Tarvitsetko apua julkisivupesussa?

Jotta puutalosi kauniina ja kestäisi mahdollisimman pitkään, se on pestävä ulkopuolelta joka vuosi. Ehkä on aika pestä ikkunat samalla huolellisesti? Julkaise työpaikkoja Remppatorilla ja saat lisää hyviä tarjouksia eri urakoitsijoilta!

  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Tarvitsetko apua julkisivupesussa?

Jotta puutalosi kauniina ja kestäisi mahdollisimman pitkään, se on pestävä ulkopuolelta joka vuosi. Ehkä on aika pestä ikkunat samalla huolellisesti? Julkaise työpaikkoja Remppatorilla ja saat lisää hyviä tarjouksia eri urakoitsijoilta!

  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous

Paljonko julkisivupesu maksaa?

Julkisivupesun hinta on yleensä noin 500 euroa 100 neliömetriltä. Hinta vaihtelee taloittain, ja suuren talon pesu maksaa huomattavasti enemmän.


Laajuus ja monimutkaisuus

Julkisivupesun laajuus riippuu talon koosta ja siitä, onko sen edellisestä pesusta kulunut kauan aikaa. Jos talosi on korkea ja tarvitset tikkaita tai telineitä, tämä vaikuttaa myös hintaan.


Julkisivu on suositeltavaa pestä joka vuosi, jotta talon väri säilyy paremmin ja jotta levä- ja sienikasvustot eivät vahingoita puurakenteita. Työn teettäminen yrityksellä vie vain muutaman tunnin, ja sinulla on puhdas ja siisti talo koko loppuvuoden ajan!


Urakoitsija

Jos haluat palkata ammattilaisia suorittamaan julkisivunpesun, on olemassa useita eri yrityksiä, jotka tarjoavat tätä palvelua. Usein monet näistä yrityksistä tarjoavat monia pesu- ja huoltopalveluja, mikä voi olla hyödyllistä, kun palkkaat jonkun ensimmäisen kerran.


Jos julkisivua tai kattoa on huollettava laajemmin, saatat tarvita katontekijän tai puusepän. Ehkä on myös uuden maalikerroksen aika? Siinä tapauksessa tarvitset maalarin. Muista, että seinien on oltava täysin kuivuneet ennen maalauksen aloittamista.


Tämä voi nostaa julkisivupesun hintaa.

Julkisivupesun hintaan vaikuttavat monet tekijät. Ennen kaikkea talon kokoko vaikuttaa. Jos taloon on vaikea päästä, tai se vaatii ylimääräisiä välineitä ja telineitä, tämä nostaa hintaa.


Ikkunanpesu

Ikkunat pitäisi pestä vähintään kahdesti vuodessa. Voit pestä ikkunat itse, mutta jos ikkunat ovat korkealla tai niihin on vaikea päästä käsiksi, kannattaa palkata ammattilainen.


Kun peset julkisivun ensimmäisen kerran, kannattaa samalla pestä myös ikkunat. Jos palkkaat yrityksen pesemään julkisivun, sinun kannattaa kysyä, voiko se pestä myös ikkunat. Useimmat pesuyritykset tarjoavat pääsääntöisesti molempia palveluja.


Ikkunanpesun hinta

Ikkunanpesun hinta on yleensä 60 - 150 euroa. Hinta vaihtelee sen mukaan, kuinka monta ikkunaa on pestävä, kuinka likaisia ne ovat ja kuinka saatavilla ne ovat. Jos työ vaatii tikkaat tai nosturin, jotta ikkunoihin päästään käsiksi, hinta on luonnollisesti korkeampi kuin yksikerroksisessa talossa.

Jos ikkunanpesu on tehtävä samaan aikaan julkisivupesun kanssa, on mahdollista saada pakettihinta molemmista palveluista. Yrityksen on myös helpompi tehdä molemmat työt samanaikaisesti, joten kannattaa ehkä tilata myös ikkunanpesu, jos palkkaat jonkun pesemään seinät.

 

Erilaiset julkisivupesutyypit

Olipa kyseessä sitten vuosittainen julkisivupesu, seinien puhdistus ennen maalausta tai katon pesu, on hyvä ajatus palkata apua Remppatorilta. Silloin voit olla varma, että työn suorittavat ammattilaiset, joilla on oikeanlaista osaamista alustasta ja parhaista käytettävistä puhdistustuotteista.


Julkisivupesu ennen maalausta

Jos aiot maalata talon, on tärkeää, että peset sen ensin. Jos et tee niin, on vaarana, että maalaat levän ja sienikasvuston päälle, mikä voi tuhota uuden maalin ja antaa huonon lopputuloksen. Kun maalaat talon, seinät kannattaa pestä hieman vahvemmalla saippualla. Tämä poistaa kaiken lian ja roskat seinältä, samalla kun maali mattapintaistuu ja uusi maali tarttuu paremmin.


Pese katto ja puhdista räystäskourut samalla kertaa.

