Täytä profiilisivusi

Hyvän profiilisivun kirjoittaminen vie aikaa, mutta loppupeleissä siitä tulee olemaan paljon hyötyä yrityksellesi. Kun vastaat työilmoitukseen, ilmoituksen jättäjä klikkaa usein itsensä yrityksesi profiilisivulle, jotta he saavat paremman kuvan teistä. Profiilisivu antaa siis mahdollisuuden esitellä yrityksen parhaat puolet!

Kirjoittaja Aleksander Hauabakk-Anwar

Viimeksi päivitetty: 22. aug 2022 14:20

Profiilisivusta on paljon hyötyä*

  • 60% parempi mahdollisuus voittaa töitä, jos olet uusi palvelussa
  • 8/10 arviointi annetaan yrityksille, joilla on profiilisivu

Profiilisivu Remppatorissa

Profiilisivua voi ajatella yrityksen näyteikkunana. Asiakkaat, jotka julkaisevat työilmoituksen Remppatorissa, katsovat usein vastanneiden yritysten profiilisivut ennen, kun he tekevät päätöksensä. Lue alta vinkkejä siitä, miten teet hyvän profiilisivun.

1. Kirjoita kattava kuvaus yrityksestäsi


’’Meistä’’-osio on monelle asiakkaalle erittäin tärkeä, kun he valitsevat yritystä suorittamaan työtä. Hyvänä vinkkinä voimme kertoa sen, että sinun kannattaa kertoa esimerkiksi yrityksen aikaisemmista urakoista sekä mainita missä olette erityisen osaavia. Näin asiakas saa hyvän kuvan pätevyydestänne.

Muista myös lisätä sertifikaatit ’’Pätevyydet¨¨-osioon. Jos yrityksellä on pätevyyksiä, jotka ei ole listalla, voit ottaa meihin yhteyttä, niin autamme mielellämme.

2. Esittele arviointisi

Sitten kun yrityksesi saa arviointeja Remppatorissa, on hyvä pystyä suodattamaan ne. Profiilisivun avulla asiakkaat voivat etsiä arviointeja töistä, jotka ovat heille olennaisia. Arvioinnit ovat tärkeitä asiakkaan päätöksenteossa – joten tee työ kunnolla. Näin saa hyviä arviointeja ja lisää asiakkaita!

3. Päivitä yhteystiedot ja aukioloajat

Jotta asiakkaat voivat ottaa yhteyttä, pitää heidän tietää miten ja milloin sen voi tehdä. Siksi on tärkeää, että yhteystiedot ja aukioloajat ovat oikein profiilisivulla. Näin voit saada uusia asiakkaita myös Remppatorin ulkopuolelta!

Puhelinnumeron ja sähköpostin lisäksi voit lisätä linkin vaikkapa kotisivulle tai Facebookiin. Ilmoittamalla aukioloajat, tietää asiakas, milloin he voivat ottaa teihin yhtyettä.

4. Esittele aikaisemmat projektit

Tee oma kuvagalleria profiilisivulle!

Kuvagalleriassa voit jakaa kuvia aiemmista urakoista ja näyttää mahdollisille asiakkaille osaamisesi. Voit myös esitellä yrityksen työntekijät sekä työpaikan. Jos yrityksellä on arviointeja Remppatorin ulkopuolella, voit ottaa niistä kuvakaappauksia ja lisätä ne omaan kansioon kuvagalleriaan.

Moni asiakas haluaa pätevyyksien lisäksi nähdä kuvia aikaisemmista urakoista. Muista siis päivittää kuvagalleria – se voi olla ratkaiseva seikka siinä, valitseeko asiakas yrityksesi vai ei!

5. Esittele itsesi ja työntekijäsi

Remppatorissa voit tehdä oman kuvagallerian työntekijöillesi.

Esittelemällä työntekijät, luot asiakkaalle turvallisuuden tunnetta päätöksen teossa. Gallerian avulla voit esitellä yrityksesi hyvät puolet ja ammattitaitoisuuden.

Galleria myös auttaa asiakasta ottamaan suoraan yhteyttä työntekijään, joka on ollut tarkastuskäynnillä tai muulla tavalla yhteydessä heihin. Kuvat auttavat teitä luomaan henkilökohtaisemman suhteen asiakkaaseen, ja he myös näkevät keitä olette. Näin luotte uskottavuutta ja luottamusta.

Tarvitsetko apua parofiilisivun tekemisessä? Ota yhtyettä asiakaspalveluun ja autamme mielellämme.