Etsitkö kuljetuspalveluiden ammattilaista?

Suunnitteletko auton kuljettamista, pianon siirtämistä tai tarvitsetko apua vaarallisten aineiden kuljettamisessa? Siitä riippumatta, tarvitsetko tavara- tai henkilökuljetusta: Remppatorista löydät kuljetusyrityksiä, jotka voivat auttaa sinua kaikissa kuljetuspalveluissa.

 • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
 • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
 • Valitse paras tarjous

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Etsitkö kuljetuspalveluiden ammattilaista?

Suunnitteletko auton kuljettamista, pianon siirtämistä tai tarvitsetko apua vaarallisten aineiden kuljettamisessa? Siitä riippumatta, tarvitsetko tavara- tai henkilökuljetusta: Remppatorista löydät kuljetusyrityksiä, jotka voivat auttaa sinua kaikissa kuljetuspalveluissa.

 • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
 • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
 • Valitse paras tarjous

Mitä kuljetuspalvelut maksavat?

Kuljetuspalvelujen hinta riippuu suurelta osin siitä, mitä kuljetetaan, millaista ajoneuvoa tarvitaan ja kuinka pitkälle sitä kuljetetaan.


Kun kuljetat tavaroita tai ihmisiä, sinun tulee käyttää ammattitaitoisia ammattilaisia, jotta voit olla varma, että rahti on hyvin kiinnitetty ja saapuu sovittuun aikaan. • Laajus ja monimutkaisuus
  Jos tarvitset kuljetuspalveluja, toimeksiannon laajuus ja monimutkaisuus riippuu siitä, mitä kuljetat, lastin koosta ja painosta sekä siitä, tarvitaanko lisäapua lastin kuljettamiseen tai kiinnittämiseen. Tämä vaikuttaa myös projektin kokonaishintaan.

  Kun kuljetat tavaroita pitkiä matkoja tai kuljetat suuria ja raskaita esineitä, on suositeltavaa käyttää kuljetusyritystä. Näin varmistetaan, että tavarat saapuvat perille turvallisesti ja tehokkaasti.
 • Tämä voi nostaa kuljetuspalvelujen hintaa
  On olemassa monia tekijöitä, jotka vaikuttavat kuljetuspalvelujen kokonaishintaan. Joitakin yleisiä hintatekijöitä ovat kuljetettava tavara, rahdin paino ja koko, ajoneuvotyyppi, kilometrimäärä ja toimeksiannon kesto.

  Jos kuljetat jotain vaikeapääsyisestä paikasta tai paikkaan, johon on vaikea päästä, tämä voi nostaa projektin hintaa.

Auton, veneen ja koneen kuljetus

Jos kuljetat autoa tai venettä pitkiä matkoja, voi olla hyvä idea saada apua kuljetusyritykseltä. Monissa tapauksissa voi olla halvempaa ja turvallisempaa käyttää auto- ja venekuljetuksia kuin ajaa itse.


Jos olet ostanut uuden auton, se tarvitsee rekisterikilvet ja vakuutuksen ennen kuin voit ajaa autoa yksin. Kun saat apua auton kuljettamiseen, sinun ei tarvitse ajatella tätä ennen kuin auto on perillä kotonasi.

Voit myös säästää rahaa autokuljetuksessa, koska sinun ei tarvitse maksaa polttoainetta, tietulleja ja muita kuluja, vain kuljetusyrityksen todellinen hinta. Lisäksi autokuljetus säästää paljon aikaa verrattuna siihen, jos noutaisit auton itse.

Jos kuljetat venettä tai sinulla on vesillä vene, joka on siirrettävä maalla olevaan varastoon, voit käyttää venekuljetusta. Se varmistaa, että vene nostetaan ja kuljetetaan turvallisesti, jotta vältät veneen vahingoittumisen. Voit kuljettaa venettä rannikkoa pitkin joko suuremmalla aluksella tai nosturiautolla.


Jos joudut kuljettamaan konetta pohjatöiden tai muiden työmaatöiden yhteydessä, tarvitset konekuljetuksen. Kuljetusyrityksillä on kokeneita kuljettajia ja oikeanlaisia autoja, jotka varmistavat, että koneet kiinnitetään ja kuljetetaan vaatimusten mukaisesti.


Jos kuljetat yli 3 metriä leveää tai 23,5 metriä pitkää konetta, tarvitaan varsinaisen konekuljetuksen lisäksi tukiauto.

Auton, veneen ja koneen kuljetushinta

Auton, veneen tai koneen kuljetuskustannukset riippuvat siitä, kuinka pitkälle se kuljetetaan, kuljetusreitistä, kuljetettavien autojen, veneiden tai koneiden määrästä ja siitä, kuinka pitkän toimitusajan haluat.


Autokuljetuksen hinta on yleensä 85–600 € henkilö- tai pakettiautolle riippuen siitä, kuinka suuri auto on ja missä päin maata se kuljetetaan. Jos kuljetat matkailuautoa, hinta on noin 1 400 €, kun taas kuorma-auton hinta on noin 2000 €.Kuriiriauto ja tavarankuljetus

Jos lähetät tai vastaanotat paketin ja haluat olla täysin varma, että toimitus saapuu ajoissa, voit käyttää kuriiriautoa.


Kuriiriauto noutaa paketin sovitusta paikasta ja kuljettaa sen suoraan toimituspaikkaan sen sijaan, että paketin tarvitsisi kulkea lastausterminaalin tai muiden pysähdysten kautta matkan varrella.


Kuriiriautojen ja tavarakuljetusten hinta

Se, mitä kuriiriauto maksaa, riippuu ajomatkanpituudesta ja siitä, kuinka paljon sillä kuljetetaan. Tavaroiden toimitushinta on yleensä 2-4 euroa kilometriltä.Julkaistu 29. huhti 2024, 11:20

Päivitetty 11. kesä 2024, 12:33