Aiotko piikata lattiaa?

Suunnitteletko kellarin tai kylpyhuoneen remontointia? Jos lattiassa on kosteutta tai haluat lisätä kattokorkeutta piikkaa lattiaa. Julkaise työilmoitus Remppatorissa tänään ja saat hyviä tarjouksia taitavilta ammattilaisilta – ilmaiseksi!

 • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
 • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
 • Valitse paras tarjous

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Aiotko piikata lattiaa?

Suunnitteletko kellarin tai kylpyhuoneen remontointia? Jos lattiassa on kosteutta tai haluat lisätä kattokorkeutta piikkaa lattiaa. Julkaise työilmoitus Remppatorissa tänään ja saat hyviä tarjouksia taitavilta ammattilaisilta – ilmaiseksi!

 • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
 • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
 • Valitse paras tarjous

Paljonko lattian piikkaus maksaa?

Yleensä lattian piikkaus ja hajottaminen maksaa noin 60 euroa neliömetriä kohden. Hinta riippuu siitä, kuinka syvälle piikataan, onko lattiassa putkia tai kaapeleita ja kuinka vaikeaa siihen on päästä käsiksi koneilla ja laitteilla.


Laajuus ja monimutkaisuus

Jos aiot remontoida kellarin tai peruskorjata kylpyhuoneen, sinun on ehkä piikattava lattia. Se tehdään kattokorkeuden lisäämiseksi tai kosteusvaurioisen lattian vaihtamiseksi. Kellarissa betoni piikataan yleensä sen alla olevaan soraan saakka.


Projektin laajuus riippuu siitä, kuinka suuri alue on piikattava, kuinka syvä lattia on ja millaisesta materiaalista lattia on tehty. Jos sinne on vaikea päästä kaivinkoneella tai vastaavalla laitteella, tämä voi myös lisätä projektin kustannuksia, koska urakoitsija joutuu käyttämään enemmän aikaa betonin kuljettamiseen, kun sitä piikataan.


Jos kellarin lattiaa on piikattava, saatetaan joutua piikkaamaan betoniin valettujen putkien ja kaapeleiden ympäriltä. Tämä saattaa tehdä projektista laajemman. Jos sinulla on vanhempi talo, jossa on vanhoja putkia, voi olla hyvä ajatus vaihtaa ne samaan aikaan, kun lattiat piikataan, jotta ne voidaan valaa uuteen lattiaan.


Suuri osa lattian piikkaukseen liittyvästä työstä on piikattavan lattian poisvienti. Voit käyttää sitä täyteaineena toisessa kodin projektissa, tai se on kuljetettava pois ja hävitettävä. Jos palkkaat ammattilaisia auttamaan sinua piikkauksessa, heillä on hyvä ratkaisu poisvientiin, esimerkiksi kuljetinhihnat tai pyöräkuormaajat.


Urakoitsija

Lattian piikkauksen voi tehdä itse, mutta yleensä kannattaa palkata ammattilainen tekemään työ. Lattian piikkaus vaatii sekä oikeanlaisia välineitä että osaamista, ja palkkaamalla jonkun, jolla on asiantuntemusta lattian piikkauksesta, voit olla varma, että saat haluamasi tuloksen.


Jos sinun on piikattava suuri alue ja tarvitset suurempia koneita, kuten kaivinkoneita, tarvitset koneurakoitsijan. On myös monia yrityksiä, jotka ovat erikoistuneet lattioiden piikkaukseen ja hajottamiseen, ja ne voivat auttaa sinua koko prosessissa.


Jos haluat asentaa uuden lattian, saat apua muurarilta, ja jos haluat asentaa uudet laatat kylpyhuoneeseen, saat apua laatoittajalta. Jos lattiaan on asennettava uusia putkia, tarvitset putkiasentajan ja jos haluat asentaa lämmityskaapeleita tai sähköä, tarvitset sähköasentajan.


