Aiotko maalata talon?

Aiotko maalata talon ulkoa? Remppatorista saat sitomattoman tarjouksen ammattimaisilta maalarimestareilta, kun aiot maalata talosi.

  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Aiotko maalata talon?

Aiotko maalata talon ulkoa? Remppatorista saat sitomattoman tarjouksen ammattimaisilta maalarimestareilta, kun aiot maalata talosi.

  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous

Paljonko talon maalaaminen ulkoa maksaa?


Talon ulkomaalauksen hinta on yleensä 4000 - 16 000 euroa. Kokonaiskustannukset voivat vaihdella, ja ne riippuvat talon koosta, maalikerrosten määrästä ja maalausprojektin monimutkaisuudesta.


Laajuus ja monimutkaisuus

Kun maalaat talon ulkoa, talon koko on luonnollisesti tärkein hintatekijä. Mutta on toinenkin tekijä, joka vaikuttaa talon maalauksen hintaan.


Ennen kaikkea on varmistettava, että maalattaviin pintoihin pääsee helposti käsiksi. Kaksi- tai kolmikerroksinen talo edellyttää myös rakennustelineiden vuokraamista. Jos sinulla on myös paljon ikkunoita ja ovia, tämä voi tehdä työstä monimutkaisempaa.


Joskus kannattaa myös tehdä pieniä muutoksia, parannuksia ja korjauksia itse julkisivuun ennen maalausta. Esimerkiksi lahonneet tai kolhiintuneet laudat kannattaa vaihtaa ennen maalausta.


On myös tärkeää muistaa, että joissakin tapauksissa julkisivun maalaaminen voi edellyttää hakemusta. Näin voi käydä, jos rakennuksen luonne muuttuu, mutta onneksi voit tehdä paljon muutoksia ja parannuksia ennen kuin näin tapahtuu. Jos olet epävarma siitä, tarvitaanko talo maalaukseen hakemus, Remppatorin maalarimestarit voivat auttaa ja opastaa sinua maalausprojektissa.


Maalausprojektisi urakoitsijat

Kannattaa käyttää päteviä ammattilaisia, kun maalaat talosi ulkoa. Heillä on osaamista ja tietoa siitä, kuinka saat hyvän lopputuloksen.


Maalaustyön nopeuteen ja tehokkuuteen vaikuttavia tekijöitä ovat muun muassa se, ovatko seinät kuivat ja puhtaat. Seinät on myös ehkä käsiteltävä etukäteen. Ammattitaitoinen maalari ottaa nämä asiat huomioon.


Ammattitaitoinen maalari tietää, millaista valmistelua tarvitaan ja milloin maalaaminen on ihanteellisinta. Heillä on myös hyvä tietämys laitteista ja työkaluista, jotka helpottavat tehokasta työskentelyä.


Kokenut maalari tai maalarimestari tietää, miten välttää saumoja jo maalatuissa ikkunanpuitteissa ja miten saada parempi tulos esimerkiksi ikkunanpuitteen ja itse julkisivuseinän välisissä siirtymissä.


Kun talo maalataan ulkoa, on myös viisasta ottaa huomioon lämpötila, ilmasto ja paikalliset olosuhteet. Rannikolla sijaitsevan talon verhous ja julkisivu kuluvat eri tavalla kuin sisämaassa suojaisemmassa paikassa sijaitsevan talon. Maalari, jolla on paikallistuntemusta, voi auttaa sinua tässä asiassa, jotta voit valita asuinpaikkasi sääolosuhteisiin sopivan maalin.


Jos sinun on tehtävä korjauksia tai muutoksia julkisivuun tai vaihdettava verhouslaudat, voit pyytää apua puusepältä.


Seikat, jotka voivat nostaa maalausprojektin hintaa

On aina suositeltavaa levittää vähintään kaksi maalikerrosta, ja joskus tarvitaan kolme maalikerrosta. Maalikerrosten määrä nostaa asunnon maalauskustannuksia.


