Aiotko asentaa päällyste- tai pihakivet?

Aiotko uudistaa pihan tai päivittää pihatien? Miten olisi kivilaatta puutarhassa tai oleskelualueella? Päällystekivien, renuakivien tai kivilaattojen avulla saat kokonaisvaltaisen ilmeen, joka kestää. Käytä Remppatorin ura ja saat projektisi laadukkaasti ja ammattitaitoisesti toteutettua!

  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Aiotko asentaa päällyste- tai pihakivet?

Aiotko uudistaa pihan tai päivittää pihatien? Miten olisi kivilaatta puutarhassa tai oleskelualueella? Päällystekivien, renuakivien tai kivilaattojen avulla saat kokonaisvaltaisen ilmeen, joka kestää. Käytä Remppatorin ura ja saat projektisi laadukkaasti ja ammattitaitoisesti toteutettua!

  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous

Paljonko päällystekivien asennus maksaa?

Kiveyksen hinta vaihtelee sen mukaan, millaiselle alustalle se asennetaan, minkälaisen kiven valitset ja kuinka suuri alue päällystetään.


Yleensä hinta on 100 - 150 euroa neliömetriltä, mikä sisältää koko työn ja materiaalikustannukset.


Laajuus ja monimutkaisuus

Päällyste- ja pihakivien asennushintaan vaikuttavat monet tekijät, mutta tärkeimmät ovat se, mihin aiot sijoittaa kiveyksen ja minkälaisen kiven valitset.


Projektin kokonaiskustannuksiin vaikuttaa paljon se, minkä verran pohjaa on peitettävä. Jos se vaatii paljon kaivamista, juurien poistamista, kivien raivaamista ja muuta vastaavaa, kustannukset ovat korkeammat kuin jos kyseessä on tasainen, avoin alue, jossa tarvitaan vain vähän valmisteluja.

Päällystekivien asennus vaatii huolellisuutta, jotta kivien väliin ei jää aukkoja tai epätasaisia korkeuksia. On tärkeää, että valmistelu tehdään perusteellisesti, jotta kivi pysyy vakaana ja suorana myös pitkäaikaisen kuormituksen jälkeen. Jos käytät osaavia urakoitsijoita, saat varmasti hyvän lopputuloksen, joka kestää pitkään!


Hintaan vaikuttaa myös se, kuinka suuren alueen aiot kattaa. Yleensä materiaalikustannukset muodostavat suuren osan projektin kokonaiskustannuksista.Jos haluat peittää suuren alueen, on siis hyvä tietää, millaista kiveä tarvitset: Mitä sen pitäisi kestää ja miltä haluat sen näyttävän?


Urakoitsija

On tärkeää, että päällystekivien ja kivilaattojen asentamisessa käytetään osaavaa urakoitsijaa. Tarvittavien ammattilaisten määrä riippuu siitä, kuinka suuri alue on katettava ja kuinka paljon esivalmistelua tarvitaan.


Myös tarvittavien ammattilaisten määrä ja taidot vaikuttavat projektin hintaan.


Kivien asentamisessa ja päällystekivien käsittelyssä voi olla tarkoituksenmukaista pyytää apua muurarilta, kiviasentajalta tai muulta urakoitsijalta, jolla on asiantuntemusta kivien asentamisesta.


Jos alue on ensin muokattava ja tasoitettava, tarvitset apua koneurakoitsijalta, joka voi tehdä pohjatyöt, tai muulta ammattilaiselta, jolla on asiantuntemusta kaivutöistä.


Jos jätät ilmoituksen projektistasi Remppatoriin, saat tarjouksia useilta ammattilaisilta ja yrityksiltä, joten voit valita ne, jotka mielestäsi sopivat parhaiten projektiisi.


Seikat, jotka voivat nostaa projektisi hintaa

Projektin kokonaiskustannuksiin voivat vaikuttaa useat tekijät. Materiaalin valinta on yleensä suurin kustannuserä, ja tässä hinta voi vaihdella paljon.


Jos haluat kohtuullisen pihakiven, betoni on hyvä valinta, sillä se on vankka kivi, joka kestää paljon ja pitkään. Betonisen pihakiven hinta  on 15 - 30 euroa neliömetriltä.


