Näin Remppatori toimii

Remontoi kotisi. Asenna uusia pistorasioita. Uusi kylpyhuone. Voit tehdä kaiken - ja paljon muuta - Remppatorissa. Kerro meille mihin etsit tekijää ja lähetämme sen osaaville ammattilaisille. Vertaile tarjouksia ja valitse juuri sinulle sopivin tekijä. Se on niin helppoa - ja ilmaista.

1 Kuvaile työ - kirjoita mahdollisimman kuvaileva ilmoitus työstä - ilmaiseksi ja ilman sitoumuksia. Hyvä kuvaus työstä nostaa mahdollisuuksia saada enemmän tarjouksia osaavilta tekijöiltä. Kun olet kirjoittanut tämän, lähetetään se päteville alan ammattilaisille.

Askel 1 - kirjoita mahdollisimman kuvaileva ilmoitus työstä jonka haluat teettää - ilmaiseksi ja ilman sitoumuksia


2 Vastaukset ja tarjoukset - saa tarjouksia päteviltä ammattilaislta ja yrityksiltä, joilla on tiedot kunnossa. Lista ilmoitukseen tulleista vastauksista löytyy helposti Remppatori-profiilin viesteistä. Näin voit helposti verrata tarjouksia ja valita juuri itselle sopivimman tekijän.

Askel 2 - saa tarjouksia päteviltä ammattilaislta, joilla on tiedot kunnossa


3 Vertaile ja valitse - vertaile tarjouksia. Yritysten profiilisivuilta voit tarkistaa heidän tiedot, pätevyydet sekä lukea arviointeja aiemmista töistä. Kun oma työsi on tehty, voit arvioida sen ja jakaa kokemuksen Remppatorissa. Näin autat taas seuraavaa käyttäjää päätöksenteossa.

 Askel 3 - kun valmis, voit arvioida sen ja jakaa kokemuksen muiden käyttäjien kanssa

 • Työilmoitus lähetetään päteville alan ammattilaisille, jotka sen perusteella voivat lähettää tarjouksen työn teosta. Ilmoitukseen kannaattaa siis lisätä mahdollisimman paljon tietoa. Lisäämällä vaikkapa aikataulut, koot, mitat, toivotut materiaalit jne. helpotat ammattilaisen tarjouksen lähettämistä. Myös kuvat ja liitteet ovat hyvä lisä ilmoitukseen.

 • Palvelussa voi julkaista ilmotuksia työhön kuin työhön. Tällä hetkellä Remppatorista löytyy mm.: Puuseppä/kirvesmies/timpuri Sähköasentaja Putkiasentaja Maalari Muurari Maanrakentaja Saunarakentaja Maisemapuutarhuri sekä monia muita toimialoja! Katso alat etusivulta. Kehittämme tarjontaa koko ajan.

 • Ilmoituksen jättäminen Remppatoriin on kuluttajille täysin ilmaista! Siirry siis kirjoittamaan työnkuvaus, lähetä se hyväksyttäväksi, jonka jälkeen saat yhteydenottoja päteviltä ammattilaisilta.

 • Saat tarjouksia päteviltä ammattilaisilta, jotka ovat kiinnostuneet projektistasi. Me Remppatorissa tarkistamme yritysten tiedot riippumattomista lähteistä ennen kuin rekisteröimme yritykset palveluun. Voit siis olla varma, että yritykset ovat luotettavia ja voit hakea tehdystä työstä kotitalousvähennystä.

 • Oikean yrityksen valitseminen työhön on tietenkin todella tärkeää. Yritykset lähettävät kaikki oman näköisiä tarjouksia, ja mihin kannaattaa kiinnittää huomiota on esimerkiksi kuuluuko tarjoukseen materiaalit, huoltoauton kilometrikorvaukset jne.

  Voit myös lukea tarjouksen vielä kertaallen läpi varmistaaksesi, että yritys on ymmärtänyt työn laajuuden ja omat toiveesi sen kululle oikein.

  On myös hyvä käydä katsomassa yrityksen Remppatori-profiili josta näet yrityksen perustiedot sekä voit lukea aiempien käyttäjien kokemuksia yhteistyöstä heidän kanssa.

  Me Remppatorissa tarkistamme, että yritys kuuluu tarvittaviin rekistereihin, mutta voi olla hyvä idea myös itse tarkistaa ne vaikkapa Asiakastiedosta tai Finderista.

 • Remppatori yhdistää kuluttajat sekä rakennus- ja remonttialan ammattilaiset digitaalisessa palvelussa. Kuluttaja voi julkaista työn, johon etsii tekijää ja keskustella ammattilaisten kanssa. Palvelu lanseerattiin Suomessa 2022 ja se perustuu norjalaiseen Mittanbud-palveluun, joka on markkinansa suurin. Remppatorin omistaa Schibsted SMB Oy.

Julkaistu 22. syys 2023, 11:56

Päivitetty 09. tammi 2024, 11:00