Putkiremontti Turussa?

Yksi tärkeimmistä asioista, jota kannattaa miettiä kotisi putkia remontoidessa on löytää pätevä putkimies. Tämä pätee silloin, kun sinulla on kattava remontti tulossa, tai vain pieni putkien säätö.

Aloita täältä

Etsitkö putkimiestä Turun seudulla?

Kaipaako kylppärisi raikkaampaa ilmettä vai pitäisikö kenties keittiön putket vaihtaa? Mistä tekijät? Paljonko maksaa?


Putkiremontin suunnittelu kannattaa aloittaa hyvissä ajoin ja tutkia eri vaihtoehdot. Ja kun tarvitset osaavia tekijöitä Turun seudulla, löydät meiltä luotettavan ammattilaisen.


Kun valitset putkimiestä, katso hintoja ja toisten asiakkaiden arvioita. Jokainen putkirempan teettäjä toivoo, että budjetti ja aikataulu pitävät. Hyvien tekijöiden käsiin uskaltaa jättää kotinsa turvallisella mielellä.


Remppatori auttaa sinua löytämään laadukkaita ammattilaisia – täysin ilmaiseksi. Sinun tarvitsee vain lähettää työnkuvaus, ja alan ammattilaiset saavat mahdollisuuden katsoa ilmoitusta, jonka jälkeen he voivat ottaa teihin yhteyttä tarjouksilla, ilman sitoumuksia.


Tämän jälkeen voit vertailla eri tarjouksia ja kutsua asentajia tarkastuskäynnille. Näin löydät projektillesi parhaiten sopivan putkimiehen!Harkitse seuraavaa, kun valitset putkimiestä Turun seudulla

On tiettyjä asioita, joita sinun kannattaa harkita, kun valitset putkimiestä Turun seudulla. Ennen kaikkea sinun on mietittävä etukäteen mitä haet asentajalta – tee yksinkertainen työnkuvaus, jonka voit välittää valitsemallesi putkimiehelle.


Näin voit edesauttaa, että vältytte väärinkäsityksiltä ja että työn lopputulos on haluamasi. Tässä korostuu kommunikoinnin tärkeys. On siis tärkeää, että sinä ja putkimies kommunikoitte hyvin koko rempan ajan sekä ratkaisette mahdolliset ongelmat ammattimaisesti.


Tämän vuoksi on myös tärkeää, että valitsette putkimiehen, jonka helppo jutella, joka on ammattitaitoinen ja joka pitää kiinni sovituista tapaamisista.


Lisäksi tulee putkimiehellä olla tarvittavat pätevyydet sekä toimittaa asiakirjat ja todistukset siitä, että työ on tehty lakien ja päätösten mukaisesti.

Valitut yritykset

Turun LVI-Asennus Oy

Turussa sijaitseva Turun LVI-Asennus Oy tekee LVI- ja putkityöt ammattitaidolla.Olemme keskittyneet palvelemaan Turun seudun yrityksiä alihankintatöiden ja yhteistyöurakoinnin merkeissä. Palvelemme myös kotitalouksia. Saat kauttamme kaikki LVI-alan työt asennuksista saneerauksiin ja huoltotoimenpiteisiin.Puh. 02-276 7570Sähköposti: info@lvi-asennus.fiwww.turunlviasennus.fi

Lue lisää

Keittiön pesualtaan viemäri ei vedä

"Erittäin nopeasti suoritettu työ (15 min). Lopputulos erinomainen. Hinta aika kova."
L
Lars
TURKU, Syys 2023
Turun LVI-Asennus Oy

LVI-Työ Grönholm

Lvi-työt pienistä hanan ja wc-istuinten vaihdosta vesijohto-ja lämpöjohto remontteihin, lämmitysjärjestelmien asennusta, lämmityspattereiden asennuksiin. Vesikiertoisten aurinkolämmitysten ilmausta sekä siirtonesteiden vaihtoa. Käyttövesiremontit, myös puu-sekä öljylämmitys laitteiston korjausta sekä saneerausta. Varaajien asennusta/ vaihtoa. Ilma-vesipumppujen sekä maalämmön asennusta. Porakaivo pumppujen asennusta sekä vaihtoa. Veden suodattimien asennusta, viemärityöt. Ilmastointityöt, lattialämmityksen asennusta. Puu- ja öljykattiloiden asennusta.

Lue lisää

Jäspi Solar

"Työ hoitui hyvin"
M
Mika
TURKU, Huhti 2023
LVI-Työ Grönholm

Tmi Rami Tiittanen

Putkityöt laidasta laitaan. Myös ilmalämpö ja vesi-ilmalämpöpumput asennettuna.

