Aiotko remontoida olohuoneen, makuuhuoneen tai eteisen?

Suunnitteletko kodin kunnostusta? Ehkä on aika päivittää makuuhuone, rakentaa käytännöllisiä ratkaisuja eteiseen tai antaa olohuoneelle uusi maalipinta? Ilmoita projektisi Remppatorissa tänään ja saat useita hyviä tarjouksia – täysin maksutta!

 • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
 • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
 • Valitse paras tarjous

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Aiotko remontoida olohuoneen, makuuhuoneen tai eteisen?

Suunnitteletko kodin kunnostusta? Ehkä on aika päivittää makuuhuone, rakentaa käytännöllisiä ratkaisuja eteiseen tai antaa olohuoneelle uusi maalipinta? Ilmoita projektisi Remppatorissa tänään ja saat useita hyviä tarjouksia – täysin maksutta!

 • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
 • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
 • Valitse paras tarjous

Kuinka paljon olohuoneen, makuuhuoneen tai eteisen remontti maksaa?


Kun kunnostat kotia, hinta vaihtelee sen mukaan, mitä haluat tehdä ja kuinka monta ammattilaista tarvitaan. Projektin hinta määräytyy muun muassa huoneen koon, sen kunnon ja tarvittavien muutosten perusteella.

Yleensä olohuoneen, makuuhuoneen tai eteisen remontointi maksaa 500 - 1000 euroa neliömetriltä. Jos joudut tekemään suuria muutoksia, kuten muuraamaan, rakentamaan uusia portaita, pystyttämään tai purkamaan seiniä, tämä lisää projektin kustannuksia.

Jos haluat tarkemman hinta-arvion projektillesi, on hyvä kutsua useita yrityksiä tarkastuskäynnille. Sen lisäksi, että saat neuvoja siitä, mitä täytyy kunnostaa, saat myös useita tarjouksia, joista valita.Remontin laajuus ja monimutkaisuus

Remontin laajuus vaihtelee sen mukaan, minkä tyyppinen huone on kunnostettava ja kuinka suuri muutos on tehtävä. Huoneen peruskorjaus on tietysti laajempi kuin pintaremontti – sekä hinnaltaan että projektin kestolta.

Makuuhuoneen, olohuoneen tai eteisen remontointi voi usein olla suhteellisen yksinkertainen projekti. Suuria muutoksia on mahdollista saada aikaan pienillä yksityiskohdilla, kuten laittamalla uudet tapetit, hiomalla lattia tai maalaamalla seinät uudelleen. Jos kuitenkin joudut tekemään suuria muutoksia, kuten vaihtamaan ikkunat tai ovet, siirtämään portaita tai purkamaan osan seinistä, projekti vaatii enemmän suunnittelua, aikaa ja rahaa.Seikat, jotka voivat nostaa remontin hintaa

Kun kunnostat kotia, hintaan vaikuttavat monet tekijät, kuten se, minkä huoneen kunnostat, kuinka suuri se on ja kuinka paljon työtä on tehtävä.


Muita seikkoja, jotka voivat nostaa remontin hintaa:


 • Materiaalien valinta
 • Kantavien rakenteiden tai katon muuttaminen
 • Seinien purkaminen tai pystyttäminen
 • Lattioiden hionta, tasoitus tai asennus
 • Laajat sähkötyöt, kuten lämmityskaapelit tai spotit
 • Uusien portaiden rakentaminen
 • Uuden takan muuraaminen tai asentaminen

Tarvitset nämä urakoitsijat, kun aiot remontoida

Kun aloitat olohuoneen tai muiden huoneiden remontin, on järkevää käyttää päteviä ammattilaisia. Näin varmistat, että saat hyvän lopputuloksen, johon voit olla tyytyväinen pitkään, ja että saat hankkeen aikana neuvoja ja apua siitä, mitkä ratkaisut sopivat parhaiten kotiisi.


Jos aiot remontoida, mutta et ole varma haluamastasi ulkoasusta, voi olla hyvä ajatus palkata sisustusarkkitehti. Sisustusarkkitehti on asiantuntija luomaan huoneen, jossa on mukava olla ja joka on räätälöity sinun ja tarpeidesi mukaan. Hän voi auttaa sinua tilaratkaisuissa, materiaalien ja huonekalujen valinnassa sekä väripaletin määrittelyssä.


