Putkiasentaja/putkimies - Kaarina

Suunnitteletko uutta projektia tai tarvitsetko urakoitsijaa remontillesi? remppatorissa saat velvoittamattomia tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Aloita tästä
Putkiasentaja/putkimies - Kaarina

JAY Palvelut Oy

Olemme erikoistuneet homesaneerauksiin ja LVI-töihin. Suoritamme Maalämpöjen asennukset ja toimitukset sekä kaikenlaiset putkiremontit ja saneeraukset. Olemme suorittaneet myös haastavia home-saneerauksia asiakkaillemme. Myös julkisten tilojen töitä olemme tehneet. Kaikki huoneistojen kunnostustyöt kuuluvat palveluihimme.

Elo 2023

Kylpyhuoneen allaskaapin vaihto

"Asiallinen ammattimies hoiti homman."
J
Jaana
JAY Palvelut Oy
Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Keittiön hanan vaihto

20660LITTOINEN

Hajonneen keittiön hanan tilalle vaihdettava uusi samanlainen hana. Asitanpesukoneen liitäntä.

Tukkeutunut viemäri

20760PIISPANRISTI

Omakotitalomme pienemmän wc:n / sen yhteydessä olevan lavuaarin alla oleva viemäri on tukossa. Tämä ilmeni siten, että vedettäessä wc, vesi nousi korkealle ja sen jälkeen myös huomasimme, että vesi jää lavuaarin alla olevaan viemäriin koholle ja vetää hyvin hitaasti. Itse pumpatessa karhupumpulla pönttöön tulee pientä roskaa, mutta viemäri ei sillä aukea. Välillä wc myös pulputtaa.

Omakotitalon Kylpyhuoneen ja saunan täyssaneeraus + koko talon putkiremontti

21500PIIKKIÖ

Kaarinassa sijaitsevan 1978 rakennetun omakotitalon märkätilojen purku 16m² ja uusien märkätilojen rakennus sisältäen lvis-työt ja kalusteet. Tilassa alkuperäinen vesikiertoinen lattialämmitys, joka uusitaan. Samalla uusitaan talon lämmitys- ja käyttövesiputket. Vesipisteitä yht 6kpl. Pattereita 9kpl. Kylpyhuoneen seinään avataan käynti ulos purkutöiden helpottamiseksi.

Paineenalennusventtiilin asennus

20660LITTOINEN

Olisi tarvetta asentaa vesimittarin taakse paineenalennusventtiili. Paikkaan helppo pääsy.

WC istuimen ja lavuaarin vaihto

20780KAARINA

Pallosulut puuttuu,muut on

lämminvesivaraajan asennus

21620KUUSISTO

Olisi tarvetta lämminvesivaraajan asentajaa. Edellinen toisesta paikkaa ei sitten tullutkaan, joten nyt pitäisi saada vanha varaaja uuden tieltä pois ja tietenkin asennettuna.