Tarvitsetko sähköasentajan?

Suunnitteletko uutta projektia ja tarvitset sähköasentajan asentamaan uusia johtoja ja pistorasioita tai tekemään muut sähköjärjestelmään liittyvät työt? Remppatorista saat sitomattoman tarjouksen usealta sähköasentajalta – täysin maksutta.

 • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
 • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
 • Valitse paras tarjous

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Tarvitsetko sähköasentajan?

Suunnitteletko uutta projektia ja tarvitset sähköasentajan asentamaan uusia johtoja ja pistorasioita tai tekemään muut sähköjärjestelmään liittyvät työt? Remppatorista saat sitomattoman tarjouksen usealta sähköasentajalta – täysin maksutta.

 • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
 • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
 • Valitse paras tarjous

Sähköasennukset

Sähköasentajat suorittavat monia erilaisia sähkö​​töitä ja voivat auttaa sinua kaikessa pistorasian asennuksesta ja sähköjärjestelmän tarkastuksista suuriin saneerausprojekteihin ja kokonaisremontteihin, joissa on mukana useita eri ammattialoja.

Riippuen siitä, missä tarvitset apua, Remppatorin sähköasentajat voivat auttaa sinua esimerkiksi seuraavissa sähköasennuksissa:

 • Uuden ryhmäkeskuksen asennus tai vaihto
 • Sähköjärjestelmän asentaminen, tarkastaminen tai vaihtaminen
 • Sähköauton laturin asentaminen
 • Pistorasioiden asentaminen tai vaihtaminen
 • Lattialämmityksen asentaminen
 • Erilaiset huoltotehtävät

Tietyt sähköalan yritykset tarjoavat päivystävän puhelimen kiireellisissä tehtävissä. Jos tarvitset sähköasentajaa hyvin lyhyellä varoitusajalla, on etsittävä sähköalan yritys, jolla on päivystävä puhelin välitöntä apua varten.


Mihin tarvitset apua?
Tarvitsetko sähköasentajaa, mutta et ole varma, mitä sähköasennus sisältää? Sinun ei tarvitse tietää, mitä työ sisältää. Kirjoita vain perusteellinen kuvaus siitä, mitä haluat tehtävän tai minkä ongelman haluat ratkaistavan, kun julkaiset työn.Mitä sähköasentaja maksaa?

Sähköasentajan hinta riippuu muun muassa projektin koosta, työn suorittamisajasta ja siitä, mitä välineitä tarvitaan. Jos sähköasentajan on tilattava myös osia tai laitteita asennettavaksi, se nostaa myös kokonaishintaa.


Sähköasentajan tuntitaksa

Sähköasentajan tuntitaksa on usein 60 - 110 euroa. Sähköasentajalla on useimmissa tapauksissa myös aloitushinta toimeksiannolle. Se sisältää usein kuljetuksen, suoritetun työn dokumentoinnin ja lopputyöt. Jotkut sähköasentajat tarjoavat myös kiinteän hinnan yksittäisille töille.


Tämä nostaa sähköasentajan toimeksiannon hintaa

Sähköasentajapalveluiden yleisiä hintatekijöitä ovat:

 • Suoritettavan sähkötyön koko ja laajuus
 • Asennettavien kosketuspisteiden lukumäärä
 • Laitteet ja materiaalit
 • Sähköjärjestelmän saavutettavuus
 • Mahdolliset esivalmistelut ennen toimeksiantoa


Milloin tarvitset sähköasentajaa?

Pienet sähköasennukset, kuten pistorasian kannen vaihto ja valaisinten kytkentä, saa tehdä itse, mutta useimmissa sähköjärjestelmään liittyvissä töissä on käytettävä sähköasentajaa.


Keittiöremontit

Jos olet remontoimassa keittiötä, tarvitset sähköasentajan uusien valaisimien, pistorasioiden ja sähkölaitteiden asennukseen. Suurissa sähkölaitteissa, kuten uuneissa ja vastaavissa, on oltava erillinen piiri ryhmäkeskuksessa, ja sähköasentajan on suoritettava se.