Varsinaista remonttia varten tarvitset todennäköisesti puusepän, olipa kyseessä seinien purkaminen tai uusien rakentaminen, lattian hionta tai uuden lattian asentaminen tai ikkunoiden ja ovien vaihtaminen. Puuseppä voi auttaa sinua suurimmassa osassa remonttia ja antaa neuvoja siitä, mitä kannattaa muuttaa tai jättää ennalleen.


Jos sinun on tehtävä sähköasennustöitä, sinun on palkattava sähköasentaja. Jos muutat sähköjärjestelmää itse, vaarana on oikosulku tai järjestelmän vaurioituminen, ja pahimmassa tapauksessa voi syttyä tulipalo. Sähköasentaja voi auttaa sinua uusien pistorasioiden, lämmityskaapeleiden, valaistuksen ja älykotiratkaisujen asentamisessa.


Jos suunnittelet uutta takkaa olohuoneeseen tai makuuhuoneeseen, saatat tarvita muuraria. Muurarilla on hyvät tiedot siitä, mihin takka ja piippu pitäisi sijoittaa ja miten ne asennetaan kotiisi.Remontoi olohuone ja ruokailuhuone

Olohuoneen tai ruokailuhuoneen remontin ei tarvitse olla mittava projekti. Koska se on yksi kodin käytetyimmistä huoneista, on tärkeää, että saat lopputuloksen, johon voit olla tyytyväinen ja jossa viihdyt. Siksi on tärkeää, että suunnittelet remontin hyvin. Saat paremman yleiskuvan ja säästyt ongelmilta myöhemmin.Kun suunnittelet olohuoneen remonttia, sinun on mietittävä, mitä haluat muuttaa, mitä materiaaleja tarvitset ja mitkä urakoitsijat sinun on palkattava.


Voit valita monista erilaisista ulkoasuista ja materiaaleista, ja usein voi olla vaikea päättää, mikä sopii sinulle parhaiten. Sisustusarkkitehdin palkkaaminen auttaa sinua löytämään itsellesi parhaiten sopivan ulkoasun.


Kun sinun on remontoitava olohuone, tarvitset todennäköisesti puuseppää. Puuseppä pystyy auttamaan sinua useimmissa asioissa lattian asentamisesta seinien purkamiseen ja uusien ikkunoiden ja ovien asentamiseen.


Jos aiot maalata seinät, sinun on palkattava maalari, ja jos aiot asentaa uuden takan, tarvitset muurarin. Jos aiot asentaa uuden valaistuksen tai tehdä muutoksia sähköjärjestelmään, tarvitset sähköasentajan.Makuuhuoneen remontointi

Makuuhuoneen remontoinnissa on monia vaihtoehtoja, ja vain muutamalla silauksella voit luoda henkilökohtaisen ilmeen, joka luo viihtyisyyttä ja mukavuutta. Makuuhuone on yksi kodin tärkeimmistä huoneista, ja hyvä makuuhuone on kiireisen arjen a ja o.


Makuuhuoneen remontoinnissa kannattaa ensimmäiseksi miettiä, mitkä ovat tarpeesi ja mikä on sinulle tärkeintä. Makuuhuoneen pitäisi olla viihtyisä tila, joka kutsuu hyviin yöuniin. Mattapintaiset seinämaalit hillityissä väreissä ovat suosittu valinta. On myös monia hienoja tapetteja, jotka auttavat luomaan oman ilmeen. Kun sinun on maalattava tai tapetoitava seinä, sinun kannattaa palkata maalari auttamaan.


Ehkä haluat rakentaa vaatehuoneen tai kiinteän vaatekaapin? Puuseppä voi auttaa sinua rakentamaan makuuhuoneeseesi räätälöidyn kokonaisuuden, joka hyödyntää tilaa parhaalla mahdollisella tavalla. Hän voi myös auttaa sinua uuden lattian tai paneelien asentamisessa.


Jos sinun on remontoitava makuuhuone, jossa on kalteva katto, voi olla vaikea löytää parasta ratkaisua. Kysy sisustusarkkitehdilta tai palkkaamaltasi urakoitsijalta, miten huone voidaan parhaiten hyödyntää.


Eteisen ja portaiden remontointi

Eteinen on ensimmäinen asia, jonka näet, kun tulet kotiin, ja ensimmäinen asia, jonka vieraat näkevät tullessaan kylään. Monille on tärkeää, että eteinen antaa hyvän ensivaikutelman ja on samalla käytännöllinen säilytyksen kannalta.