Myös katto on pestävä silloin tällöin! Jos et pese kattoa, se alkaa lopulta kasvaa sammalta. Sammaloitunut katto kerää vettä, mikä lisää pakkashalkeamien ja vuotojen riskiä. Samalla kun peset katon, räystäskourut on puhdistettava, jotta niihin ei jää katolta tulevaa sammalta. On tärkeää, että katolla ei ole roskia ja että se pidetään puhtaana, jotta vesi valuu pois asianmukaisesti.


Suosittelemme ammattilaisten palkkaamista kattosi pesuun, sillä tämä on usein haastavaa tehdä itse. Kattojen pesua tarjoavat monet eri yritykset, ja niillä on asianmukaiset välineet työn turvalliseen suorittamiseen.

Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Kesämökin ja varastorakennuksen pesu ja maalaus

47760HUHDASJÄRVI

Hei, tarvitaan tarjousta kesämökin ja varasto-/vierasrakennuksen pesusta ja maalauksesta. Maaliseinässä on paikoittain mustaa itiötä/kasvustoa. Räystäät ja ikkunanpuitteet yms. valkoiset, muuten maalataan nykyistä tummemmalla värillä. Mökki kaksikerroksinen, joten päätyjä maalatessa tarvitaan telineitä. Vanha maalipinta suhteellisen hyvässä kunnossa muutoin. Paikan päällä voi käydä katsomassa/arvioimassa.

Omakotitalon julkisivun puhdistus ja maalaus

02770ESPOO

Kivitalo, jossa vanerinen julkisivu vaatii puhdistuksen ja maalauksen. Lisäksi kantavan pylvään maalaus.

Tiilikaton pinnoitus

33560TAMPERE

2 krs. omakotitalon sekä 1 krs. autotallin 24 v. tiilikaton huolto: katon pesu, rikkinäisten tiilien vaihto (löytyy varastosta), sammaleen ja jäkälän poisto + suojamyrkytys, pinnoitus pohjamaalauksella ja pintamaalauksella. Omakotitalon katto on n. 245 m2, sis. kaksi erkkeriä. Kattokaltevuus 1 2/3 = 45 astetta? Autotallin katto n. 90 m2 - 20 m2 aurinkopaneelit = 70 m2. Kattokaltevuus 1/3. Ormax harmaa tiilikate.

Betonikattotiilien puhdistus js pinnoitus

02330ESPOO

2001 rakennettun betonikattotiilien pesu ja pinnoitus. Koko n. 310 neliöö, 2 rakennusta, harjakatto, kaltevuus 1:3

Omakotitalon räystäslautojen maalaus

27800SÄKYLÄ

Omakotitalon valkoiset räystäslaudat ovat likaantuneet. Tarvitaan niiden puhdistus ja maalaus kesän 2024 aikana.

Omakotitalon julkisivupesu Reijola, Joensuu.

80330REIJOLA

Asuinpinta-ala 105 m2, 1-kerroksinen puutalo. Maalattu jokunen vuosi sitten eli vain pesu. Seinien ja räystäiden pesu.Viimeksi julkaistut työilmoitukset
Omakotitalon julkisivun puhdistus ja maalaus

Kyseessä omakotitalon julkisivun vanerien puhdistus ja maalaus. Ultimaali hoiti homman ratkaisunhakuisesti ammattitaidolla.

Touko 2024
J

Juha - Ultimaali OyViimeisimmät arvioinnit

Yrityksestä

Vihreätpojat on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Helsinki, Espoo, Vihti, keskiarviolla 5.00/5 tähteä.

Lue lisää arviointeja yrityksestä Vihreätpojat

Uurastus Oy logo
Uurastus Oy
Palokunnankatu, 40700 JYVÄSKYLÄ
5.0(2)

Yrityksestä

Uurastus Oy on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Joutsa, Karstula, Jyväskylä, keskiarviolla 5.00/5 tähteä.

Lue lisää arviointeja yrityksestä Uurastus Oy

Juniperus Company Oy logo
Juniperus Company Oy
Turkkitie 19, 90410 OULU
5.0(1)

Yrityksestä

Juniperus Company Oy on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Merijärvi, Vaala, Raahe, keskiarviolla 5.00/5 tähteä.

Lue lisää arviointeja yrityksestä Juniperus Company Oy

NorthHomes Oy logo
NorthHomes Oy
Niittyläntie 1, 00620 HELSINKI
5.0(1)

Yrityksestä

NorthHomes Oy on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Helsinki, Espoo, Vantaa, keskiarviolla 5.00/5 tähteä.

Lue lisää arviointeja yrityksestä NorthHomes Oy

Santa Group Oy logo
Santa Group Oy
Pulttitie 14, 00880 HELSINKI
5.0(1)

Yrityksestä

Santa Group Oy on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Helsinki, Espoo, Askola, keskiarviolla 5.00/5 tähteä.

Lue lisää arviointeja yrityksestä Santa Group Oy

Näytä lisää yrityksiä

Julkaistu 03. marras 2022, 11:29

Päivitetty 21. maalis 2024, 12:33