Arvioinnit Remppatorissa

Meille on erittäin tärkeää, että kuluttajat, jotka ovat löytäneet yrityksen työhönsä Remppatorista arvioivat sen työpanoksen ja laadun sen jälkeen, kun työ on suoritettu. Sinun ei koskaan tarvitse epäillä sitä, että arviointi tai sen kirjoittaja eivät ole aitoja, ja voit myös olla varma siitä, että arvioitu työilmoitus on aito ja jonka yritys on voittanut Remppatorissa.

Av Essi Niskanen

Sist oppdatert: 12. mai 11:47

Kuka voi kirjoitta arvioinnin?

Vain käyttäjät, jotka ovat julkaisseet remontistansa työilmoituksen Remppatorissa voi arvioida yrityksiä. Lisäksi on arvioidun yrityksen täytynyt vastata ilmoitukseen ja asiakkaan täytynyt valita kyseinen yritys tehtäväänsä. Tämä edesauttaa meitä varmistamaan, että arvioinnit ovat aitoja. Vaikka meillä on monia automaattisia suodattimia, jotka varoittavat meitä, jos arvioinnit vaikuttavat tekaistuilta, luemme kaikki läpi manuaalisesti ennen julkaisua. Yritykset, jotka yrittävät julkaista väärennetyn arvioinnin menettävät oikeuden käyttää Remppatoria ja heidät suljetaan pois palvelusta.

Yritykset eivät voi muutta arviointeja

Yrityksillä ei ole mahdollisuutta muuttaa tai poistaa arviointeja. Vaadimme myös, että arvioinnit kirjoitetaan ja julkaistaan koko nimellä. Täten myös sinä voit tarkistaa yrityksien arvioinnit.

Yrityksillä on mahdollisuus vastat arviointeihin

Yritykset voivat vastata julkaistuihin arviointeihin ja vastaus näkyy arvioinnin alla. Näin varmistamme, että molemmat osapuolet saavat mahdollisuuden kommentoida tehtyä työtä. Siksi vaadimme myös, että arvioinnit julkaistaan koko nimellä, koska yrityksen on vaikeaa vastata siihen, jos se on kirjoitettu anonyymisti.

Jos sinulla on kysyttävää, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen info@remppatori.fi tai soittaa asiakaspalveluumme numeroon 0248 099999