Kun haluat remontoida eteisen, on hyvä miettiä, mitä tarvitset ja kuinka paljon tilaa sinulla on käytettävissäsi. Kun sinulla on käsitys siitä, mitä haluat, voit pyytää apua sisustusarkkitehdilta selvittääksesi, miltä se näyttäisi.


Eteiseen tullaan usein märillä ja likaisilla kengillä – silloin lämmityskaapelit voivat olla mukavat, jotta vältät kylmän ja kostean sisäänkäynnin talvella. Sähköasentaja auttaa sinua asentamaan lämmityskaapelit. Samalla voi olla hyvä ajatus päivittää valaistus, esimerkiksi asennuttamalla spottivalot eteiseen.


Eteiseen on tärkeää valita oikea lattia, mieluiten sellainen, joka kestää paljon kulutusta, kosteutta ja suolaa. Laatat ovat suosittu valinta, koska niitä on helppo huoltaa ja pitää puhtaana. Muuten vinyylilattia on suosittu valinta, jos haluat pehmeämmän lattian. Kun haluat asentaa uuden lattian, tarvitset lattia-asentajan tai puusepän.


Onko sinulla vanhat portaat, joiden vaihtamista tai kunnostamista harkitset? Jos haluat kunnostaa portaat, sinulla on monia vaihtoehtoja, kuten hionta, maalaus tai tapetointi, joilla voit antaa niille uuden elämän. Tämä maksaa yleensä vain murto-osan uusien portaiden rakentamisesta, ja siitä voi tulla aivan yhtä hieno! Keskustele puusepän kanssa siitä, miten portaat kunnostetaan.
Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Märkätilan ovi ja listat

33450SIIVIKKALA

Kylpyhuoneen oven vaihtaminen ja listat kosteutta kestäviin.

Hirsisaunan rakentaja/kasaaja/hirren vaihtaja

08800LOHJA

Kesken jääneen hirsisaunan rakentaminen vesikattoon. Muutama hirsi takaseinästä pitää vaihtaa/korvata ehjällä. Työ edellyttää hirsirakenneosaamista!

Kattotikkaat

98530PYHÄTUNTURI

Kattotikkaiden asennus mökille, seinä-ja katto-osuus. Tilaaja voi hankkia tikkaat valmiiksi kohteeseen, tai niitä voi tarjota myös. Kohde Pelkosenniemen pyhätunturilla.

Painting closet doors and hanging TV

01600VANTAA

Hi, We need 4 closet doors painted. Size of one is 229 x 49.5. We don’t have a possibility to sand it and paint in our apartment, so this job would have to be done somewhere else. We could bring those doors to your workshop too. We also would need to hang a TV and hide cables nicely, but we have never done it before, don’t have TV hanger and are not sure if wall can hold the TV. Therefore, we would need to consult with you what would be the best option for us.

Omakotitalon yläpohjan asennus ja väliseinien rakentaminen

20780KAARINA

Kaarinaan rakenteilla olevan omakotitalon yläpohjan ja väliseinien rakentaminen. Pnta-ala 168m2 yhdessä kerroksessa. Yläpohja: - höyrynsulkumuovin asennus - höyrynsulkumuovin / IV-kanavien tiivistys - levyvilla 100mm - koolauksen asennus - materiaalit kohteessa Väliseinät - väliseinärunkojen asennus (kertopuu 45x66) - mineraalivilla 50mm - kipsilevyt - materiaalit kohteessa Suihkun ja arkieteisen harkkoseinien muuraus - suihku 1900mm leveä ja 2400mm korkea - suihku tilanjakaja leveä 800mm ja 2400mm korkea - arkieteisen tilanjakaja 700x1400mm - näiden tasoitustyöt ja tarvikkeet.

Valmispaketti hirsivajan kasaus

01300VANTAA

Lillaville 12m2 hirsivajan kasaus valmiille perustukselle. Perustus on tehty vaatii vain kasauksenViimeisimmät arvioinnit
Koti

Todella hyvää työtä.

Heinä 2024
M

Minna - Ahkerat Majavat Oy

TURKU
Tasainen keittiön lattia

Very good

Heinä 2024
R

Raymond - Roamakka

VEHKATAIPALE
Terassin rakentaminen

Erittäin laadukas työn jälki. Terassin rakennus hoitui sovitusti ja ylitti odotukset.

