Urakoitsijat

Putkiremontti Oulussa?

Putkiremontti Oulussa?

Yksi tärkeimmistä asioista, jota kannattaa miettiä kotisi putkia remontoidessa on löytää kokenut putkimies, joka on ammattitaitoinen ja jonka kanssa kommunikointi luistaa. Tämä pätee silloin, kun sinulla on kattava remontti tulossa, tai vain pieni putkien säätö.

Aloita täältä

Mistä osaava putkimies?

Puskaradio kertoo usein epäonnistuneista remonteista, joissa budjetit ylittyvät ja aikataulut venyvät. Tältä välttyäkseen kannattaa vertailla ammattilaisten hintoja ja heistä annettuja arvioita.


Remppatori auttaa sinua löytämään laadukkaita ammattilaisia – täysin ilmaiseksi. Sinun tarvitsee vain lähettää työnkuvaus, ja alan ammattilaiset saavat mahdollisuuden katsoa ilmoitusta, jonka jälkeen he voivat ottaa teihin yhteyttä tarjouksilla, ilman sitoumuksia.


Tämän jälkeen voit vertailla eri tarjouksia ja kutsua asentajia tarkastuskäynnille. Näin löydät projektillesi parhaiten sopivan putkimiehen!Harkitse seuraavaa, kun valitset putkimiestä Oulun seudulla

On tiettyjä asioita, joita sinun kannattaa harkita, kun valitset putkimiestä Oulun seudulla.


Ennen kaikkea sinun on mietittävä etukäteen mitä haet asentajalta – tee yksinkertainen työnkuvaus, jonka voit välittää valitsemallesi putkimiehelle. Näin voit edesauttaa, että vältytte väärinkäsityksiltä ja että työn lopputulos on haluamasi.


Tässä korostuu kommunikoinnin tärkeys. On siis tärkeää, että sinä ja putkiasentaja kommunikoitte hyvin koko rempan ajan sekä ratkaisette mahdolliset ongelmat ammattimaisesti.


Tämän vuoksi on myös tärkeää, että valitsette putkimiehen, jonka kanssa on helppo jutella, joka on ammattitaitoinen ja joka pitää kiinni sovituista tapaamisista.


Lisäksi putkimiehellä tulee olla tarvittavat pätevyydet sekä toimittaa asiakirjat ja todistukset siitä, että työ on tehty lakien ja päätösten mukaisesti.Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Lämmin käyttövesi ongelma

90250OULU

Lämmin käyttövesi vika.Hanasta/suihkusta hetken tulee lämmintä/haaleaa vettä jonka jälkeen vain viileää/kylmää vettä.

Viemäriremontti rintamamiestaloon

90570OULU

Viemäriputkien sukitus rintamamiestaloon. Kerroksia on kolme (2+kellari) ja jokaisessa on wc-pönttö. Lisäksi saisi tehdä käyttövesiremontin, jos antaa mehukkaan yhteistarjouksen. Lämminvesivaraaja pitäisi vaihtaa samalla.

Hanan vaihto

90800OULU

Ulos menevä kierrettävä hana pitäisi vaihtaa uuteen.

Allaskalusteen vaihto

90630OULU

Vaihdetaan kylpyhuoneen allas+allaskaappi uuteen

keittiön viemäriputken ja hajulukon tarkistus

90100OULU

Helppo tarkistus, ehkä tiivisteiden puhdistus tai uusiminen.

Putkiremontti v. 1983 rakennetussa talossa

90810KIVINIEMI

Putkiremontti v. 1983 rakennetussa talossa. Käyttövesiputkien uusinta komposiitille, vesivaraaja myös vaihdettava. Aikataulu avoin.Viimeisimmät arvioinnit

Kiroilematon Putkimies

Kesä 2023

Vanhan keittiö hanan asennus +vesilukko

"Hyvä ja asiallinen!"
S
Sarlotta

Julkaistu 23. marras 2022, 12:23

Päivitetty 26. loka 2023, 12:36

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Kuvaile projektisi ja saa tarjouksia lähellä olevilta yrityksiltä - maksutta.