Jos käy ilmi, että joudut myös vaihtamaan useita verhouslautoja ennen maalausta, tämä voi nostaa hintaa. Tällöin hinta nousee sekä työvoiman että materiaalikustannusten lisääntymisen vuoksi.


Lisäksi sesonki voi vaikuttaa maalausprojektin hintaan. Kun ulkoilmasesonki alkaa pääsiäisen tienoilla, maalarit ja muut urakoitsijat ovat usein kiireisempiä ja työllistetympiä.


Tämä tarkoittaa, että voi vaihdella, kuinka moni maalausliike on valmis antamaan tarjouksen työstä. Kun tarjouksia on vähemmän, projektin hinta voi olla korkeampi. Kun kilpailu on vähäisempää ja valittavana on enemmän tarjouksia, hinta mukautuu usein vastaavasti.


Elokuu, syyskuu ja lokakuu voivat olla hyviä vaihtoehtoja maalis-, huhti- ja toukokuulle, kunhan sää pysyy vakaana.  Kysy maalarimestarilta mahdollisuuksista maalata talosi ulkoa syksyllä ja talvella.Tämä on otettava huomioon, kun maalaat talosi ulkoa.

Remonttiprojekti, jossa talo maalataan ulkopuolelta, edellyttää suunnittelua, valintoja ja valmisteluja ennen kuin varsinainen projekti voidaan toteuttaa.


Valmistelu ja pohjustus ennen julkisivun ja julkisivulaudoituksen maalausta

On tärkeää puhdistaa, raaputtaa irtoava maali pois ja tehdä tasainen pinta ennen talon maalaamista. Varmista, että esivalmistelut on tehty ensin, tai keskustele maalarin kanssa ja pyydä häntä tekemään tarvittavat huoltotoimenpiteet ennen talon maalaamista.Mieti, minkä värin haluat taloon

Yhä useampi maalaa talonsa harmaaksi, mutta valkoinen on edelleen suosituin väri. Värejä valittaessa on myös tärkeää ottaa huomioon naapurusto ja ympäröivä luonto. On kauniimpaa, jos väri sopii naapuruston muiden talojen väreihin. Jos valitset ei-perinteisen värin, joka rikkoo muun naapuruston ilmeen, se voi merkitä niin suurta julkisivumuutosta, että sinun on ensin lähetettävä naapurille ilmoitus ja haettava sitä.


Ota huomioon sää

Sää vaikuttaa maalausprojektin ajankohtaan ja käytettävään maalityyppiin.  Ammattitaitoinen maalari tietää parhaat ratkaisut asuntoosi ja asuinalueellesi.


Tarkista ulkoverhouksen vaihtotarve

Ulkona käytettävät materiaalit ja maalit kuluvat, ja joskus julkisivun osat on vaihdettava ennen maalauksen aloittamista.


Tarkista rakennustelineiden tarve

On tavallista, että ulkotiloissa maalattaessa tarvitaan rakennustelineitä, varsinkin jos rakennuksessa on useita kerroksia. Keskustele urakoitsijan kanssa rakennustelineiden tarpeesta ja sovi, järjestätkö telineet itse vai hankkivatko he ne.


Käytä oikean tyyppistä maalia

On olemassa erilaisia maalityyppejä, jotka soveltuvat asuinpaikkasi ilmastoon. Maalausyrityksellä on tietoa siitä, mikä sopii parhaiten taloosi.


Yhdistä useita ulkotilahankkeita

Usein on luonnollista yhdistää ulkomaalaus julkisivun pesuun tai suureen julkisivuremonttiin. Rakennustelineiden ja muiden suurten laitteiden vuokraus on kallista, ja siksi voi olla järkevää tehdä muita huoltotöitä samaan aikaan. Keskustele urakoitsijan kanssa heidän ollessaan tarkastuskäynnillä siitä, mitä projektissasi tarvitaan, ennen kuin aloitat maalaamisen.

Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Kylpyhuoneen lattian maalaus

13500HÄMEENLINNA

Lattia maalattu noin 6 v sitten Nyt maali hilseilee. Uudelleen maalaus tai maalin poisto

Kerrostalokaksio kahden seinän tasoitus ja ylimaalaus

80100JOENSUU

Kahdesta seinästä revitty tapetit pois, vaatisi tasoitusta, hiontaa ja ylimaalauksen. Voin ostaa maalit valmiiksi. Huom, kuvasta poiketen kaikki tapetit seiniltä revitty pois.

Rappauksen paikkaus

01360VANTAA

Alakertaan johtavien rappujen seinämuurin rappaus on lohjennut. Itse syy on korjattu (yläpuolen rännin sadeviemäristä puuttui viemäri, joka ohjaa veden pois laatoilta). Rappaus on lohkeillut. Muurin korkeus.n 155 cm. Kts. kuva.

Parketin hionta

00840HELSINKI

Rivitalohuoneiston olohuoneen (noin 520x400 cm) ja eteisen (noin 500×110 cm) parketin hionta pian alkavan putkiremonttimme jälkeen. Parketti on hiottu aikaisemmin yksi tai kaksi kertaa. Huonnan lisäksi olisi tarjolla tapetointia ja maalausta neljässä huoneessa.

Seinien maalaus

21200RAISIO

Seinien maalaus saada taulureikien jäljet piilotettua.

parvekkeen maalaus

39700PARKANO

omakotitalon ylä/alaparvekkeen huoltomaalausViimeisimmät arvioinnit
Maalaus

Työ tehtiin sovitusti ja ammattitaidolla.

Kesä 2024
R

Raija - Ahkerat Majavat Oy

TURKU
Maalaus

Kaikki sujui erinomaisesti , työn suunnitelusta toteutukseen. Maalaus toteutui nopeasti ja huolellisesti.

Kesä 2024
M

Minna - Maalausliike Tela ja Pensseli

NURMO
Rivitalohuoneiston pintaremontti

Erinomainen työn jälki nopeasti ja vaivattomasti

Kesä 2024
S

Sebastian - Merensini Oy

ESPOO
Sokkelin maalaus

Todella hyvin paikattu irronneet tasoitteet, paljon laajemmin kuin alunperin puhuttiin, ja maalaus tehty todella hyvin.

Kesä 2024
S

Sakari - Etelä-Suomen Laaturemontit Oy

HÄMEENLINNA
Väliseinän rakennus

Työ tehtiin hyvin ja nopeasti ammattitaidolla.

Kesä 2024
S

Sakari - Rakennuspalvelu Nikander

HELSINKI
Keittiön kevyt päivitys

Antti vastasi nopeimmin työpyyntööni ja aikataulukin saatiin sovittua nopeasti. Homma hoitui hyvään hintaan ja työn jälki on erinomainen. Hänen kanssaan on myös helppo kommunikoida!

Kesä 2024
M

Mikael - Repair-it Oy

VANTAA
Kolmion maalaus ja laminaatit

Monen tarjouksen joukosta valitsin Uusilme-firman ja kyllä kannatti. Kaikki meni sovitun suunnitelman, aikataulun ja budjetin mukaan. Työn jälki on siistiä ja ammattimaista. Kommunikointi työn eri vaiheissa oli hyvää. Asunto tuli käytännössä päivitetyksi täysin eli tapettien ja listojen poisto, pohjatyöt, seinien maalaus, ovien maalaus, listoitus ja katon maalaus, uudet lattiat. Ollaan erittäin tyytyväisiä tähän! En tavallisesti jätä tällaisia arvioita mutta nyt on aihetta.

Kesä 2024
N

Nina - Uusilme

TAMPERE
Porraskaiteiden ja olohuoneen katon maalaus

Huippufirma! Sovitut maalaustyöt tehtiin ripeässä aikataulussa ja työnjälki priimaa. Yhteydenpito oli koko ajan sujuvaa ja ystävällistä. Oli ilo asioida kanssanne, teiltä otamme maalaustyöt jatkossakin! Suuri kiitos!

