Talo ja piha

Julkisivupesu

Tarvitsetko apua julkisivupesussa?

Jotta puutalosi kauniina ja kestäisi mahdollisimman pitkään, se on pestävä ulkopuolelta joka vuosi. Ehkä on aika pestä ikkunat samalla huolellisesti? Julkaise työpaikkoja Remppatorilla ja saat lisää hyviä tarjouksia eri urakoitsijoilta!

Aloita julkisivupesu tänään

Paljonko julkisivupesu maksaa?

Julkisivupesun hinta on yleensä noin 500 euroa 100 neliömetriltä. Hinta vaihtelee taloittain, ja suuren talon pesu maksaa huomattavasti enemmän.


Laajuus ja monimutkaisuus

Julkisivupesun laajuus riippuu talon koosta ja siitä, onko sen edellisestä pesusta kulunut kauan aikaa. Jos talosi on korkea ja tarvitset tikkaita tai telineitä, tämä vaikuttaa myös hintaan.


Julkisivu on suositeltavaa pestä joka vuosi, jotta talon väri säilyy paremmin ja jotta levä- ja sienikasvustot eivät vahingoita puurakenteita. Työn teettäminen yrityksellä vie vain muutaman tunnin, ja sinulla on puhdas ja siisti talo koko loppuvuoden ajan!


Urakoitsija

Jos haluat palkata ammattilaisia suorittamaan julkisivunpesun, on olemassa useita eri yrityksiä, jotka tarjoavat tätä palvelua. Usein monet näistä yrityksistä tarjoavat monia pesu- ja huoltopalveluja, mikä voi olla hyödyllistä, kun palkkaat jonkun ensimmäisen kerran.


Jos julkisivua tai kattoa on huollettava laajemmin, saatat tarvita katontekijän tai puusepän. Ehkä on myös uuden maalikerroksen aika? Siinä tapauksessa tarvitset maalarin. Muista, että seinien on oltava täysin kuivuneet ennen maalauksen aloittamista.


Tämä voi nostaa julkisivupesun hintaa.

Julkisivupesun hintaan vaikuttavat monet tekijät. Ennen kaikkea talon kokoko vaikuttaa. Jos taloon on vaikea päästä, tai se vaatii ylimääräisiä välineitä ja telineitä, tämä nostaa hintaa.


Ikkunanpesu

Ikkunat pitäisi pestä vähintään kahdesti vuodessa. Voit pestä ikkunat itse, mutta jos ikkunat ovat korkealla tai niihin on vaikea päästä käsiksi, kannattaa palkata ammattilainen.


Kun peset julkisivun ensimmäisen kerran, kannattaa samalla pestä myös ikkunat. Jos palkkaat yrityksen pesemään julkisivun, sinun kannattaa kysyä, voiko se pestä myös ikkunat. Useimmat pesuyritykset tarjoavat pääsääntöisesti molempia palveluja.


Ikkunanpesun hinta

Ikkunanpesun hinta on yleensä 60 - 150 euroa. Hinta vaihtelee sen mukaan, kuinka monta ikkunaa on pestävä, kuinka likaisia ne ovat ja kuinka saatavilla ne ovat. Jos työ vaatii tikkaat tai nosturin, jotta ikkunoihin päästään käsiksi, hinta on luonnollisesti korkeampi kuin yksikerroksisessa talossa.

Jos ikkunanpesu on tehtävä samaan aikaan julkisivupesun kanssa, on mahdollista saada pakettihinta molemmista palveluista. Yrityksen on myös helpompi tehdä molemmat työt samanaikaisesti, joten kannattaa ehkä tilata myös ikkunanpesu, jos palkkaat jonkun pesemään seinät.

 

Erilaiset julkisivupesutyypit

Olipa kyseessä sitten vuosittainen julkisivupesu, seinien puhdistus ennen maalausta tai katon pesu, on hyvä ajatus palkata apua Remppatorilta. Silloin voit olla varma, että työn suorittavat ammattilaiset, joilla on oikeanlaista osaamista alustasta ja parhaista käytettävistä puhdistustuotteista.


Julkisivupesu ennen maalausta

Jos aiot maalata talon, on tärkeää, että peset sen ensin. Jos et tee niin, on vaarana, että maalaat levän ja sienikasvuston päälle, mikä voi tuhota uuden maalin ja antaa huonon lopputuloksen. Kun maalaat talon, seinät kannattaa pestä hieman vahvemmalla saippualla. Tämä poistaa kaiken lian ja roskat seinältä, samalla kun maali mattapintaistuu ja uusi maali tarttuu paremmin.


Pese katto ja puhdista räystäskourut samalla kertaa.

Myös katto on pestävä silloin tällöin! Jos et pese kattoa, se alkaa lopulta kasvaa sammalta. Sammaloitunut katto kerää vettä, mikä lisää pakkashalkeamien ja vuotojen riskiä. Samalla kun peset katon, räystäskourut on puhdistettava, jotta niihin ei jää katolta tulevaa sammalta. On tärkeää, että katolla ei ole roskia ja että se pidetään puhtaana, jotta vesi valuu pois asianmukaisesti.


Suosittelemme ammattilaisten palkkaamista kattosi pesuun, sillä tämä on usein haastavaa tehdä itse. Kattojen pesua tarjoavat monet eri yritykset, ja niillä on asianmukaiset välineet työn turvalliseen suorittamiseen.

Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Tiilikaton pesu

41660TOIVAKKA

Tiilikatolla alkaa olla sammaloitumista. Ajatuksena pesu ja sammaleenestoaineella käsittely.

Katon pesu

08800LOHJA

Katon pesu ja räystäiden puhdistus ennen talvea. Katon tyyppi on tiilikatto. Talo on yhdessä tasossa kokonaispinta-ala 175m2

Kattoikkunan puhdistus ja tiiveyden varmistus

13270HÄMEENLINNA

Noin 600x1200 kokoinen kattoikkuna minkä ympärille on kertynyt paljon sammalta ja roskaa. Ikkuna ympärys täytyisi puhdistaa ja varmistaa ettei sammal ole tehnyt vuotoja kattorakenteeseen.

Piharakennuksen ulkoverhoilun puhdistus ja suojakäsittely

08800LOHJA

Piharakennuksen ulkoverhoilun käsittely, rakennuksen koko 13 m2.

Peltikaton pesu ja maalaus

49220SILTAKYLÄ

Rintamamiestalon katon pesu ja maalaus Pyhtään siltakylässä. Asialla olisi kiire, koska laitan talon myyntiin.

Autokatosten huoltomaalaus

70820KUOPIO

Kahden 6 paikan autokatoksen sekä roskakatoksen ulkopuolen koneellinen roskan irroitus ja huoltomaalaus.

Julkaistu 03. marras 2022, 11:29

Päivitetty 01. helmi 2024, 13:20

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Kuvaile projektisi ja saa tarjouksia lähellä olevilta yrityksiltä - maksutta.

Aloita tästä