Vanhemmissa asunnoissa on yleistä, ettei sähköjärjestelmää ole mukautettu uusiin keittiöratkaisuihin, ja remontoitaessa on varauduttava mittaviin sähkötöihin.


Kylpyhuoneen kunnostaminen

Jos aiot kunnosta tai remontoida kylpyhuoneen kokonaan, tarvitset sähköasentajan, jos aiot asentaa lämmityskaapeleita, uusia valaisimia, pistorasioita ja termostaatin.


Vesi ja sähkö ovat huono yhdistelmä, ja märkätilan rakentamista koskevat tiukat säännöt. Jos suoritat sähkötöitä itse, on olemassa sähköisku-, oikosulku- ja lämmityskaapeleiden katkeamisriski.Uuden ryhmäkeskuksen vaihto tai asennus

Ryhmäkeskus varmistaa, että asunnon sähköasennuksia ja -laitteita on turvallista käyttää ilman ylijännite- tai sähköiskuvaaraa.


Kaikissa uusissa asunnoissa on oltava vähintään yksi ryhmäkeskus sähkön turvalliseen jakamiseen asunnossa. Jotkut haluavat myös oman ryhmäkeskuksen autotalliin voidakseen käyttää sähköauton laturia ja sähkötyökaluja turvallisesti vetämättä kaapeleita asunnosta.


Jos asut vanhemmassa asunnossa, jossa on vanha ryhmäkeskus, voi olla hyvä ajatus nykyaikaistaa ryhmäkeskus erityisesti, jos siinä on ruuvattavat sulakkeet ja siitä puuttuu vikavirtasuojakytkin. Näitä ei ole mukautettu nykyiseen sähkönkäyttöön.


Uuden ryhmäkeskuksen keskihinta on 1000 euroa, mutta se voi vaihdella 800 - 2500 euron välillä riippuen siitä, kuinka paljon sähköä käytät ja kuinka suuren ryhmäkeskuksen tarvitset. Jos aiot vaihtaa ryhmäkeskuksen, hintaan vaikuttaa se, kuinka suuri osa siitä on vaihdettava, piirien määrä sekä se, asennetaanko ryhmäkeskukseen uusia piirejä.


Sähköjärjestelmän yleistarkastus ja perusteellinen tarkastus

Sähköjärjestelmän yleistarkastus ja perusteellinen tarkastus ovat kaksi eri sähköasentajan tehtävää, ja ne vaativat erilaista osaamista. Yleistarkastukset ovat yleisimpiä asunnoissa, ja niillä pyritään havaitsemaan sähköjärjestelmän viat ja puutteet. Yleistarkastuksen yhteydessä sähköasentaja suorittaa sähköjärjestelmän yleistarkastuksen ja tarkastaa sulakerasiat, pistorasiat, kytkimet ja kaapelit. Sähköasentaja ottaa myös satunnaisia ​​näytteitä erilaisista sähköliitännöistä.


Perusteellinen sähkötarkastus on laajempi työ, ja valtuutetun sähkötarkastajan on suoritettava se. Perusteellisen sähkötarkastuksen yhteydessä sähköasentaja tarkastaa perusteellisesti sulakerasian, virtamittarin, vikavirtasuojan ja ylijännitesuojan sekä kodin sähkölaitteet, kuten pistorasiat ja kodinkoneet.


Sähköauton laturi

Voit ostaa sähköautollesi latausaseman itse, mutta sähköasentajan suoritettava asennus. Tämä johtuu siitä, että sähköauton laturi on asennettava erilliseen sulakepiiriin, jossa on vikavirtasuoja, jotta se olisi turvallinen käyttää.