Seikat, jotka voivat nostaa projektisi hintaa

Lattian piikkauksen hintaan vaikuttavat monet tekijät. Esimerkiksi piikattavan alueen koko ja se, kuinka paljon lattiaa on poistettava, vaikuttavat hintaan. Muita seikkoja, jotka voivat nostaa projektisi hintaa:


 • Laitteet ja materiaalit
 • Projektiin tarvittavien urakoitsijoiden määrä
 • Lattian syvyys
 • Putket ja kaapelit lattiassa
 • Uuden lattian asennus
 • Piikkaus viemärille tai uusille putkilleErilaiset lattian piikkausprojektit


Kallion piikkaaminen

Jos tontillasi on laajoja kivi- tai kallioalueita, on mahdollista piikata niitä. Vapautunut tila voidaan käyttää suurempaan puutarhaan, tai ehkä haluat rakentaa autotallin tai laajennuksen? Jos pihan kallioita tai kiviä on piikattava, kannattaa pyytää apua ammattilaisilta, sillä kyseessä on laaja työ, joka vaatii sopivia välineitä. Jos aiot rakentaa tontille, sinun on tehtävä perustustyöt ennen rakennustöiden aloittamista.


Jos kallio on lähellä sinun tai jonkun muun kotia, ei yleensä ole tarpeen räjäyttää. Räjäytykselle on useita vaihtoehtoja, kuten piikkaaminen hydraulisella kivenhalkaisijalla tai piikkauskoneella. Jos kyseessä on suurempi kallio, saatat tarvita kaivinkonetta, jossa on piikkausvasara, jolloin sinun on otettava yhteyttä koneurakoitsijaan.


Jos olet epävarma siitä, kuinka kuljetat pois kalliota tai kiveä kiinteistöltäsi, on suositeltavaa kääntyä ammattilaisen puoleen. Jos haluat päivittää puutarhaasi, mutta et ole varma, miten tehdä se, voit ottaa yhteyttä maisema-arkkitehtiin.


Kylpyhuoneen lattian piikkaus

Jos aiot peruskorjata kylpyhuoneesi, voi olla hyvä ajatus piikata lattia. Vanhat kylpyhuonelattiat eivät yleensä täytä nykypäivän kosteussulkua tai lämmityskaapeleita koskevia vaatimuksia, joten on yleistä, että ne piikataan ja asennetaan uusi lattia. Samalla sinulla on mahdollisuus lisätä kattokorkeutta, vaihtaa vanhat putket ja asentaa kalvo ja lämmityskaapelit.


Kun viemäriä on piikattava, kannattaa kutsua paikalle putkiasentaja ja säätää se hänen suosituksensa mukaan. Kun käytät kylpyhuoneen remontointiin yritystä, se hoitaa tämän.


Kellarin lattian piikkaus

Jos aiot remontoida kellarin, usein on ajankohtaista piikata myös lattia. Sen lisäksi, että voit lisätä kattokorkeutta, voit myös asentaa uusia putkia ja kaapeleita lattiaan, jolloin kellarista tulee entistä kiinteämpi osa kotiasi.


Kun piikkaat kellarin lattiaa, on tärkeää suojata perustusmuuri, ettet vahingoita sitä. Pahimmassa tapauksessa perustusmuuri voi romahtaa, kun siihen kohdistuu korkea paine. Jos et ole varma, miten perustusmuuri suojataan itse, on suositeltavaa käyttää ammattilaisia tähän työhön.

Jos sinulla on vanha kellari, jonka haluat muuttaa kellarihuoneeksi tai vuokrattavaksi osaksi, kyseessä on monissa tapauksissa käyttötarkoituksen muutos, joka edellyttää hakemusta. Voit hakea käyttötarkoituksen muutosta itse tai pyytää apua urakoitsijalta tai arkkitehdilta, jota käytät projektissasi.

Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Leivinuuniksi?