Heinä 2024
J

Juuso - Hirworks Oy

TUUSULA
Huusin kasaaminen valmiselementeistä

Voin suositella! Erittäin siisti ja ammattitaidolla tehty työnjälki 👌🏼☺️

Heinä 2024
H

Hanna - Suomen Runkorakennus Oy

HYVINKÄÄ
Ulko oven karmit

Sain nopeasti homman alulle, loppu Tuulos loistava

Heinä 2024
P

Päivi - Saarju Oy

TURKU
Sauna/suihku lisäsiipi

Työn laatu on hyvää, kommunikointi toimii ja työ toteutetaan selkeästi asiakasta kuunnellen.

Heinä 2024
N

Niko - Pielisen Rakennuspalvelu Oy

VIEKIJÄRVI
Komposiittiterassin rakennus omakotitalon etupihalle

Olemme todella tyytyväisiä työn laatuun, hintaan sekä kommunikaatioon. Toiminta oli erittäin luotettavaa ja ammattitaitoista; ei voi kuin suositella lämpimästi.

Heinä 2024
T

Tero - Ferson Oy

PORI
Putkilaiturin kunnostus

Työnjälki oli laadukasta ja hinta kilpailukykyinen.

Heinä 2024
J

Juuso - URAKKAFIKSU OY

HYVINKÄÄ
puutalon maalaus

Ihan hyvin kaikki meni.

Heinä 2024
E

Eeva - Rakilo oy

KAUTTUA
6,5 m2 metallisen puutarhavajan kokoaminen

Työ tehtiin,niin kuin oli sovittu.Työn jälki oli hyvää,helppo kommunikoida.Suosittelen lämpimästi.

Heinä 2024
S

Saarinen - Edimaks

HELSINKI
Aidan uusiminen

Väliaita uusittiin. Työn jälki loistavaa. Homma sujui juuri kuten piti. Kommunikaatio pelasi myös prosessin ajan sujuvasti. Olemme erittäin tyytyväisiä lopputulokseen.

Heinä 2024
S

Sami - Remontti ja huolto R.O

PORI
Pintaremonttia 60-luvun kerrostaloasuntoon

Työ suoritettiin sovitusti, laadukkaasti ja siististi ilman viiveitä. Ongelmanratkaisu hoitui ammattimaisesti. Suosittelemme!

Heinä 2024
V

Vesa - Sisustus T&J Oy

LAHTI
Valmiin aidan siirto

Työ tehtiin sovitussa aikataulussa vaikka kiirettä pukkasi muiden töiden ohella. Luotettava tekijä!

Heinä 2024
M

Maiju - Rakennus Verneri Jalonen

HYVINKÄÄ
Terassin ja aidan tekijä

Terassiremppa meni sujuvasti, kommunikointi oli helppoa, remppaajat hyväntuulisia, uutteria ammattilaisia, työnjälki todella hieno, lopputulos aivan mahtava! Ei uskois samaks paikaks. En ole mökki-ihmisiä, kodin uudistettu terassi on nyt mulle täydellinen kesäkoti.

Heinä 2024
S

Sari Hillevi - Linjakymppi - Rakennus Oy

VANTAA
Mökkisaunan remontti

Kaikki tapahtui kuten sovittiin ja pysyi aikataulussa.

Heinä 2024
M

Markku - Joensuun Saneeraus Oy

ONTTOLA
Omakotitalon remontin viimeistely

Koko remontti sujui loistavasti alusta loppuun. Heti ensimmäisestä yhteydenotosta jäi hyvä fiilis, yhteydenpito oli helppoa ja ratkaisuja etsittiin aktiivisesti haastavimpiinkin kohtiin. Työnteko oli nopeaa ja tehokasta mutta silti lopputulos oli myös erittäin laadukasta.

Heinä 2024
T

Tiina - A.Cimili-Rakennus-Saneeraus

KORKEAKOSKI
Pikku apupöytä pöydän uusi kansi

Hyvä palvelu

Heinä 2024
S

Sari - Saarju Oy

TAMPERE
Rekkitangon asennus ovikarmeihin.

Kelpo yritys, luotettava

Heinä 2024
L

Lauri - Petteri Helenius

HELSINKI
Ikea-vaatekaapin asennus

Tehokasta ja ammattimaista työskentelyä.