Sähköautoa ei koskaan saa ladata tavallisen pistorasian kautta. Jos lataat autoasi säännöllisesti mökillä, kannattaa harkita sähköauton laturin asentamista myös sinne.
Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Rivitalon pistokkeet

20660LITTOINEN

Ostimme vastikään asunnon ja tarvisemmi sähköasennusta katon valaisimille sekä märkätilojen pistorasian muutokselle. Märkätilaan tarvisi vaihtaa 1paikkaisen pistokkeen tilalle 2 paikkainen. Asunnon edellinen asukas oli vienyt mukanaan katon pistokkeet ja jättänyt tilalle vain johdot ja/tai sokeripalaa. 3-4kpl. Sulakerasiaan kotelolle tarvisi tehdä muutoksia. Nykyisellään on kuuden ruuvin takana peltikotelossa. Pitäisikö tilalle olla ns. Pikalukitus?

Sähköuunin viallinen kytkentä

70460KUOPIO

Huoltomies tuli korjaamaan viallista uunia ja paljastui, että uunin kytkentä on tehty väärin. Kotelointi puuttuu kokonaan ja johtoja on yhdistetty mm. teipillä. Kytkentä pitäisi tarkastaa ja vaihtaa turvalliseksi. Koska asunto on myynnissä, myös astianpesukoneen kytkentä olisi hyvä tarkastaa. Ilmeisesti sähkötyöt on tehty itse ilman ammattilaista.

Voimavirtapistokkeen asennus

33710TAMPERE

Asennettaisiin nykyisen ulkopistokkeen (suko) tilalle voimavirtapistoke ja pääkeskukseen sulakkeet. Kun nykyinen suko-pistoke asennettiin, kaapeliksi vedettiin 5 johdon kaapeli, joten se pitäisi olla valmiina. Uudessa pistokkeessa pitäisi olla myös suko pistoke.

Mökki sisäremontti

47610KYMENTAKA

Keittiön uusiminen, vesijärjestelmät sisään Takan osittainen purku, pinnoitus Panelointi maalaus, osittainen lattian uusiminen keittiöön Sähkötaulun siirto, keittiön sähkötyöt pattereiden uusiminen ym

Autolaturin asennus

00730HELSINKI

Latausaseman asennuksen suunnittelu ja asennus.

Nopeaa sähkömiestä vailla

00410HELSINKI

Uunin pistorasian siirto n. 1,5m, mikrolle, liesituulettimelle pistorasisa ja astianpesukoneen sähköt.Viimeisimmät arvioinnit
Kattovalaistuksen vaihto sokeripaloista ”normaaleihin”

Homma hoitui tehokkaasti ja sovitusti.

Huhti 2024
L

Lilian - GM-Sähkö Oy

LAHTI
Valokatkaisijan vaihto

Palvelu toimi hyvin. Sain viestin remppatorin kautta, jossa sovimme soittopyynnön keikasta. Puhelimessa sovimme käyntiajan ja tarkemmat tiedot mitä piti tehdä. Mies saapui sovittuna aikana ja hoiti homman ripeästi ja siististi.

Huhti 2024
H

Henri - Jekotek Oy

OULU
Accelev v2 6/8kw ja pistokkeen asennus valmiiseen kaapeliin

Erinomaista palvelua

Huhti 2024
J

Jukka - Netvoice - Kiinteistösähkö

TUUSULA
Elli ID. Charger Pro asennus

Työ tuli tehtyä sovitun mukaisesti. Kokonaiskulut olivat tarpeeksi lähellä selvillä ennen työn aloitusta. Asennukseen tarvittavat tarvikkeet oli myös eritelty kokonaishintaan (esim. virtamuuntajat). Viesteihin ja kysymyksiin vastattiin nopeasti. Asennus hoitui nopealla aikataululla.

Huhti 2024
L

Lauri - JHe-Palvelut Oy

KÄMMENNIEMI
Keittiön sähkötyöt

Nopeasti pääsivät paikalle. Homma hoidettu asiallisesti.

Huhti 2024
R

ROOPE MIKAEL - 24 Sähkö Oy

HELSINKI
Peilikaapin asennus

Asennus hoitui sovitun mukaisesti ja kohtuullisella hinnalla.

