Huoneistoremontti

Suunnitteletko uutta projektia tai tarvitsetko urakoitsijaa remontillesi? Remppatorissa saat velvoittamattomia tarjouksia päteviltä yrityksiltä
  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Omakotitalon arkkitehtisuunnittelu

40950MUURAME

Hei! Meillä on olemassa rantatontti Jyväskylän kupeessa, johon haluaisimme rakentaa: omakotitalo, autotalli ja katos sekä rantaan vierasmökin. Olisimme kiinnostuneita saamaan tarjouksia kokonaisuuden suunnittelusta. Rakennusten tyyli tulee olemaan tasakattoinen moderni puu/hirsitalo. Rakennuslupakuvat olisi tarkoituksena teettää hetimiten ja rakentaminen aloitettaisi joskus tuonnempana.

Rintamamiestalon laajennus

15560NASTOLA

Asumme 70-luvun rintamamiestalossa Nastolassa. Talossa on asuin neliöitä n.55m2+ yläkerta, joka on toiminut vinttinä = kokonaispinta-ala 95,3m2. Ajatuksena olisi laajentaa taloa n. 30-40m2, joko yhdessä tai kahdessa kerroksessa. Tontin pinta-ala n. 900m2. Alakertaan tulisi myös toinen vessa. Tekisimme itse sisäpinnat ja ulkoverhouksen. Haemme tekijää perustuksille, rungolle, tuulensuojalle ja vesikatteelle.

Sisätilojen remontointi ja/tai kellarin kaivaminen ja tilojen tekeminen sinne

70620KUOPIO

1920-luvulla rakennettu hirsirunkoinen paritalo. Tällä hetkellä käytössä on 2-kerrosta:alakerrassa keittiö, iso olohuone, pieni makuuhuone, wc ja tuulikaappi sekä yläkerrassa iso makuuhuone ja kylpyhuone, jossa myös sauna. Ajatuksena olisi joko remontoida yläkerran makuuhuoneesta 2 makuuhuonetta purkamalla matala tällä hetkellä varastotilana oleva tila tai sitten alakerrassa olohuoneesta lohkaistaisiin osa pieneksi työ-/makuuhuoneeksi. Tässä vaihtoehdossa uusittaisiin kaikki puulattiat vinyylilankuksi(päälle asennus puulattian päälle) n.60 neliötä ja yhden tai kahden makuuhuoneen väliseinien rakentaminen sekä pinnoittaminen&listoitus. Toki varastotilan purkaminen yläkerrassa ja puretun tilan katon sisäkaton ja lattian rakentaminen. Toinen vaihtoehto, josta haluaisimme tarjouksen olisi rossipohjan syventäminen(tällä hetkellä korkeus n.160cm) siten, että sinne voisi rakentaa saunan, suihkun sekä pienen pukuja/ oleskelutilan. Tämä vaihtoehto vaatii kivijalan korkeuden "kasvattamista" sekä viemäröinnin pumppuaseman rakentamisen tms.... Käyntiä saunatiloihin ei tarvitse tehdä sisäkautta vaan nykyinen ulkoa käynti riittää.

Omakotitalon laajennus 45m2

18300HEINOLA KK

90-luvun suorakaiteen mallinen talo aikeissa laajentaa etupihalle L-malliseksi noin 45m2 sekä koko peltikaton uusiminen alkuperäiseen osaan 154m2. Laajennuksen mitat noin 4,5m x 10m. Laajennusosaan tulisi kodinhoitohuoneen jatkoksi vaatehuone jossa wc (viemäriputki kulkee heti vieressä) keittiön jatko-osa sekä aula/eteistila. Kohde sijaitsee Heinolassa. Laajennusosa puuverhoilu.

Talon laajennus

71520KAISLASTENLAHTI

Meillä on vuonna 1967 rakennettu omakotitalo. Talo on melko pieni (noin 100 neliöö, mukaan luettuna alakerran pesutilat). Haaveena olisi laajentaa taloa, saada ainakin yksi huone lisää ja ehkä uusi eteinen/kurahuone. Haastavuutta lisää pieni piha, jonka nurmikko aluetta en haluaisi menettää ettei piha pienene liikaa. Ylöspäin laajentaminen on käynyt mielessä, mutta mieluiten laajennettaisiin taloa muuhun suuntaan.

Kesähuoneen rakentaminen

19430PERTUNMAA

Rakennuslupa on saatu ja vastaava työnjohtaja nimetty. Rakentamista ei ole vielä aloitettu, mutta maapohja on tehty ja tasoitettu. Tarvitsisin apua rungon pystyttämiseen ja ehkä perustusten tekemiseen (riippuu aikataulusta). Tarkoitus olisi aloittaa rakentaminen alkukesästä, Aikataulu kirvesmiehelle on joustava aina syksyyn asti. Rakennus on 24m2 (kokonaispinta-ala 30m2), pulpettikattoinen. Tarkoitus on myös eristää ja asentaa kevyttakka. Työkaluja ja sähköä on hyvin rajoitetusti.

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Kuvaile projektisi ja saa tarjouksia lähellä olevilta yrityksiltä - maksutta.

Julkaise työilmoitus ja vastaanota tarjouksia

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Julkaise työilmoitus ja vastaanota tarjouksia