Jos haluat hienomman ulkonäön, voit valita graniitin, joka maksaa noin 80 - 100 euroa neliömetriltä. Graniitin etuna on, että se kestää uskomattoman pitkään ja on lähes huoltovapaa.


Jos haluat ainutlaatuisemman ilmeen, tiililaatta on suosittu valinta. Se on punainen tiili, joka sopii hyvin pienemmille alueille puutarhassa ja vastaavissa. Tiilikivi on luonnontuote, jonka väri muuttuu luonnollisesti ajan myötä.


Kiveyksen asentamisen erilaiset mahdollisuudet

Päällystekiviä, pihakiviä ja kivilaattoja voidaan sijoittaa moniin eri paikkoihin, ja voit käyttää niitä erilaisiin ilmeisiin ja muotoiluihin ulkoalueella. Nämä ovat yleisimmät tavat käyttää päällystekiviä ja kivilaattoja, ja mitä sinun on tiedettävä niiden käytöstä.


Päällystekivien asennus pihatielle

Jos asennat päällystekiveä pihatielle tai pihalle, on suositeltavaa valita betoni. Betonikivet ovat erittäin kestäviä ja kestävät hyvin pitkään raskaasta kuormituksesta sekä tuulelle ja säälle altistumisesta huolimatta. Betoni on myös mahdollista kyllästää öljyvuotoja vastaan, jolloin se on helpompi pitää puhtaana.Päällystekiven suuri etu on se, että sitä on saatavana monina eri versioina ja ulkoasuina, ja siitä voi tehdä monia erilaisia kuvioita ja käyttää eri värisävyjä.

Kivilaattojen asennus puutarhaan tai oleskelualueelle

Jos asennat kivilaattoja puutarhaan tai oleskelualueelle, voit valita useista eri kivityypeistä. Järkevintä on käyttää betonia, mutta myös graniitti tai liuskekivi ovat suosittuja.


Luonnonkiven käytön etuna on, että se on kestävämpää ja vähemmän huokoista, mikä helpottaa sen huoltoa ja puhdistusta. Tämä on erityisen hyödyllistä, jos suunnittelet paikkaa, jossa voit grillata tai syödä ulkona. Luonnonkiven hinta vaihtelee, mutta liuskekivilaattaa saa samaan hintaan kuin betonilaattaa.


Reunakivien asennus

Reunakivet sopivat mainiosti alueiden erottamiseen ulkona ja nurmikon tai sisäpihan rajaamiseen. Reunakiviä käytetään yleensä yhdessä päällystekivien kanssa, mutta niitä voidaan käyttää myös asfaltin, someron tai ruohon kanssa. Reunakivet sopivat erinomaisesti pienten muurien tai portaiden rakentamiseen sisäpihalle tai kukkapenkkien reunustamiseen.


Valittavana on erityyppisiä kiviä. Betoni on järkevä valinta, ja sitä on saatavana monissa eri tyyleissä ja värisävyissä. Graniitti on suosittu ja eksklusiivinen vaihtoehto, joka sopii hyvin yhteen sekä nurmikon että pihakivien kanssa.
Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Betoniparvekkeen pinnan korjaustyö

01640VANTAA

Tarve olisi (paritalon yhtenäisen) avoparvekkeen pinnan hionnalle ja uusimiselle toisen parvekkeen osalta. Tarve siis myös työn rajaukselle vain toiseen parvekkeeseen. Työn pinta-ala n. 7m2. Betonipinta nyt kupruillut ja halkeillut.

Keittiön seinän laatoitus

33610TAMPERE

Keittiön kaapiston uusinnan jälkeen seinään jäi laatoittamaton 56x46 joka pitäisi saada laatoitettua. Sopivaa laattaa löytyy, mutta tekijä puuttuu.

Muuraria Kuusankoskelle

45720KUUSANKOSKI

Takalle pohjien teko. Mahdollisuuksien mukaan myös itse takan teko.

Puukiukaan asennus ja piipun asennus

14870TUULOS

Tarvitsisin puukiukaan asennuksen ja piipun asennuksen, sekä konsultointia niiden ostoa varten. Sauna sijaitsee Tuuloksesta noin 15km päässä. Parasta olisi, jos pääsisit käymään ja yhdessä mietitään mitä tilataan, kun tavarat tulee tulisit ne asentamaan.

