Ajankohtaista

Luotettava Kumppani - liity jäseneksi

Luotettava Kumppani - liity jäseneksi

Remppatori ja Vastuu Group tekevät nyt yhteistyötä! Rekisteröi yritys Vastuu Groupin Luotettava Kumppani -palveluun. Kun liityt Luotettava Kumppani -palveluun, viestität asiakkaille, alihankkijoille sekä yhteistyökumppaneille, että yrityksen taloustiedot, verot ja vakuutukset ovat ajan tasalla - ja kunnossa.

Ajankohtaista

Mikä on Luotettava Kumppani?


Luotettava Kumppani on Vastuu Groupin tarjoama palvelu joka pyrkii auttamaan ja kannustamaan rakennus- ja remonttialan tekijöitä läpinäkyvyyteen toiminnassaan. Olemalla Luotettava Kumppani, helpotat niin yksityisasiakkaiden kuin myös yhteistyökumppaneiden prosessia tärkeiden tietojen tarkistamisessa. Sitä kautta löytyy näppärästi tiedot veroista, vakuutuksista ja sertifikaateista.


Palvelu auttaa myös yritystä noudattamaan Tilaajavastuulakia, jonka mukaan työn tilaajan tulee selvittää, että tekijä täyttää lakisääteiset velvoitteensa. Kuulumalla Luotettava Kumppani -palveluun, voi Vastuu Group hakea tärkeät tiedot yrityksesi puolesta, pitää ne ajan tasalla sekä saatavilla heille, jotka niitä etsivät.

Näin liityt Luotettava Kumppani-palveluun


Yrityksen liittyminen Luotettava Kumppani -palveluuni on helppoa, ja kaikki tehdään sähköisesti. Ainoa, mitä sinun tulee tehdä, on vastata muutamaan kysymykseen sekä täyttää valtakirja, joka mahdollistaa Vastuu Groupin hakemaan tarvittavat tiedot yrityksesi puolesta.


Erikoisetu Remppatorin asiakkaille! Saat 20% alennusta Luotettava Kumppani -palvelun ensimmäisen vuoden vuosihinnasta. Alennus huomioidaan automaattisesti. Lisäksi saat viisi ylimääräistä vastausta Remppatorissa.


"Kun yrityksesi näkyy Luotettava Kumppani-rekisterissä, saat palvelun logon käyttöösi. Se tulee näkyville yrityksen profiilisivulle Remppatorissa. Logoa voit käyttää myös muuhun yrityksesi markkinointiin."

Johannes Albäck

Vastuu GroupKuvassa vasen käsi, jossa puhelin. Näytöllä yritysprofiili Remppatorissa Luotettava Kumppani-logon kanssa.

Kun olet Luotettava Kumppani, näkyy logo yrityksesi profiilisivulla Remppatorissa.


Onko kysyttävää Luotettava Kumppanista?


Ota yhteyttä Vastuu Groupin asiakaspalveluun. Voit lähettää sähköpostia, chattailla tai lukea vastauksia usein kysytyistä kysymyksistä.


Täältä löydät lisätietoa Luotettava Kumppanista

Julkaistu 30. tammi 2024, 07:56

Päivitetty 20. helmi 2024, 09:21