Putkimies - Tampere

Suunnitteletko uutta projektia tai tarvitsetko urakoitsijaa remontillesi? remppatorissa saat velvoittamattomia tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Aloita tästä
Putkimies - Tampere

AK-LVI

Pirkanmaan alueella toimiva asiallinen ja ammattitaitoinen LVI-asentaja, vuosikymmenen kokemuksella. Työt järkihintaan, ensisijaisesti ilta-aikana tai viikonloppuna sopimuksen mukaan. Hinnat: Tuntiveloitus 45€ + alv Kilometrihinta 0,5€ + alv

Marras 2023

Wc:n käsisuihku

"Nopeaa ja sujuvaa yhteydenpitoa aikataulujen sopimisesta. Toteuttaja tosi mukava ja hauska kaveri. Sai homman hoidettua mallikkaasti työn haasteellisuudesta huolimatta. 6/5"
S
Sohvi
TAMPERE
AK-LVI

AsennusvarmA Oy

Asennamme ja irrotamme kaiken merkkiset astian- ja pyykinpesukoneet Pirkanmaalla. Meiltä saat asennuksen tai irrotuksen nopeasti ja vedenpitävästi usein vielä samalle päivälle. Maksu onnistuu helposti kortilla tai käteisellä asennustyön yhteydessä. Asennuksesta saat todisteeksi kuitin sähköpostiisi, joka kelpaa talo- ja vakuutusyhtiöllesi.

Heinä 2023

Astianpesukoneen asennus

"Tarkkaa, ammattitaitoista työtä. Ajan sai nopeasti."
H
Hanna
TAMPERE

LVI Korpikoski Oy

Kesä 2023

Ulkovesihanan vaihto

"Nopea vastaus ja hommat tehtiin sovitulla ajalla"
T
Tero
TAMPERE

Lähiputki Tampere Oy

Kesä 2023

Liiketilan putkityöt

"Suosittelen."
N
Niko
TAMPERE

PuristePutkari Oy

Yrityksemme tekee kaiken kattavat putkityöt ja vaativimmatkin vikojen selvitykset niin pieniin kun suuriinkin kohteisiin. Pitkä kokemus alalta takaa laadukkaan työnjäljen.Meiltä onnistuu putkitöiden lisäksi myös vankka osaaminen sprinkler-järjestelmistä niiden korjauksista ja huolloista, ilmalämpöpumppujen asennukset ja niiden huollot sekä iv-puolen työt.

Maalis 2023

WC-pöntön vaihto

"Voisin täpätä näistä kaikki kohdat: olin kaikkeen erittäin tyytyväinen. Vaihto onnistui mutkatta ja palvelu oli ystävällistä."
V
Veera
TAMPERE
PuristePutkari Oy

Talotekniikka Borg Oy

putkimiespalvelut Tampereen alueella ja lähikunnathttps://tampereenputkimies.fi/

Syys 2022

Pyykinpesukoneen asennus

"Työ hoitui nopeasti, kuten luvattiin. Aamusta otin yhteyttä ja iltapäivällä soitettiin ja tultiin tekemään asennus. Mukava asentaja. Yhdessä kokeiltiin ettei pesukoneen letkut vuoda."
E
Eerika
TAMPERE
Talotekniikka Borg Oy
Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Keittiöremppa

33540TAMPERE

Kerrostalo asunnon keittiön remontin yhteydessä tehtävät putkityöt. Putken vuoden korjaus ja siirto tiskialtaan alle. Myöhemmin putkien asennus uuteen keittiön tiskialtaaseen.

Astianpesukoneen irroitus

33270TAMPERE

Sijaintina Epilä. Lyhyt varoitusaika.

Putkiasentaja nopealla aikataululla pieneen työhön

33900TAMPERE

Tarvitsisin putkiasentajan maanantai aamuna 27.11 klo 8 irroittamaan astiakone ja asentamaan se takaisin paikoilleen klo 11.

Pienen pesualtaan vaihto kylpyhuoneeseen

33210TAMPERE

Rikkinäisen posliinialtaan vaihto uuteen. Uusi lavuaari on jo ostettu tilalle. Vanha hana kytketään uuteen lavuaariin. Kerrostaloasunto, jossa vaihdettu putket nykyaikaan, hanan vesiputkissa sulkuventtiilit

Kylpyhuoneen päivitystöitä

33520TAMPERE

Kylpyhuoneeseen tulisi tehdä seuraavia töitä: allaskaapin vaihto uuteen, peilikaapin vaihto uuteen, pyyhekuivaimen asennus (vesikiertoinen), pesukoneen poistoputken kiinnnittäminen seinään ja hyllyjen+koukkujen asennus seinälle. Toiveena mahdollisimman pian. Saisinko tästä tarjouksen.

Keittiön hana vuotaa

33340TAMPERE

Keittiön hana vuotaa tiskipöydälle yhdestä tiivisteestä etenkin kun tiskikone on päällä tai kun valuttaa kuumaa vettä