N&J

Nostolava-auto Jalo & Jalo Oy

N&J

Nostolava-auto Jalo & Jalo Oy

Pätevyydet

Sertifikaatit

  • Sisältää hätäensiapuun liittyviä toimenpiteitä, kuten hätäilmoituksen teko, sokki, painelu-puhallus elvytys, raajassa olevan verenvuodon hallinta, palovammat ja sairauskohtaukset.

  • Skanskan työmailla työskentelevien ennakkoperehdytys. Voimassa 24 kuukautta.

  • ePerehdytys on suomalainen verkkopohjainen rakennusalan työturvallisuutta kehittävä ja ohjaava perehdytys- ja koulutusohjelma, jonka hyväksytty suoritus voi olla edellytyksenä sille, että voit työskennellä suomalaisilla rakennustyömailla. Hyväksytysti suoritettu ePerehdytys on voimassa aina 12 kuukautta kerrallaan kaikilla työmailla Suomessa, jonka jälkeen ePerehdytys on suoritettava uudelleen. Rakennustyömaan tilaaja ja päätoteuttaja ja muut työmaan työturvallisuudesta vastuussa olevat tahot voivat tarkistaa sähköisestä rekisteristä, että työmaalla työskentelevät työntekijät ovat suorittaneet ePerehdytyksen.

  • Luotettava Kumppani hakee tilaajavastuulain vaatimat tiedot yrityksestä ja koostaa niistä Luotettava Kumppani-raportin.


Saa tarjouksia useilta yrityksiltä

Remppatorissa saat työllesi tarjouksia useilta päteviltä yrityksiltä. Aloita kuvaamalla työ ja odota yritysten yhteydenottoa hyvien tarjouksien kanssa.

Lue lisää
Two postit notes depicting a bedroom and kitchen

Hoida homma uudella tarjouspalvelulla