Kesä 2024
E

Eine - Brushpainters Oy

KERAVA
¨Sisämaalausta ja/tai lasikuitutapetin tasoitusta

Olen erittäin tyytyväinen remontin lopputulokseen. Työn laatu täytti odotukseni, ja remonttitiimi oli ammattitaitoinen ja ystävällinen. Suosittelen heidän palveluitaan remonttia suunnitteleville.

Kesä 2024
T

Titta - Renomax Oy

HELSINKI
Talon ulkomaalaus

Valitsin yrityksen urakkaan selkeän ja hyvän tarjouksen vuoksi. Maalaus suoritettiin sovittuna ajankohtana ja lopputuloskin oli laadukas. Suosittelen.

Kesä 2024
M

Miika - Ultimaali Oy

TUUSULA
Talon ulkomaalaus

Maalausurakka onnistui kaikilta osin suunnitelmien mukaisesti. Aikataulu, työn laatu, kommunikaatio ja siisteys kaikki hoitui ammattitaidolla tehokkaasti. Voin suositella.

Kesä 2024
L

Lise-Lotte - Ultimaali Oy

PELLINKI
Puutalon maalaus

Tarjous oli erittäin seikkaperäinen ja loogisesti jäsennelty. Kommunikointi ennen työtä ja työn aikana oli mainiolla tasolla. Työn laatu, toteutuksen joustavuus (esim. maalien valinta) sekä ammattitaitoisuus kaikki ensiluokkaista. Olemme erittäin tyytyväisiä Ultimaali Oy:n toimintaan hankkeessamme!

Kesä 2024
J

Jukka - Ultimaali Oy

FISKARI
Olohuoneen katon maalaus

Nopea aikataulu

Kesä 2024
J

Julia - Savon Maalaus- ja Remonttityö Oy

KUOPIO
Peltikaton huoltomaalaus

Ei voi kun suositella. Peltikaton huoltomaalaus hoitui sovitusti ja nopeasti. Lisäksi saatiin asiantuntevaa neuvoa ja vinkkiä kunnossapitoon.

Kesä 2024
T

Teppo - ACM Group Oy

HELSINKI
remontti

oli ammattitaitoinen tekijä, tehtiin ok taloon saneerausta timpurin töitö ja maalausta. kaikki sujui niin kun oli sovittu, samoin hinnoittelu. suosittelen muillekin.

Kesä 2024
v

voitto - Saneeraus Suokas

JÄRVELÄ
Sisämaalaus

Vähän oli laiskanpuoleinen maalari ja työn jälkiä jouduttiin itse korjailemaan, mutta muuten kyllä kaikki ok.

Kesä 2024
N

Nina - P Tirronen Ky

HELSINKI
Vanhan kivinavetan kivivälien korjaus ja sammaleen poisto

suosittelen

Kesä 2024
K

Kaisa - Rakennus Kitunen

NIEMINEN
Kodinhoitohuoneen ja vaatehuoneen remontti

Projektimme on vielä kesken, mutta tähän asti kaikki on sujunut erittäin hyvin, kommunikointi on helppoa ja myös muutoksista sopiminen on onnistunut vaivattomasti. Voin mielelläni suositella heitä vastaaviin remontteihin luotettavaksi tekijäksi.

Kesä 2024
A

Aki - Merensini Oy

ESPOO
Sinänsä tapetointi tiilikuvioiseksi

Hinta laatu suhde kohdillaan. Tapetin sauma näkyy parista kohtaan läheltä katsottaessa, mutta ei häiritsevästi. Suosittelen.

Kesä 2024
N

Niko - Kalliokoski Works Oy

LOHJA
Mökin maalaus

Työt sujui ajallaan.

