Etsikö putkimiestä Porin seudulla?

Yksi tärkeimmistä asioista, jota kannattaa miettiä kotisi putkia remontoidessa on löytää kokenut putkimies, joka on ammattitaitoinen ja jonka kanssa kommunikointi luistaa. Tämä pätee silloin, kun sinulla on kattava remontti tulossa, tai vain pieni putkien säätö.

  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Etsikö putkimiestä Porin seudulla?

Yksi tärkeimmistä asioista, jota kannattaa miettiä kotisi putkia remontoidessa on löytää kokenut putkimies, joka on ammattitaitoinen ja jonka kanssa kommunikointi luistaa. Tämä pätee silloin, kun sinulla on kattava remontti tulossa, tai vain pieni putkien säätö.

  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous

Etsi osaavia putkimiehiä, turvallisesti!

Suunnitelmissa keittiöremontti tai kylppärin uudistus? Remppatori auttaa sinua löytämään laadukkaita ammattilaisia – täysin ilmaiseksi.


Sinun tarvitsee vain lähettää työnkuvaus jotta alan ammattilaiset saavat mahdollisuuden katsoa ilmoitusta, jonka jälkeen he voivat ottaa teihin yhteyttä tarjouksilla, ilman sitoumuksia.


Tämän jälkeen voit vertailla eri tarjouksia ja kutsua asentajia tarkastuskäynnille. Näin löydät rempallesi parhaiten sopivan putkimiehen!Harkitse seuraavaa, kun valitset putkimiestä Porin seudulla

On tiettyjä asioita, joita sinun kannattaa harkita, kun valitset putkimiestä Porin seudulla.


Ennen kaikkea sinun on mietittävä etukäteen mitä haet asentajalta – tee yksinkertainen työnkuvaus, jonka voit välittää valitsemallesi putkimies. Näin voit edesauttaa, että vältytte väärinkäsityksiltä ja että työn lopputulos on haluamasi.


Tässä korostuu kommunikoinnin tärkeys. On siis tärkeää, että sinä ja putkimies kommunikoitte hyvin koko remontin ajan sekä ratkaisette mahdolliset ongelmat ammattimaisesti.


Tämän vuoksi on myös tärkeää, että valitsette putkimiehen, jonka kanssa on helppo jutella, joka on ammattitaitoinen ja joka pitää kiinni sovituista tapaamisista.


Lisäksi putkimiehellä tulee olla tarvittavat pätevyydet sekä toimittaa asiakirjat ja todistukset siitä, että työ on tehty lakien ja säännösten mukaisesti.
Valitut yritykset

Yrityksestä

Team Timperman on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Karvia, Rauma, Eura, keskiarviolla 5.00/5 tähteä.

Lue lisää arviointeja yrityksestä Team Timperman

Rakilo oy
Ruunatie 24, 28430 PORI

Yrityksestä

Rakilo oy on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Ulvila, Pori, Pomarkku, keskiarviolla /5 tähteä.

Lue lisää arviointeja yrityksestä Rakilo oyViimeksi julkaistut työilmoitukset
Lämminvesivaraaja Jäspi

Sain välittömästi putkiasentajalta apua viestillä . Upeaa toimintaa ja tiedänpä ketä tästä lähtien suosittelen tuttavapiirille. Hienoa.

Touko 2024
S

Sonja - Järki Putki

PORI
Patteri vaihto

Tässä oli kaikki kohdallaa!! En voi muuta kuin kehua ja suositella!! Työ laatu huippu, alusta asti kommunikointi toimi ja pääsi jopa mu kuvista jyvälle, paikalla niinku sovittu. Suosittelen!!!!

Joulu 2023
A

Arto - Tmi Rami Tiittanen

PORI
Keittiöhanan ja vessapytyn vaihto uuteen

Nopeaa ja siistiä työtä.

Maalis 2023
M

Marita - Tmi Rami Tiittanen

PORI
Kaksi kylmää patteria ja puuttuva termostaatti

Nopeasti työ hoidettu.

Marras 2022
K

Keijo - Tmi Rami Tiittanen

PORI


uuden vesipostin asentaminen

28580PORI

uuden vesipostin asentaminen vanhan tilalle ja asentaa se korkeammalle seinässä,seinän takana kellari josta vesiputki tulee suoraan postille

Lämminvesivaraaja Jäspi

28200PORI

Lämminvesivaraaja Jäspi VLM tiputtaa putkesta vettä .

Wc-pönttö vuotaa

28300PORI

Wc-pönttö (Ido) päästää säiliöstä koko ajan pöntön puolelle vettä

Uudet vedot kylpyhuoneeseen ja keittiöön

28100PORI

Isolinnankadulla sijaitsevassa hissillisessä kerrostalossa pitäisi saada putkimies tekemään vedot, irrottamaan hanat. sulkemaan patteri ja tekemään astianpesukone liitäntä keittiöön. Tällä hetkellä kylpyhuoneessa on vain yksi ulostulo vedelle mistä vesi tulee käsienpesualtaaseen ja suihkuun. Tarkoitus olisi siis tehdä suihkulle ja käsihanalle omat ulostulot. Kylpyhuoneeseen on tulossa lattialämmitys ja suihkuseinä (jotka tehdään itse) eli tällähetkellä seinällä oleva vesipatteri on siinä ja se pitäisi poistaa kokonaan. Kuvassa näkyy kuinka pesukoneliitännän vesi tulee pintavetona lattiaa pitkin niin se olisi tarkoitus muuttaa katon kautta meneväksi. Puran laatoituksen altapois ennen putkimiehen tuloa. Kylpyhuoneessa on tiiliseinät liitoksien kohdalla. Keittiössä oli siis tarkoitus siirtää ulostulo seinästä pois ja lisätä keittiöön astianpesukone liitäntä. Projektia saa tulla myös omilla silmillä katsomaan. Tarve olisi saada putkimies paikalle kuukauden sisällä. Kiitos jo etukäteen. Yt. Eero

Viemäritukos

28360PORI

Viemärissä on tukos ja tarvitsen putkimiehen tyhjentämään viemärit

Astianpesukoneen asennus

28100PORI

Astianpesukone pitäisi asentaa. Paikka on sinänsä valmis, siitä pitää vain ottaa kaappikehikko pois ja sahata pätkä alasokkelia pois, jotta kone saadaan paikalleen. Toki tarvitaan myös läpiviennit ja liitäntä hanaan. Hanassa on astianpesukonevalmius.

Julkaistu 23. marras 2022, 13:12

Päivitetty 21. maalis 2024, 14:02