Salaojitus 88-vuoden omakotitaloon

15540VILLÄHDE

Omakotitaloon Lahdessa tarvittaisiin salaojat ja patolevyt. Vedeneristys puuttuu, sokkelissa nähtävissä kalkkeumaa, rapistumista.

Kylpyhuoneremontti

37370VESILAHTI

Remontti tulee sisältämään rintamamiestalon kylpyhuoneen (sisältää suihku,wc-pönttö, lavuaari) laatoituksen, lattioiden ja seinien kosteuseristyksen, sekä kylpyhuonetilassa olevan hormin laatoittamisen, lattian valamisen ja betonityöt.Viimeisimmät arvioinnit
Salonkitie 10-12 c5 ja c6

Työn laatu on erinomaista. Henri piti meidät hyvin ajan tasalla työn edistymisestä, siivosi jälkensä ja oli tehokas. Suosittelut!

Kesä 2024
O

Outi - iherne Oy

ESPOO
Homeen poisto betonin pintahionnalla

Erinomaista toimintaa, ammattitaitoista, tehokasta ja joustavaa. Suosittelen!

Kesä 2024
M

Mattias - ACM Group Oy

HELSINKI
Parveke paikkakorjauksia

Urakka tuli tehtyä aikataulussa. Ammattitaitoiset tekijät. Siisti työnjälki. Suosittelen

Kesä 2024
M

Mikko - Huoltotupa

RIIHIMÄKI
Vanhan kivinavetan kivivälien korjaus ja sammaleen poisto

suosittelen

Kesä 2024
K

Kaisa - Rakennus Kitunen

NIEMINEN
Siporex halkeamien korjausta sisätilassa

Työn laatu erittäin siisti, aikataulu piti ja hinnoittelu kunnossa.

Kesä 2024
M

Maarit - Edimaks

VANTAA
Rappauksen ja sokkelin korjaus

Työt tuli tehtyä sovitusti ja hyvällä asenteella. Siistiä jälkeä.

Kesä 2024
V

Ville - Oraka ky

HELSINKI
Wc:n laatoitus

Laatoitus tehtiin todella reippaasti ja työn jälki oli siistiä. Sovittu hinta piti ja viestittely yrittäjän kanssa oli vaivatonta, voin suositella yritystä muille remontoijille!

Kesä 2024
R

Riitta - Mattopinnoitus J.Väisänen

TIKKAKOSKI
Sokkelin ja kellarisyvennyksen kunnostus

Toimitus ylitti odotukset. Hinta-laatusuhde oli erittäin hyvä. Toimitusaikataulu oli erinomainen - säänkin ollessa suosiollinen. Kommunikointi työnjohdon kanssa oli sujuvaa ja ongelmatonta.

Kesä 2024
M

Mikko - Oraka ky

HELSINKI
Rappauksen korjaus

Nopeaa toimintaa ja työn jälki oikein siistiä, kuin myös siisteys työn jälkeen ympäristössä.

Touko 2024
K

Kalevi - Oraka ky

HELSINKI
Ulkokivetyksen korjaus ja juurien poistaminen

Hyvin hoidettu vaativa raskas kivilaatoituksen korjaus ja puunjuurien poistaminen laajalta ulkoalueelta.

Touko 2024
J

Jari - RPR Rakennus

VIERUMÄKI
Takkahuollot

ammattimainen, nopea, ystävällinen ja valmis tekemään enemmän.

Touko 2024
E

Erwin - Muuraus Sainio

SÖDERKULLA
Takkaluukun korjauskiinnitys

Asiansa osaava henkilö suoritti työnsä erinomaisesti takkaluukun kiinnityksen korjauksen.

Touko 2024
T

Tuomas - Asennuspalvelu Mali Oy

VANTAA
Keittiön välitilan kalanruotolaatoitus

Keittiön välitilan laatoitus "kalanruoto" malliin. Työnjälki erittäin hyvä!

Touko 2024
J

Juho - Rakennusliike N. Lehtinen Oy

VANTAA
Laatoitus takan eteen

Hoiti asian hyvin ja sovitusti, voin suositella.

