Ajankohtaista

Remppatori yhteistyössä Vastuu Groupin kanssa

Remppatori yhteistyössä Vastuu Groupin kanssa

Rakennus- tai remonttityön tekijän löytäminen Remppatorista tulisi olla helppoa ja nopeaa. Koska Luotettava Kumppani -palvelu tekee tärkeiden, lain vaatimien tietojen keräämisen ja tarkistamisesta helppoa, teemme yhteistyötä Vastuu Groupin kanssa.

Ajankohtaista

Mikä on Vastuu Groupin Luotettava Kumppani?


Luotettava Kumppani on Vastuu Groupin tarjoama palvelu, joka tekee tärkeiden ja relevanttien tietojen jakamisesta tekijän ja työn tilaajan välillä helppoa. Yritykset ja yhteistyökumppanit voivat hakea yrityksien Luotettava Kumppani raportteja. Yritys voi jakaa raporttinsa myös yksityishenkilöille päätöksenteon tueksi esimerkiksi osana tarjousta. Raportilla on koostettuna kätevästi mm. tiedot yrityksen verojen maksuista, tapaturma ja vastuuvakuutus tiedot, kaupparekisteriote ja yrityksen kuuluminen eri rekistereihin.


Helpota Tilaajavastuulain noudattamista


Tilaajavastuulaki vaatii työn tilaajan selvittämään, että yhteistyökumppanit ja alihankkijat täyttävät kaikki lakisääteiset velvoitteensa yrityksenä ja työnantajana.


Laki pyrkii torjumaan harmaata taloutta, varmistamaan, että työehtoja noudatetaan sekä edistämään tasavertaista kilpailua alalla.Tilaajavastuulaki vaati, että yritys pystyy toimittamaan tilaajalle muun muassa seuraavat tiedot ja sertifikaatit:


 • Selvitys yrityksen kuulumisesta ennakkoperintärekisteriin, arvonlisäverorekisteriin sekä työnantajarekisteriin
 • Kaupparekisteriotteen
 • Selvityksen siitä, että yrityksen verotiedot ovat kunnossa, ja että yrityksellä ei ole verovelkaa
 • Selvitys eläkevakuutuksista ja niiden maksujen suorittamisesta
 • Selvitys työehtosopimuksen noudattamisesta
 • Tiedot tapaturmavakuutuksesta
 • Tiedot työterveyshuollosta

Lakisääteisten tietojen jakamisen lisäksi voit jakaa yrityksestäsi myös muita tietoja, kuten:


 • Vastuuvakuutus
 • Liikennelupatiedot
 • Suomen Vahvimmat-sertifikaatti
 • Dun & Bradstreetin luottoluokitus

On monia etuja olla Luotettava Kumppani


Liittymällä Luotettava Kumppani -palveluun, saa yrityksesi monia etuja. Tärkeimpinä ovat esimerkiksi yrityksesi osallistuminen harmaan talouden torjuntaan ja siihen, että työ tehdään kunnolla ja turvallisesti. Olemalla avoin ja näyttämällä tärkeät tiedot niin yksityisasiakkaille, kuin myös yhteistyökumppaneille, olet mukana tekemässä alasta läpinäkyvää ja avointa


Kun rekisteröidyt Luotettava Kumppani -palveluun, hakee Vastuu Group yrityksesi tiedot automaattisesti sekä tarkistaa, että ne ovat ajan tasalla.


Kun liityt Luotettava Kumppaniksi, saat käyttöösi palvelun logon, joka näyttää, että yrityksesi on hoitanut lakisääteiset velvoitteensa. Saat halutessasi logon Remppatori-profiiliisi, jotta palvelun käyttäjät löytävät luotettavat tekijät - helposti.
Onko kysyttävää Luotettava Kumppanista?


Ota yhteyttä Vastuu Groupin asiakaspalveluun. Voit lähettää sähköpostia, chattailla tai lukea vastauksia usein kysytyistä kysymyksistä.


Napsauta tästä päästäksesi Vastuu Groupin sivulle.

Julkaistu 05. helmi 2024, 10:51

Päivitetty 20. helmi 2024, 09:43