekti kestää, sitä kalliimpaa projektipäällikön käyttäminen on koko rakennusprosessin ajan.Milloin tarvitset projektipäällikön?

On suositeltavaa käyttää projektipäällikköä, jos rakennat jotakin, johon liittyy useita prosesseja ja ammattialoja.


Usein eri työt ovat riippuvaisia toisistaan. Esimerkiksi seinät on rakennettava ennen sähköasennuksia, ja tämä edellyttää hyvää viestintää ja huolellista suunnittelua, jotta eri tehtävät voidaan suorittaa mahdollisimman saumattomasti.


Suuret rakennusprojektit ja peruskorjaukset ovat kattavia töitä, joihin liittyy paljon vastuuta projektipäällikölle. Jos palkkaat projektipäällikön, hän toimii linkkinä sinun ja ammattilaisen välillä ja huolehtii eri prosessien koordinoinnista ja eri ammattialojen välisestä viestinnästä.


Uuden rakentaminen

Täysin uuden rakennuksen rakentaminen, olipa kyseessä sitten asunto, laajennusosa, laajennus ylöspäin tai autotalli, on suuri rakennusprojekti, johon sisältyy useita eri vaiheita - pohjapiirroksista, rakennussuunnittelusta ja tarjouspyynnöstä pohjatöihin, rakentamiseen ja valmistumiseen. Siihen tarvitaan useita eri ammattilaisia ja toimittajia, ja jotta nämä toimisivat hyvin yhteen, jonkun on oltava vastuussa projektista alusta loppuun.


Peruskorjaus

Peruskorjaus tarkoittaa huoneen, asunnon tai talon seinien, lattioiden ja kalusteiden purkamista ja rakentamista alusta uudelleen. Tämä vaatii huolellista suunnittelua, ja useimmissa tapauksissa tarvitset myös kirvesmiehen, putkiasentajan ja sähköasentajan apua.


Suuret remonttiprojektit

Vaikka et olisikaan tekemässä peruskorjausta, vaan keittiöön, kylpyhuoneeseen tai vastaavaan kohdistuvaa suurempaa remonttiprojektia, kannatta ehkä käyttää projektipäällikköä. Jos sinun on esimerkiksi remontoitava kylpyhuone, asennettava uudet laatat ja uudet kylpyhuonekalusteet, tarvitset sekä laatoittajaa että putkiasentajaa. Joissakin tapauksissa putkiasentaja voi toimia tällaisissa toimeksiannoissa projektipäällikkönä ja hankkia työhön tarvittavat ammattilaiset.


Lue lisää kylpyhuoneremontista täältä.

Rakennussuunnittelu

Rakennussuunnittelu on ensimmäinen asia, joka tehdään suuressa projektissa, ja se luo perustan rakennusprojektin rakennuslupahakemuksille, sopimuksille ja toteutukselle. Usein rakennusprojektin toteuttaa arkkitehti, konsultoiva insinööri tai projektipäällikkö, jolla on oikeanlainen kokemus ja pätevyys rakennusprojektin johtamiseen.
Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Sokkeli /terassi

75500NURMES

Sokkelin korjaus/ laatta seinän viereen,murske? ja terassi

Three construction sites need a building contractor (turn-key projects)

02210ESPOO

The property developer firm NH Nordics Oy just got bankrupt and there are three construction sites (280, 180 and 150 square meters respectively, passive stone hourses) in the same location in westend Espoo that had been partially built-- only the first floor of the passive stone house was finished. The actual construction company was Passivikivitalo and construction materials harkot are from passivikivitalo. All the design drawings are avaiable on espoo epermit site. We have selected interior materials, including kitchen from noblessa etc. Now we are looking for a builder company to continue the construcion turn-key projects in the three sites in westend Espoo. If you are interested in this work, please contact me and I will provide more details.

Ulkoseinän korjaus

81220JAKOKOSKI

Alaosasta hakeutuneet laudat talossa, missä sadevesi räiskynyt betoniportaalta ulkoseinään.

Pelastautumistikkaiden kiinnitys

06530KERKKOO

1.5krs talon pelastautumistikkaiden kiinnitys talon molemmille puolille. Tikkaat toisella puolella mallia avattavat ja toisella ”tavalliset” lyhyet.

Parvekkeen lattian biumihuopakate vuotaa, sen uusiminen

02320ESPOO

Avoparvekkeeni on n. 12 neliötä ja siinä on vuonna 2000 asennettu huopa vesivanerin päälle nyt se on alkanut vuotamaan alapuolella olevaan kylmävarastoon. Haluaisin sen uusimisen tai jotain vastaavaa.