Touko 2024
H

Heidi - Avek Group

RÖYKKÄ
Lattian esivalmistelut

Erittäin tyytyväinen asiakas kuittaa. Lattiaremontin yhteydessä toteuttaneet pyynnöstä myös muutakin pintaremonttia erinomaisella kädenjäljellä (mm. maalaus, keittiönvälitilan freesaus). Voin lämpimästi suositella!!

Touko 2024
E

EMMI ADELE MARIA - Lattia-asennus Leinonen OY

LAHELA
Marmorilaatan asennus lattiaan

Harvoi on näin hyvää ja huippu osaamista tarjolla. Olen ollut monen tekijän kanssa yhteistyössä mutta Johan kuuluu ehdottomasti parhaaseen A ryhmään.

Touko 2024
T

Tapioi - ACM Group Oy

ESPOO
Pientä laittoa omakotitaloon Vihdin Nummelassa

Siistiä jälkeä, lopputulema erittäin hyvä. Työ tehtiin useammassa osassa ja työt järjestyivät joustavasti. Voin suositella.

Huhti 2024
J

Jussi - Avek Group

NUMMELA
Silikonisaumojen uusiminen sulkuventtiilin vaihto

Kaikki sujui sovitusti ja joustavasti. Työn jälki oli hyvää ja paikat siistissä kunnossa työn luvutuksessa. Kaikki tämä mukana muodostamassa kuvaa työn ammattitaitoisesta toteuttamisesta

Huhti 2024
J

Jarkko - HHRakenne Oy

PORI
Kylpyhuoneen laattojen kiinnitys

Homma toimi asiallisesti

Huhti 2024
S

Samppa - Mattoliike Sepri Oy

HELSINKI
Keittiön välitilan laatoitus

Työn laatu on erittäin hyvä ja homma hoitui sovitusti. Kommunikaatio työn aikama toimi erittäin hyvin.

Huhti 2024
E

Eero - ACM Group Oy

HELSINKI
WC lattian laatoitus 5m2

Kaikin puolin hyvin hoidettu pieni laatoitustyö. Tulevaisuuden remonttitarpeissa olen ehdottomasti yhteydessä Kimiin ja suosittelen myös muille.

Huhti 2024
P

Petri - Rakennuspalvelu K.Vilén

JÄRVENPÄÄ
Bathroom tile repair / Kylpyhuoneen laattojen korjaus

They were quick and efficient in their work and explained what they were doing as they did the job so that I understood the process.

Huhti 2024
T

Tyler - Tehorempat Oy

HELSINKI
Pihapation laatoitus

Hyvää: 1) kommunikointi 2)aikataulussa pysyminen 3) työjälki

Huhti 2024
T

Tapio - Oma Onni Oy

ESPOO
Lattian laatoitus

Olen erittäin tyytyväinen laatoituksen lopputulokseen. Kaikki vaiheet yhteydenpidosta toteutukseen sujuivat erinomaisesti.

Maalis 2024
I

Ilse - KE-rakenne Oy

ESPOO


Valitut yritykset

10 työilmoitukset

Oraka ky on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Helsinki, Espoo, Askola, keskiarviolla 5.0/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
V

Ville

4.6.2024

Työt tuli tehtyä sovitusti ja hyvällä asenteella. Siistiä jälkeä.

Katso profiili

12 työilmoitukset

ACM Group Oy on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Helsinki, Espoo, Askola, keskiarviolla 5.0/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
M

Mattias

18.6.2024

Erinomaista toimintaa, ammattitaitoista, tehokasta ja joustavaa. Suosittelen!

Katso profiili

11 työilmoitukset

Merensini Oy on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Helsinki, Espoo, Askola, keskiarviolla 5.0/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
S

Sebastian

19.6.2024

Erinomainen työn jälki nopeasti ja vaivattomasti

Katso profiili

7 työilmoitukset

Rakennus Kitunen on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Heinävesi, Joensuu, Kontiolahti, keskiarviolla 5.0/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
A

Anne

11.6.2024

Luotettava yritys kaikkiaan. Suosittelen.

Katso profiili
Näytä lisää yrityksiä

Julkaistu 01. marras 2022, 12:13

Päivitetty 21. maalis 2024, 13:27