Remppatorin kautta Riku on saanut vakituisia asiakkaita

Puuseppä Riku Joutsenlahti on saapunut seuraavaan remonttikohteeseensa Helsingin Töölöön, jossa hän asentaa asiakkaalle uuden keittiön.

Remppatorin kautta Riku on saanut vakituisia asiakkaitaKohteen keittiö vaati kaappien muokkaamista tilaan sopivaksi, jotta asiakkaan toivomaa kaappitilaa saataisiin mahdollisimman paljon. Riku toimii puuseppänä yrityksensä Rikulman kautta. Juuri mittatilaus puusepäntyöt ovat yksi Rikun erikoisosaamisalaa.


Riku mainitsee myös, että luonnon tuominen sisälle, tavaroiden kauneus ja se, että huonekaluista saadaan aikaa kestäviä on hänelle tärkeää puuseppänä.


- Remppatori on auttanut minua monella tapaa yrittäjänä. Olen saanut pääsääntöisesti kaikki työkeikkani Remppatorin kautta, Riku sanoo.

Riku kertoo, että on saanut myös vakituisia asiakkaita Remppatorin kautta, jotka ottavat häneen yhteyttä aina kun tarvitsevat remonttiapua.


Remppatori motivoi häntä jatkamaan yrittäjänä, sillä palvelusta on helppo saada töitä. Riku toivoo saavansa tulevaisuudessakin palvelusta uusia asiakkaita, kokemuksia ja projekteja. Tulevaisuus näyttää hänen mielestään lupaavalta Remppatorin kautta.
Julkaistu 13. kesä 2024, 11:36

Päivitetty 13. kesä 2024, 12:29