Remppatori x Rakennustieto

Pyrimme tekemään Remppatorin käytöstä turvallista sekä helppoa. Siksi teemme yhteistyötä eri yritysten kanssa.


Rakennustieto Oy tuottaa tieto-, tuotetieto- ja ympäristöpalveluita rakentamisen, infran, talotekniikan ja kiinteistönpidon tarpeisiin. Palvelut sisältävät ajantasaiset ja luotettavat kiinteistö- ja rakennusalan säännökset, ohjeet, yleiset laatuvaatimukset (RYL), tuotetiedot sekä ympäristöpalvelut laadukkaan rakentamisen tueksi.


Rakennustieto Oy:n omistaa Rakennustietosäätiö RTS sr, jonka toimikunnissa ovat edustettuina kiinteistö- ja rakentamisalan paras asiantuntemus sekä alan eri osapuolien näkemykset. Toimikuntien työn tuloksena syntyvät Rakennustiedon palvelutuotteiden sisällöt. Toimikuntatyö takaa puolueettoman ja laadukkaan tiedon. Lue Rakennustiedosta lisää täältä.

Rakennustiedon logo.

Rakennustieto tuottaa rakennusalan yhteiseen sopimuskäytäntöön perustuvia sopimusasiakirjoja rakennus- ja kiinteistönpitoalan ammattilaisten ja omatoimirakentajien tarpeisiin. Helppokäyttöisessä verkkopalvelussa, osoitteessa www.sopimuslomake.net, voit täyttää lomakkeita sekä tulostaa niihin liittyviä sopimusehtoja, tehtäväluetteloita ja asiakirjamalleja. RT-sopimusasiakirjat laaditaan yhteistyössä rakennus- ja kiinteistöalan ammattilaisten kanssa.


Sinisellä taustalla lukee valkoisella Sopimuslomake Net.Julkaistu 09. helmi 2024, 14:55

Päivitetty 21. touko 2024, 09:34