21100NAANTALI

Onnistuisiko ylipäätään vuolupinnotteisen (ei tarvitse säilyttää) varaavan takan muuttaminen leivinuuniksi tai mieluiten leivinuunin lisääminen takkaan ? Naantalin Luonnonmaalla. Ei kiireellinen

Omakotitalon yläpohjan asennus ja väliseinien rakentaminen

20780KAARINA

Kaarinaan rakenteilla olevan omakotitalon yläpohjan ja väliseinien rakentaminen. Pnta-ala 168m2 yhdessä kerroksessa. Yläpohja: - höyrynsulkumuovin asennus - höyrynsulkumuovin / IV-kanavien tiivistys - levyvilla 100mm - koolauksen asennus - materiaalit kohteessa Väliseinät - väliseinärunkojen asennus (kertopuu 45x66) - mineraalivilla 50mm - kipsilevyt - materiaalit kohteessa Suihkun ja arkieteisen harkkoseinien muuraus - suihku 1900mm leveä ja 2400mm korkea - suihku tilanjakaja leveä 800mm ja 2400mm korkea - arkieteisen tilanjakaja 700x1400mm - näiden tasoitustyöt ja tarvikkeet.

Pihasaunan muurin korjaus/uusiminen.

58420SILVOLA

Kyseessä on reilu 100 vuotias pihasauna. Alunperin kertalämmitteinen pöntöllä. Pönttö ja muuripata poistettu useita vuosia sitten. Sen jälkeen toiminut jatkuvalämmitteisellä kiukaalla. Nyt muuri rapistuu, vieläkö olisi pelastettavissa? Piippu on peitetty pressulla, eikä uutta vuotoa enää tule piipunjuuresta. Välipohjassa on kuitenkin niin paljon vanhaa kosteutta, että vaatinee aika paljon myös puurakenteiden uusimista.

Pinnoitus

15610LAHTI

Ulkorappusten ja pienen tasanteen laatoitus tai muu pinnoite.

Saunan ja pesutilan lattian laatoitus, kiukaanvaihto

14430VUOHINIEMI

Tehtävänä noin 8 m2 lattian laatoitusta mökkisaunassa. Kiukaan vaihto samalla. Mahdollisesti lisäksi takan edustan (1 m2) uudelleenlaatoitus mökissä.

Pihan kävelyalueen laatoitus noin 20 m2

00690HELSINKI

Portaiden eteen ja viereen laatat. Pohjana maaurakoitsijan sora tällä hetkellä.Viimeisimmät arvioinnit
Sokkelin halkeamat

Sokkelin halkeamat korjattu hyvin jälki siistiä ja huolella tehty.

Heinä 2024
J

Jarmo - RRR RAKENNUS

LAHTI
Ajoluiska murskeesta

Työ tehtiin niinkuin oli sovittu. Aikataulu piti ja työn jälki oli hyvä. Ei mitään huomautettavaa

Heinä 2024
S

Sisko - t.nurminen

KERAVA
Vedeneristys työ pieneen kylpyhyoneeseen

Nopea toiminta ja luotetettavuus. Ammattitaitoinen.

Heinä 2024
M

Maija - Kivityö Laakkonen

TAMPERE
Omakotitalon harkkoseinän tasoitus ja pinnoitus

Lyytinen hoiti harkkoseinän tasoituksen sovitun ajan ja erinomaisen hinnan puitteissa. Viestintä oli selkeää sekä ennen töiden aloittamista että varsinaisen projektin kestäessä. Lisäsimme lennosta vielä tasoitustyön, joka saatiin hyvin sovittua erillisellä veloituksella. Valtterilta löytyy hyviä ideoita monenlaisiin rakennustöihin ja kannattaa keskustella tarpeet läpi, koska häneltä löytyy hyviä ideoita niiden totetuttamiseen.

Heinä 2024
R

Risto - Rakennusliike Lyytinen Oy

KAISLASTENLAHTI
Kosteusvahingon korjaus, pesuhuone, kt, Pori

Ammattitaitoinen ja luotettava yritys.

