Aiotko asentaa tai koota?

Aiotko asentaa keittiön, kodinkoneita tai kalusteita? Julkaise työilmoitus Remppatorissa jo tänään, ja saat tarjouksia ammattitaitoisilta urakoitsijoilta – täysin maksutta!

  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Aiotko asentaa tai koota?

Aiotko asentaa keittiön, kodinkoneita tai kalusteita? Julkaise työilmoitus Remppatorissa jo tänään, ja saat tarjouksia ammattitaitoisilta urakoitsijoilta – täysin maksutta!

  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous

Kuinka paljon kokoonpano- tai asennusapu maksaa?

Asennuksen ja kokoonpanon hinta vaihtelee useiden tekijöiden mukaan. Mitä on koottava tai asennettava, kuinka monta moduulia ja kuinka monimutkaista se on, ovat kaikki hintaan vaikuttavia tekijöitä.


Jos asennat uuden keittiön, voit odottaa sen maksavan 1000–4000 euroa riippuen suunnittelemasi keittiön koosta, työtasojen materiaaleista, mahdollisista mittatilaustarpeista ja valitsemastasi keittiötoimittajasta.


Jos asennat uusia kodinkoneita, se maksaa yleensä 100–400 euroa tuotetta kohden riippuen siitä, mikä tuote on, kuljetetaanko se kotiin ja täytyykö vanha poistaa. Se on myös kalliimpaa, jos uusia putkia on porattava tai asennettava uusi pistorasia.


Kalusteiden asentaminen on yleensä halvempi projekti. Liukuovellisten vaatekaappien, sohvien tai ulkokalusteiden asennus maksaa yleensä 40–100 euroa riippuen huonekalujen koosta ja siitä, kuinka pienissä osissa ne ovat.Kokoonpanon monimutkaisuus ja aika

Kokoonpanon laajuus riippuu siitä, kuinka paljon kootaan, kuinka monimutkaista se on ja kuinka paljon laitteita tarvitaan. Jos esimerkiksi on tarpeen porata uusia putkia, asentaa uusi pistorasia tai tehdä säätöjä matkan varrella, projektista voi tulla laajempi.


Jos aiot koota uuden keittiön, voit odottaa sen kestävän noin viikon alusta loppuun. Voit säästää vähän vanhan keittiön purkamisessa itse, mutta tällöin sinun on laskettava ajankäyttö sekä purkamiseen että jätteiden hävittämiseen.


Huonekalujen kokoaminen on yleensä yksinkertainen projekti, joka kestää harvoin muutamaa tuntia kauemmin. Jos asennat suuremman liukuovellisen vaatekaapin, se kestää yleensä kolmesta neljään tuntia, kun taas sohvan kokoaminen kestää yleensä enintään tunnin. On myös mahdollista palkata joku kantamaan huonekalut kotiisi ja viemään myös vanhat mukanaan tarvittaessa.Urakoitsijat

Kun asennat uutta keittiötä, kodinkoneita tai kokoat uusia huonekaluja, tarvitset useita erilaisia ammattilaisia. On suositeltavaa käyttää ammattilaisia, jotta olet varma, että työ tehdään oikein ja että saat kestävän ja hienon lopputuloksen.


Keittiön tai huonekalujen kokoamiseen ja purkamiseen tarvitset puusepän. Monet puusepät ovat erikoistuneet keittiön tai huonekalujen kokoonpanoon, ja näillä ammattilaisilla on usein laaja kokemus monista eri toimittajista ja ratkaisuista.


Jos asennat pesualtaan, uuden pesukoneen tai muita kodinkoneita, jotka liitetään kotisi putkiin, tarvitset putkiasentajan. On tärkeää käyttää putkiasentajaa tähän työhön, jotta olet varma työn oikeasta suorittamisesta. Jos yrität tehdä putki- ja viemäritöitä itse ja myöhemmin tapahtuu vesivuoto, vakuutus ei välttämättä kata vahinkoa.


Sähkötöihin, kuten lieden, jääkaapin tai valaistuksen asentamiseen, tarvitset sähköasentajaa. Jos tarvitset uuden pistorasian kodinkoneille, sähköasentaja voi auttaa sinua myös tässä. Tämän tyyppisiä sähkötöitä ei saa suorittaa itse, sen lisäksi, että se voi olla vaarallista, joten on tärkeää palkata sähköasentaja tähän.Seikat, jotka voivat nostaa asennuksen hintaa

Asennuksen ja kokoonpanon hintaan vaikuttavat useat tekijät. Nämä ovat tyypillisiä tekijöitä, jotka vaikuttavat hintaan:

  • Kuinka paljon asennettavaa on
  • Mitä kalustetoimittajaa olet käyttänyt
  • Lisä- tai erikoislaitteiden tarve
  • Jätteiden tai vanhojen laitteiden kuljetus ja mahdollinen käsittely


Aiheeseen liittyvät projektit

Suunnitteletko kotiisi uutta remonttiprojektia tai onko sinulla korjattavia kodinkoneita? Hanki apua päteviltä ammattilaisilta Remppatorilla!


Remontoi tai peruskorjaa keittiö

Aiotko remontoida keittiön? Suunnitteletpa pintaremonttia tai peruskorjausta, se on hyvä suunnitella hyvissä ajoin ennen aloittamista. Jos aiot tehdä suuria muutoksia keittiöösi, kannattaa ehkä pyytää sisustusarkkitehdin ja urakoitsijan apua, niin voit olla varma, että saat tuloksen, johon olet tyytyväinen pitkään.Kodinkoneiden korjaus

Jos pesukone tai pakastin on rikki, se ei välttämättä tarkoita, että sinun on ostettava uusi. Useimmilla laitteilla on pitkä käyttöikä, ja sekä lompakkosi että ympäristön kannalta on hyvä pitää ne käytössä mahdollisimman pitkään.


Jos sinulla on kotona laite tai kone, joka tarvitsee korjausta, sinun on palkattava sähköasentaja katsomaan sitä. Jos kone on alle viisi vuotta vanha, takuu voi olla voimassa, joten sinun ei tarvitse maksaa korjauksesta.Kylpyhuoneremontti

Jos on aika remontoida kylpyhuone, sinulla on useita vaihtoehtoja. Jos kylpyhuone on lähtökohtaisesti hyvässä kunnossa, mutta tarvitsee uutta potkua, pintaremontti voi riittää. Esimerkiksi uudet kylpyhuonekalusteet ja mahdollisesti uudet laatat antavat kylpyhuoneelle aivan uuden ilmeen.


Jos kylpyhuoneessa on kosteusvaurioita tai se on hyvin kulunut, tarvitaan täydellinen remontti. Tämä saattaa tuntua ylivoimaiselta ja kalliilta projektilta, mutta hyvän suunnittelun ja ammattitaitoisten urakoitsijoiden avulla uusi ja mukava kylpyhuone on mahdollista saavuttaa.
Julkaistu 26. huhti 2023, 08:46

Päivitetty 21. maalis 2024, 13:51