Näin virkistät kotisi värejä käden käänteessä

Onko toiveena uudistaa kotiasi ilman, että siihen menee paljon aikaa ja rahaa? Silloin kannattaa jatkaa lukemista. Helpoilla konsteilla uudistat kotisi värimaailman yhdessä viikonlopussa.

Näin virkistät kotisi värejä käden käänteessä

Kodin värimaailmaa uudistaessa voi olla hyvä idea keskittyä yhteen huoneeseen kerrallaan ja viedä aloittamasi projekti loppuun, ennen kuin siirryt seuraavaan huoneeseen. Parissa viikonlopussa viimeistelet pikkuprojektit käden käänteessä!Anna keittiöllesi uusi ilme


Keittiölle ei tarvitse tehdä täysremppaa antaakseen sille uuden ilmeen. Vanhat keittiökaapit voi maalata ja kaappien ja laatikoiden vetimet on mahdollista vaihtaa sopimaan uuteen väriin.
Moderni keittiö jossa alakaapit vaaleaa puuta, työtason ja tiskialataan yllä tummat kaapit.

Kaikkien keittiön kaappien ei välttämättä tarvitse olla saman värisiä


Onko keittiössäsi vanhat ja kuluneet, päivitystä tarvitsevat keittiötasot? Päivitystä saat helposti vaikka hiomalla, öljyämällä, lakkaamalla tai maalaamalla uudella värillä.


Jos haluat uusia keittiötason kokonaan, voit tehdä paljon itse, mutta suosittelemme myös ottamaan yhteyttä putkiasentajaan, joka voi auttaa niin vesihanan kun putkienkin kanssa. Jos haluat asentaa uuden tiskialtaan, on se myös mahdollisesti investoinnin arvoinen.


Oletko kyllästynyt vanhoihin keittiötasojen takana oleviin seinälaattoihin? Niiden uusimiseen sinulla on monta eri mahdollisuutta. Monille helpoin valinta voi olla laattojen maalaaminen, mutta se on usein vain väliaikainen ratkaisu. Nykyään laatoille on useita muita, helppoja vaihtoehtoja. Esimerkiksi keittiön välitilapaneelit on helppo asentaa suoraan jo olemassa olevaan seinään.Uudista ilmettä väreillä


Jos olet kyllästynyt kotisi seinien väreihin, maalikerros uudella värillä niin seinissä, lattioissa kun huonekaluissa voi tehdä ihmeitä. Voit joko maalata koko huoneen tai luoda kontrastiseinän luomaan uutta elämää joko olohuoneeseen, eteiseen tai vaikka makuuhuoneeseen.Olohuone harmaalla seinällä, vaalealla sohvalla ja korkea kasvi sohvan vieressä.


Värikäs ja kuviollinen tapetti voi myös olla hauska ja erilainen vaihtoehto, jolla antaa huoneelle uuden ilmeen. Vaihtoehtoisesti voit aloittaa hieman suuremman urakan asentamalla seinäpaneelit, jotka on maalattu eri väreillä tai jotka on jo valmiiksi tapetoitu. Ne on helppo asentaa seiniin suoraan.


Muista myös, että puulattiat ja parketit on myös mahdollista maalata. Jos aiot maalata keittiön lattian, valitse lattiamaali, joka kestää roiskeita, tai viimeistele muutamalla lakkakerroksella kestävyyden parantamiseksi.


Myös huonekaluja on mahdollista päivittää muutamalla uudella maalikerroksella! Tai ehkä tarvitset vain uuden viltin ja pari tyynyä luodaksesi toisenlaisen tunnelman. Vain taivas on rajana…melkein!


Löydä täältä luotettava maalari!

Julkaistu 13. heinä 2023, 08:48

Päivitetty 15. helmi 2024, 13:04