Kesä 2024
K

Kari - T:mi Aulis Hokkanen

ITÄ-SOISALO
Rapatun kiviaidan ja rapatun jätekatoksen maalaus

Oikein hyvää työtä ja aikataulutkin pitivät. Suosittelen.

Kesä 2024
M

Mikko - ACM Group Oy

HELSINKI
Räystään maalaus

Täydet pisteet työmiehille. Aikaansaavia, ystävällisiä ja laadukasta jälkeä järkevään hintaan. Kommunikointi hyvää, voi kyllä suositella.

Kesä 2024
S

Stig - Pohjolan Maalipojat Oy

ESPOO
Taloyhtiön huoltomaalaus

Hyvää työtä positiivisella ilmeellä alusta loppuun. Sovitut asiat tehtiin ja vähän ekstraakin - valitsisin Minikon uudestaankin!

Kesä 2024
J

Juha - Miniko Oy

TURKU
Omakotitalon huoltomaalaus

Olemme erittäin tyytyväisiä työn laatuun mutta myös nopeuteen sekä siihen miten vaivatonta asioiden hoitaminen oli alusta loppuun. Ehdoton suositus!

Kesä 2024
A

Antti - Tmi.J.Hartikainen

JÄRVENPÄÄ


Valitut yritykset

10 työilmoitukset

Tuomo Lehtinen Custom Works on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Helsinki, Espoo, Askola, keskiarviolla 5.0/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
M

Merja

6.5.2024

Tuomo teki mh:n seinien tasoituksen ja maalauksen nopealla aikataululla. Homma sujui niin kuin oli sovittu ja työnjälki oli erinomainen... Lisää

Katso profiili

8 työilmoitukset

Ultimaali Oy on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Helsinki, Espoo, Askola, keskiarviolla 5.0/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
M

Miika

14.6.2024

Valitsin yrityksen urakkaan selkeän ja hyvän tarjouksen vuoksi. Maalaus suoritettiin sovittuna ajankohtana ja lopputuloskin oli laadukas. Suosittelen.

Katso profiili

10 työilmoitukset

Oraka ky on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Helsinki, Espoo, Askola, keskiarviolla 5.0/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
V

Ville

4.6.2024

Työt tuli tehtyä sovitusti ja hyvällä asenteella. Siistiä jälkeä.

Katso profiili

7 työilmoitukset

Nyholm Brothers Oy on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Helsinki, Espoo, Askola, keskiarviolla 5.0/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
M

Mika

17.9.2023

Erittäin hyvä työn laatu ja hoidettu ajallaan. Suosittelen.

Katso profiili

6 työilmoitukset

RRR RAKENNUS on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Hattula, Forssa, Tammela, keskiarviolla 5.0/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
H

Heidi

28.5.2024

Työ tuli tehtyä ripeästi ja kaikki mitä sovittiin piti jämptisti. Työn jälki miellytti, suosittelen ja tulen toistamiseen käyttämään... Lisää

Katso profiili

8 työilmoitukset

R-Trio Oy on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Merijärvi, Vaala, Raahe, keskiarviolla 5.0/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
L

Lauri Joonas

22.5.2024

Homma hoitui sovitusti ja hinta-arvio oli kohdallaan.

Katso profiili

7 työilmoitukset

Rakennus Kitunen on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Heinävesi, Joensuu, Kontiolahti, keskiarviolla 5.0/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
A

Anne

11.6.2024

Luotettava yritys kaikkiaan. Suosittelen.

Katso profiili

6 työilmoitukset

Saneeraus Suokas on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Helsinki, Hyvinkää, Vantaa, keskiarviolla 5.0/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
k

kai

13.6.2024

Työn jälki erittäin hyvää! Kaikki hoitui todella hyvin alusta loppuun, voin vahvasti suositella heidän palveluitaan.

Katso profiili
Näytä lisää yrityksiä

Julkaistu 04. marras 2022, 10:35

Päivitetty 21. maalis 2024, 12:28