Sopimusehdot työtakuulle - Remppatori yrityksille

Remppatori takaa työtakuun uusille yrityksille. Olemme niin varmoja, että tulet voittamaan töitä Remppatorin kautta, että tarjoamme työtakuun ensimmäisten kolmen kuukauden ajaksi. Mikäli käytät kaikki käytettävissä olevat vastauksesi ensimmäisten kolmen kuukauden aikana, etkä voita töitä, voidaan sopimus purkaa.

Työtakuu

 1. Nämä ehdot ovat voimassa yhdessä Remppatorin muiden ehtojen kanssa yrityksille, jotka ovat saaneet Työtakuun ostaessaan tilauksen Remppatorilta.
 2. Työtakuu tarkoittaa, että yritykset, jotka eivät onnistu voittamaan työtä Remppatorissa ensimmäisten 3 kuukauden käytön aikana, voivat peruuttaa sopimuksensa.
 3. Seuraavat ehdot ovat voimassa:
  3.1 Takuu päättyy joka tapauksessa 3 kuukautta siitä, kun yritys on saanut ensimmäisen pääsyn palveluun ("Takuuaika").

  3.2 Takuu päättyy, jos yritys on voittanut yhden tai useamman työn palvelun kautta. Katsomme työn voitetuksi, mikäli asiakas on merkinnyt yrityksen valituksi työhön. Remppatori päättää, onko tämä ehto täytetty vai ei.

  3.3 Yrityksen on otettava yhteyttä Remppatoriin Takuuajan kuluessa. Jos yritys ei ole ottanut yhteyttä Remppatoriin Takuuajan kuluessa, takuu ei ole enää voimassa, vaikka yritys ei olisi voittanut yhtään työtä palvelun kautta. Sopimuksen normaalit irtisanomisehdot jne., mukaan lukien kohdat 4.1 ja 4.2, ovat voimassa Takuuajan päätyttyä.

  3.4 Yrityksen on käytettävä kaikki käytettävissä olevat mahdollisuudet ensimmäisten kolmen (3) kuukauden aikana sopimuskauden alkamisesta. Tähän sisältyvät normaalit vastaukset sekä mahdolliset lisävastaukset.

  3.5 Yrityksen on ollut otettava osaa perehdytyspalaveriin asiakaspalvelun kanssa. Perehdytyksen jälkeen yritys vastaanottaa sähköpostin, jossa kerrataan perehdytyksessä läpikäydyt asiat. Sähköposti toimii todisteena siitä, että yritys on suorittanut tarvittavan perehdytyksen palvelun käyttöön.
 4. Huomaa, että Työtakuun voi käyttää vain kerran.
 5. Remppatori pidättää oikeuden päättää, mitkä yritykset saavat Työtakuu tarjouksen.

Olemme niin varmoja, että menestyt töiden voittamisessa Remppatorissa, että tarjoamme työtakuuta ensimmäisten kolmen kuukauden ajalle

Julkaistu 07. touko 2024, 06:33

Päivitetty 13. touko 2024, 10:07