Pipe Brothers Oy on tyytyväinen yhteistyöhön Remppatorin kanssa

Petteri Rajala, LVI-alan yritys Pipe Brothers Oy:n toimitusjohtaja ja osakas kertoo miksi ja miten he käyttävät Remppatoria uusien projektien ja asiakkaiden hankintakanavana.

Pipe Brothers Oy on tyytyväinen yhteistyöhön Remppatorin kanssaYritys on erityisen tyytyväinen Remppatorin helppokäyttöisyyteen, siihen, että työt kulkevat aina mukana ja, että asiakkaisiin saa aina nopeasti yhteyden mikäli tarvitaan lisätietoja ja tulee muutoksia. Petterin mielestä palvelua on helppo oppia käyttämään.


Tänään Petteri on kiinnostunut asiakkaan jättämästä keittiöremonttityöstä, jossa asiakas tarvitsee LVI-alan ammattilaisen apua. Asiakkaan lähettämä kuva kohteesta auttaa.


- Kuvasta näen, että käynti asiakkaan luona on suotavaa, jotta saadaan hinta kerralla kuntoon asiakkaalle, arvioi Petteri.


Pipe Brothers Oy tekee alan töitä huolloista isompiin saneerauksiin ja tänä vuonna yritys viettää kaksivuotis toimintapäiväänsä. Petteri mainitsee, että he ovat tehneet noin 150 työkeikkaa Remppatorin kautta ja, että he arvostavat erityisesti asiakkaiden jättämiä arviointeja heistä.Petteri sanoo, että Remppatori tulee olemaan jatkossakin yksi kivijalka siinä miten yritys tekee kasvua ja hankkii uusia asiakkaita.- Olemme erittäin tyytyväisiä palveluun, Petteri summaa.Julkaistu 12. kesä 2024, 11:54

Päivitetty 13. kesä 2024, 12:56