Kesä 2024
P

Piia - Hilios Oy

HELSINKI
Puuaitojen uusinta

Asiallinen yritys. Teki minkä lupasi ja lisäksi huomio ja hoiti työn aikana ilmenneet lisätyötarpeet. Suosittelen.

Kesä 2024
J

JOUKO - Rakennuspalvelu Koskimäki Oy

ESPOO
Kattokannattimen asentaminen

Todella ammattitaitoinen ja siisti työnjälki. Työntekijä löytyi todella nopeasti - jo saman päivän aikana muutamien tuntien sisällä saapui. Työn tulos oli juuri toiveeni mukaan, ja olen nyt monta viikkoa hyötynyt siitä ilman mitään ongelmia. Suosittelen kovasti tätä firmaa!

Kesä 2024
A

Avin - A.Cimili-Rakennus-Saneeraus

TURKU
Mökin eteislattian oikaisu ja uusi terassi

Tilattu työ tehtiin nopeasti, laadukkaasti ja ammattitaidolla. Sovituista asioista pidettiin kiinni ja toteutuksesta neuvottelu sujui joustavasti. Voin suositella!

Kesä 2024
A

Anu - A.Cimili-Rakennus-Saneeraus

TURKU
Sisäovi

Kaikki meni Rakennus J.Holmin kanssa alusta loppuun todella hyvin. Työnlaatu ja hinta kohtasivat. Iso plussa Juhalle todella hyvästä kommunikoinnista, ripeästä työotteesta ja luotettavuudesta. Olemme erittäin tyytyväisiä.

Kesä 2024
M

Mikko - RAKENNUS J. HOLM

VANTAA
Portti takapihalle

Nopea yhteydenotto ja kohteen tarkistus/työn suunnittelu. Työ eteni suunnitellusti ja aikataulu jopa ylitti toiveeni. Voin suositella lämpimästi!

Kesä 2024
R

Raija - Petteri Helenius

VANTAA


Valitut yritykset

9 työilmoitukset

Saarju Oy on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Loimaa, Ylöjärvi, Pöytyä, keskiarviolla 5.0/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
P

Päivi

15.7.2024

Sain nopeasti homman alulle, loppu Tuulos loistava

Katso profiili

12 työilmoitukset

ACM Group Oy on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Helsinki, Espoo, Askola, keskiarviolla 5.0/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
M

Mattias

18.6.2024

Erinomaista toimintaa, ammattitaitoista, tehokasta ja joustavaa. Suosittelen!

Katso profiili

10 työilmoitukset

Oraka ky on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Helsinki, Espoo, Askola, keskiarviolla 5.0/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
V

Ville

4.6.2024

Työt tuli tehtyä sovitusti ja hyvällä asenteella. Siistiä jälkeä.

Katso profiili

7 työilmoitukset

RRR RAKENNUS on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Hattula, Forssa, Tammela, keskiarviolla 5.0/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
J

Jarmo

15.7.2024

Sokkelin halkeamat korjattu hyvin jälki siistiä ja huolella tehty.

Katso profiili

8 työilmoitukset

R-Trio Oy on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Merijärvi, Vaala, Raahe, keskiarviolla 5.0/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
L

Lauri Joonas

22.5.2024

Homma hoitui sovitusti ja hinta-arvio oli kohdallaan.

Katso profiili

27 työilmoitukset

Oma Onni Oy on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Helsinki, Espoo, Tuusula, keskiarviolla 4.9/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
J

Jere

10.6.2024

Ylitti odotukset monin verroin! Osasi suunnitella toteutuksen paremmin kuin pystyttiin itse edes kuvittelemaan

Katso profiili

16 työilmoitukset

Hiltunen Leo T:Mi on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Merijärvi, Vaala, Raahe, keskiarviolla 4.9/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
M

Minna

8.4.2024

Tehokkaasti toteutettu pyydetty työ

Katso profiili

12 työilmoitukset

Työapu T:Mi Jari Paulin on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Helsinki, Espoo, Askola, keskiarviolla 4.9/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
T

Tiina

13.3.2024

Isot suositukset tälle yritykselle! Työ tehty erittäin huolellisesti, tehokkaasti ja siististi! Vuorovaikutus oli kokonaisvaltaista, huomioivaa ja tosi ystävällistä. Tehty... Lisää

Katso profiili
Näytä lisää yrityksiä

Julkaistu 04. marras 2022, 11:38

Päivitetty 21. maalis 2024, 13:34