Lattialämmityksen kytkentä ja kylpyhuoneen vesiputket

"Erittäin hyvää! Kaikki tuli tehty nopeasti ja tehokkaasti. Kiitos paljon!"
A
Alexander
TURKU, Maalis 2023

Talotekniikka Pihlainen Oy

Talotekniikka Pihlainen Oy on pääasiassa Varsinais-Suomen alueella toimiva LVI-, sähkö- ja kylmäalan yritys. Toimipaikkamme sijaitsee Raisiossa, mutta toimimme sopimuksen mukaan myös muuallakin Suomessa. Meillä on urakointoikeudet alle 3kg kylmäainetta sisältäviin laitteisiin (lämpöpumput), kaikenlaisiin sähkö- ja LVI-töihin.

Lue lisää

Käsienpesualtaan vaihto

"Homma hoitui sovitusti ja hyvällä palveluasenteella."
M
Mari
TURKU, Helmi 2023
Talotekniikka Pihlainen Oy

Rakennuspalvelu Lausmäki Oy

Astianpesukoneen asennus

"Nopea toiminta"
L
Liisa
TURKU, Helmi 2023


Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Vesivaraajan vaihto ja veden vahingoittaminen pintojen korjaus pintojen korjaus

20100TURKU

Vesivaraajan vaihto, varaaja ympärillä olevan kaapin purku, pienen väliseinän levyjen purku, kuivaus, seinän uusiminen ja maalaus, lautalattia 4m2 uusiminen/hionta.

Patterin siirto

20300TURKU

Vesikiertoisen patterin siirto toiselle seinälle eteisessä.

Vesikierto lattialämmitys

20300TURKU

Rintamamiestalon kellarin yhden huoneen (.30neliöä) lattialämmityksen asennus. Meillä on jo maalämpö ja vesikiertoinen lattialämmitys kylpyhuoneessa. Tarvitaan siis jako nykyisestä toiseen huoneeseen jossa betonilattiasta tulee jyrsiä pinta pois, tehdä tarvittavat asennukset lattialämmitykselle ja valaa lattia tasaiseksi. Tila ei ole märkätila eikä siitä tehdä täysin lämmintä asuintilaa. Maalämpökoneisto ja tekniset tilat ovat asennus kohteen seinän takana.

Keittiöremontin putkityöt

20720TURKU

Vesikiertoisen patterin irroitus ja takaisin asennus Hanan irroitus ja asennus Astianpesukoneen ja liesituulettimen asennus

Pesukoneen asentaminen.

20540TURKU

En osa laittaa pesukoneen putken kiinni kodin putkeen ja toisen pesukoneen putken lavuaariin, taitaa olla lyhyt putki. Paljonko tuommoinen homma maksaisi?

Hanan ja vesilukon asennus sekä pesukoneiden liittäminen verkostoon

20300TURKU

Keittiön vesipisteeseen asennettava hana, keittiövesilukon asennus sekä kytkennät astianpesukoneelle. Mahdollisesti turhan vesilukon poisto kylpyhuoneen vesipisteestä sekä pesukoneen kytkeminen vesipisteeseen. Tehdystä työstä tarvitaan työraportti taloyhtiötä varten.Viimeisimmät arvioinnit
WC-pönttö vuotaa

Oikein toimivaa viestintää ja nopeaa työtä.

Tammi 2024
A

Anna - E-Pipe Oy

TURKU
WC:n käsienpesualtaan nostaminen n. 10-12 cm ylemmäksi

Hieman hankala tehtävä sujui alusta loppuun erittäin hyvin ja ammattitaitoisesti.

Tammi 2024
A

Anja - Lausteen Putkityö

TURKU
Putkiasentaja keittiön hanaan ja pesukoneeseen

Keittiön hanan ja tiskikoneen asennus onnistui ongelmitta ja nopealla aikataululla. Lisäksi kommunikointi sujuvaa sivuston kautta.

Joulu 2023
J

Jenni - LVI-Työ Grönholm

TURKU
Dishwasher fitting

Experienced person and reasonable pricing!

Joulu 2023
S

Sujan - Lausteen Putkityö

TURKU
Vanhan patterin kiertoventtiilin vaihto

Oikein hyvä! Loppulasku oli linjassa odotusten kanssa, ja työ käytiin hoitamassa luvattua nopeammin. Kommunikaatio alusta loppuun hyvä. Käytän toistekin!

Marras 2023
J

Jani - Turun LVI-Asennus Oy

TURKU
Suihkusekoittajan vaihto

Hyvää ja asiallista palvelua! 👍

Marras 2023
A

Antti - LVI-Työ Grönholm

TURKU

Julkaistu 23. marras 2022, 14:16

Päivitetty 09. tammi 2024, 11:20

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Kuvaile projektisi ja saa tarjouksia lähellä olevilta yrityksiltä - maksutta.