Tietoa Meista
Tietoa Meista

Tietoa meistä

Tietoa meistä

Joskus voi olla vaikeaa tietää mistä löytää remontille tai asennukselle tekijä. Remppatori haluaa auttaa siinä. Olemme vuonna 2022 Suomeen tullut tapaamispaikka jossa remontille tekijää etsivä käyttäjä löytää siihen helposti pätevän ammattilaisen.

Mikä on Remppatori?

Palvelu perustuu norjalaiseen Mittanbudiin, joka on ollut toiminnassa vuodesta 2009 ja on tänä päivänä Norjan johtava markkinapaikka remonttitöille. Myös Ruotsista löytyy sisaryhtiö Servicefinder sekä Tanskasta 3byggetilbud.


Haluamme tehdä remontista käyttäjillemme mahdollisimman helpon sekä tietenkin turvallisen. Siksi olemme erittäin tarkkoja yrityksistä, jotka rekisteröimme palveluumme. Yrityksen tulee kuulua oikeisiin rekistereihin ja taloustietojen tulee olla kunnossa. Tiedämme myös, että arviointien tarkistaminen on käyttäjänä erittäin tärkeää ennen kun päätös tekijästä syntyy. Siksi näytämme aikaisempien käyttäjien arviointeja yritysten profiilisivuilla.


Oli työ sitten pistorasioiden tai pesukoneen asennuksesta omakotitalon julkisivu muutokseen tai salaojitukseen, voit olla varma, että löydät turvallisen ja pätevän tekijän Remppatorilta.


Schibsted

Remppatori ja Schibsted SMB Oy on osa Schibsted-konsernia. Muita Schibstedin palveluita ovat esimerkiksi Tori, Oikotie, Oikotie Asunnot, Oikotie Työpaikat, Rakentaja.fi sekä Qasa.