Arvioinnit Remppatorissa

Meille on erittäin tärkeää, että kuluttajat, jotka ovat löytäneet yrityksen työhönsä Remppatorista arvioivat yrityksen työpanoksen ja työn laadun sen jälkeen, kun työ on suoritettu. Kun kuluttajat jättävät arviointinsa työsuorituksen jälkeen Remppatoriin, voit olla varma siitä, että arvioitu työilmoitus on aito ja yritys on voittanut kyseistä työtä koskevan tarjouksen Remppatorissa.

Kirjoittaja Essi Niskanen

Viimeksi päivitetty: 13. jul 07:20

Kuka voi kirjoittaa arvioinnin?

Vain käyttäjät, jotka ovat julkaisseet remontistaan työilmoituksen Remppatorissa voivat arvioida yrityksiä. Lisäksi on arvioidun yrityksen täytynyt vastata ilmoitukseen ja asiakkaan täytynyt valita kyseinen yritys tehtäväänsä. Tämä edesauttaa meitä varmistamaan, että arvioinnit ovat aitoja. Vaikka meillä on monia automaattisia suodattimia, jotka varoittavat meitä, jos arvioinnit vaikuttavat tekaistuilta, luemme kaikki läpi manuaalisesti ennen julkaisua. Yritykset, jotka yrittävät julkaista väärennetyn arvioinnin menettävät oikeuden käyttää Remppatoria ja heidät suljetaan pois palvelusta.

Yritykset eivät voi muuttaa arviointeja

Yrityksillä ei ole mahdollisuutta muuttaa tai poistaa arviointeja. Vaadimme myös, että arvioinnit kirjoitetaan ja julkaistaan koko nimellä. Täten myös sinä voit tarkistaa yrityksien arvioinnit.

Yrityksillä on mahdollisuus vastata arviointeihin

Yritykset voivat vastata julkaistuihin arviointeihin ja vastaus näkyy arvioinnin alla. Näin varmistamme, että molemmat osapuolet saavat mahdollisuuden kommentoida tehtyä työtä. Siksi vaadimme myös, että arvioinnit julkaistaan koko nimellä, koska yrityksen on vaikeaa vastata siihen, jos se on kirjoitettu anonyymisti.

Jos sinulla on kysyttävää, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen info@remppatori.fi tai soittaa asiakaspalveluumme numeroon 0248 099999