Autokatos, tukimuuri ja maatyöt (maantäyttö)

02700KAUNIAINEN

Autokatoksen pohjatyöt: tukimuurin rakentaminen ca60-80cmx 5 metriä leveä, asfaltin poistaminen ja maantäyttö ca 20m3, viemäröinnin rakentaminen ylätasolle, portaiden rakentaminen (kuva2 tukimuurin jatkeen tilalle, 4rappusta korko 60-80cm leveys 3m, ylätason asfaltointi tai laatoitus, pienemmät rappusen autokatokseen (kuva 1). Autokatos: kahden auton autokatos, ”kolmion muotoinen niin että taloalähenpänä olevan auton eteen jää tilaa pyörille ja työkaluille, mustaksimaalattu pulpettikattoinen, rimaseinä takana sekä sivuilla. Sähkötyöt: sähkön vetäminen autokatokseen niin että voidaan asentaa 11Kw autolaturi autokatokseen. 2 kuvassa oleva mänty jätetään se jää aivan autokatoksen takaseinän tasolle.Viimeisimmät arvioinnit
Terassin runko, Parainen

Voi suositella varauksetta. Hyvää suunnittelua, hyvä kommunikaatio, hyvä työn laatu, rivakkaa työtä ilman turhaa ihmettelyä, monipuolinen osaaminen, oma-aloitteista, nopeaa, joustavaa ja sujuvaa, järkevät materiaali- ja tarvikehankinnat.

Kesä 2024
M

Miska - T:mi Harald & kirves

PARAINEN
Aidan ruuvipaalujen asennus

Työnä oli siis kierrepaalujen asennus aitaa varten. Paalut asennettiin kaivinkoneella. Paalut tuli suoraan ja korot tarkastettiin laserilla. Suosittelen. Hyvä tuli.

Touko 2024
M

Markus - M&J Rakennus-apu Oy

HYVINKÄÄ
Laminaattiparketin asennus

Luotettava kumppani.

Huhti 2024
T

Timo - Merensini Oy

HELSINKI


Valitut yritykset

14 työilmoitukset

RH Pipeworks Oy on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Helsinki, Espoo, Askola, keskiarviolla 5.0/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
V

Victoria

17.5.2024

Ammattitaitoista ja hyvää laatua! Kilpailykykyinen hinta ja joustavuudesta iso plussa. Otan jatkossa putkityöt täältä tarvittaessa :) Kiitos Robert!

Katso profiili

11 työilmoitukset

Merensini Oy on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Helsinki, Espoo, Askola, keskiarviolla 5.0/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
S

Sebastian

19.6.2024

Erinomainen työn jälki nopeasti ja vaivattomasti

Katso profiili

10 työilmoitukset

T1 Urakointi Oy on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Helsinki, Espoo, Askola, keskiarviolla 5.0/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
L

Laura

12.4.2024

Täydet pisteet joka osa-alueella. Kaikki hoitui hienosti ja sovitusti. Joustavaa, ystävällistä ja luotettavaa palvelua. Työn laatu oli parempaa kuin edes... Lisää

Katso profiili

7 työilmoitukset

Rakennus Kitunen on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Heinävesi, Joensuu, Kontiolahti, keskiarviolla 5.0/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
A

Anne

11.6.2024

Luotettava yritys kaikkiaan. Suosittelen.

Katso profiili

5 työilmoitukset

PJR Rakennuspalvelut OY on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Heinävesi, Mikkeli, Kuopio, keskiarviolla 5.0/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
M

Miina

18.10.2023

Ehdottomasti luotettava toteutus, samalla hoitui myös muut tarpeelliset korjaustyöt

Katso profiili

3 työilmoitukset

T:mi Harald & kirves on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Loimaa, Parainen, Pöytyä, keskiarviolla 5.0/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
M

Miska

5.6.2024

Voi suositella varauksetta. Hyvää suunnittelua, hyvä kommunikaatio, hyvä työn laatu, rivakkaa työtä ilman turhaa ihmettelyä, monipuolinen osaaminen, oma-aloitteista,... Lisää

Katso profiili

4 työilmoitukset

Scanton Oy on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Helsinki, Espoo, Vihti, keskiarviolla 5.0/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
J

Jaana

7.8.2023

Valitsin Scanton Oy:n remontin toteutukseen sen perusteella, että urakoitsija kertoi rakentaneensa itselleen muutaman talon sekä päätökseen vaikutti paikan päällä... Lisää

Katso profiili

1 työilmoitukset

Antti Härmälä on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Joutsa, Jyväskylä, Petäjävesi, keskiarviolla 5.0/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
D

Dmitrii

2.6.2023

Laadukas, nopea ja tarkka kaikki tehty. Kiitos paljon! :)

Katso profiili
Näytä lisää yrityksiä

Julkaistu 28. loka 2022, 12:55

Päivitetty 21. maalis 2024, 12:16