Kesä 2024
P

Paula - LE-Works Oy

PORI
Kuistin rappusten laattojen kiinnitys

Alkuperäinen hinta arvio moninkertaistui, mistä olis pitännyt kertoa etukäteen ennen kun varsinaiset työt alkoi. Muuten hyvä

Kesä 2024
N

Niko - KVR Rakennuspalvelut

LAHTI
Salonkitie 10-12 c5 ja c6

Työn laatu on erinomaista. Henri piti meidät hyvin ajan tasalla työn edistymisestä, siivosi jälkensä ja oli tehokas. Suosittelut!

Kesä 2024
O

Outi - iherne Oy

ESPOO
Homeen poisto betonin pintahionnalla

Erinomaista toimintaa, ammattitaitoista, tehokasta ja joustavaa. Suosittelen!

Kesä 2024
M

Mattias - ACM Group Oy

HELSINKI
Parveke paikkakorjauksia

Urakka tuli tehtyä aikataulussa. Ammattitaitoiset tekijät. Siisti työnjälki. Suosittelen

Kesä 2024
M

Mikko - Huoltotupa

RIIHIMÄKI
Vanhan kivinavetan kivivälien korjaus ja sammaleen poisto

suosittelen

Kesä 2024
K

Kaisa - Rakennus Kitunen

NIEMINEN
Siporex halkeamien korjausta sisätilassa

Työn laatu erittäin siisti, aikataulu piti ja hinnoittelu kunnossa.

Kesä 2024
M

Maarit - Edimaks

VANTAA
Rappauksen ja sokkelin korjaus

Työt tuli tehtyä sovitusti ja hyvällä asenteella. Siistiä jälkeä.

Kesä 2024
V

Ville - Oraka ky

HELSINKI
Wc:n laatoitus

Laatoitus tehtiin todella reippaasti ja työn jälki oli siistiä. Sovittu hinta piti ja viestittely yrittäjän kanssa oli vaivatonta, voin suositella yritystä muille remontoijille!

Kesä 2024
R

Riitta - Mattopinnoitus J.Väisänen

TIKKAKOSKI
Sokkelin ja kellarisyvennyksen kunnostus

Toimitus ylitti odotukset. Hinta-laatusuhde oli erittäin hyvä. Toimitusaikataulu oli erinomainen - säänkin ollessa suosiollinen. Kommunikointi työnjohdon kanssa oli sujuvaa ja ongelmatonta.

Kesä 2024
M

Mikko - Oraka ky

HELSINKI
Rappauksen korjaus

Nopeaa toimintaa ja työn jälki oikein siistiä, kuin myös siisteys työn jälkeen ympäristössä.

Touko 2024
K

Kalevi - Oraka ky

HELSINKI
Ulkokivetyksen korjaus ja juurien poistaminen

Hyvin hoidettu vaativa raskas kivilaatoituksen korjaus ja puunjuurien poistaminen laajalta ulkoalueelta.

Touko 2024
J

Jari - RPR Rakennus

VIERUMÄKI
Takkahuollot

ammattimainen, nopea, ystävällinen ja valmis tekemään enemmän.

Touko 2024
E

Erwin - Muuraus Sainio

SÖDERKULLA
Takkaluukun korjauskiinnitys

Asiansa osaava henkilö suoritti työnsä erinomaisesti takkaluukun kiinnityksen korjauksen.

Touko 2024
T

Tuomas - Asennuspalvelu Mali Oy

VANTAA
Keittiön välitilan kalanruotolaatoitus

Keittiön välitilan laatoitus "kalanruoto" malliin. Työnjälki erittäin hyvä!

Touko 2024
J

Juho - Rakennusliike N. Lehtinen Oy

VANTAA
Laatoitus takan eteen

Hoiti asian hyvin ja sovitusti, voin suositella.

Touko 2024
H

Heidi - Avek Group

RÖYKKÄ
Lattian esivalmistelut

Erittäin tyytyväinen asiakas kuittaa. Lattiaremontin yhteydessä toteuttaneet pyynnöstä myös muutakin pintaremonttia erinomaisella kädenjäljellä (mm. maalaus, keittiönvälitilan freesaus). Voin lämpimästi suositella!!

Touko 2024
E

EMMI ADELE MARIA - Lattia-asennus Leinonen OY

LAHELA
Marmorilaatan asennus lattiaan

Harvoi on näin hyvää ja huippu osaamista tarjolla. Olen ollut monen tekijän kanssa yhteistyössä mutta Johan kuuluu ehdottomasti parhaaseen A ryhmään.

Touko 2024
T

Tapioi - ACM Group Oy

ESPOO
Pientä laittoa omakotitaloon Vihdin Nummelassa

Siistiä jälkeä, lopputulema erittäin hyvä. Työ tehtiin useammassa osassa ja työt järjestyivät joustavasti. Voin suositella.

Huhti 2024
J

Jussi - Avek Group

NUMMELA
Silikonisaumojen uusiminen sulkuventtiilin vaihto

Kaikki sujui sovitusti ja joustavasti. Työn jälki oli hyvää ja paikat siistissä kunnossa työn luvutuksessa. Kaikki tämä mukana muodostamassa kuvaa työn ammattitaitoisesta toteuttamisesta

Huhti 2024
J

Jarkko - HHRakenne Oy

PORI


Valitut yritykset

10 työilmoitukset

T1 Urakointi Oy on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Helsinki, Espoo, Askola, keskiarviolla 5.0/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
L

Laura

12.4.2024

Täydet pisteet joka osa-alueella. Kaikki hoitui hienosti ja sovitusti. Joustavaa, ystävällistä ja luotettavaa palvelua. Työn laatu oli parempaa kuin edes... Lisää

Katso profiili

7 työilmoitukset

RRR RAKENNUS on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Hattula, Forssa, Tammela, keskiarviolla 5.0/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
J

Jarmo

15.7.2024

Sokkelin halkeamat korjattu hyvin jälki siistiä ja huolella tehty.

Katso profiili

4 työilmoitukset

Remontti ja huolto R.O on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Kaskinen, Pedersöre, Laihia, keskiarviolla 5.0/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
V

Veli-Matti

10.7.2024

Hinta ja laatu kohdillaan! Tuntui kuin olisi itselleen tehnyt. Työ tehtiin silloin kun oli sovittu. Suosittelen!

Katso profiili

12 työilmoitukset

Edimaks on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Helsinki, Espoo, Vihti, keskiarviolla 5.0/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
S

Saarinen

9.7.2024

Työ tehtiin,niin kuin oli sovittu.Työn jälki oli hyvää,helppo kommunikoida.Suosittelen lämpimästi.

Katso profiili

16 työilmoitukset

Hiltunen Leo T:Mi on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Merijärvi, Vaala, Raahe, keskiarviolla 4.9/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
M

Minna

8.4.2024

Tehokkaasti toteutettu pyydetty työ

Katso profiili

12 työilmoitukset

Työapu T:Mi Jari Paulin on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Helsinki, Espoo, Askola, keskiarviolla 4.9/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
T

Tiina

13.3.2024

Isot suositukset tälle yritykselle! Työ tehty erittäin huolellisesti, tehokkaasti ja siististi! Vuorovaikutus oli kokonaisvaltaista, huomioivaa ja tosi ystävällistä. Tehty... Lisää

Katso profiili

9 työilmoitukset

Rakennuspalvelu Nikander on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Helsinki, Espoo, Vihti, keskiarviolla 4.9/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
J

Janne

1.7.2024

Saatiin projekti nopeammin maaliin, kuin ajateltiinkaan. Kiitokset Sepolle laadukkaasta työn jäljestä ja erinomaisesta palvelusta! Aina on kiva seurata ammattilaista töissä!

Katso profiili

19 työilmoitukset

Josemeri Oy on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Helsinki, Espoo, Askola, keskiarviolla 4.8/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
M

Mira

1.7.2024

Keittiöremontti sujui kaikilta osin hienosti, kuten oli sovittu ja budjetissa pysyttiin. Kommunikointi projektin aikana oli selkeää ja ammattitaito näkyi... Lisää

Katso profiili
Näytä lisää yrityksiä

Julkaistu 04. marras 2022, 07:56

Päivitetty 21. maalis 2024, 13:09