Huhti 2024
J

Janne - Sähköpalvelu Kulmala

ESPOO
kalusteuunin irroitus sähköverkosta

Luotettava ja mukava

Huhti 2024
J

Joonas - JJ-Star OY

HELSINKI
Sähköasentajaa Haetaan Kotitöihin – Veräjämäki, Helsinki

Sähköasentaja teki erinomaista työtä. Hän oli ammattitaitoinen, tehokas ja huolellinen. Kaikki sovitut työt suoritettiin ajallaan ja lopputulos ylitti odotukseni. Suosittelen lämpimästi!

Huhti 2024
S

Sérgio - Sähköpalvelu Kulmala

HELSINKI
Vanhan uusi- ja liesitasoerillislaitteiden irti kytkentä

Ymmärsin mitä tehdään, luotettavaa toimintaa, ehdottomasti voisin tilata toistekin.

Huhti 2024
J

Janne - Sähköpalvelu Kaislaranta Ky

VANTAA
Liesikuvun poisotto ja uuden asennus.

Alun kommunikointi oli hiukan haastavaa. Työ tehtiin sovittuna päivänä tehokkaasti ja työn jälki oli hyvää sekä palvelu ystävällistä.

Huhti 2024
M

Maarit - Sähköpalvelu Kulmala

HELSINKI
Sähköauton latausaseman asennus

Sähköauton latausaseman asennus onnistui sopia nopeasti ja työ tuli tehdyksi myös sujuvasti ja ammattitaitoisesti.

Huhti 2024
T

Toni - Hantek sähkö oy

MARINKAINEN
Sähkömiehelle töitä

Sähköurakka onnistui erittäin hyvin. Työn laatu oli hyvää, maksettu hinta ja hinta-laatusuhde oli kohdallaan. Kommunikaatio työn aikana sujui mielestäni hyvin. En tilannut sähköurakkaa avaimet käteen-periaatteella siten, että olisin tarjouspyyntöön kirjannut, että sähkäri siivoaa jälkensä. :) Työ kuitenkin tehtiin kokonaisuutena siististi ja tarkasti ja asiakas siivosi lopuksi jäljet. :) Luotettavaa ja tehokasta toimintaa ja toteutuksen ammattitaitoisuus oli huippuluokkaa!

Huhti 2024
T

TOMI JOHANNES - Sähkötyöt Olavi Tarvonen

ÄHTÄRI
Pistorasian tarkastus

Työn laatu, kommunikaatio ja hinta kohdillaan. Luotettava toimija.

Huhti 2024
S

Sini-Tuulia - Reiluremppa Oy

TURKU
4 sähköpistokkeen uusiminen

.

Huhti 2024
J

Juho - SähköEdit Oy

HELSINKI
Katkaisijan vaihto

Homma tehtiin ammattitaitoisesti sovitussa ajassa, työn jälki on siisti. Suosittelen.

Huhti 2024
H

Hilkka - Sähkötyö Nousiainen Oy

YLÖJÄRVI
Viiden pistorasian asennus keittiöön Turun keskustassa

Luotettavaa ja osaavaa palvelua. Sovitusta pidettiin kiinni ja joustoa löytyi asiakkaan toiveiden mukaan :) Vahva suositus!

Huhti 2024
T

Tuulia - Kokomestari Oy Turku

TURKU
Katon lampun sokeripalojen vaihto pistokkeisiin

Hyvn sujui pieni asennustyö

Huhti 2024
L

Lotta - Sähköpalvelu Kulmala

HELSINKI
7kpl upotettua halogeenilamppua ledeiksi

Nopea ja ammattimainen

Huhti 2024
J

Jonathan - Sähköasennus Asikainen

HELSINKI
Valvontakameran asennus

Asennus meni hyvin

Huhti 2024
A

Aleksi - 24 Sähkö Oy

ESPOO
Aallon käsikranaatti lamppujen (2 kpl) asennus olohuoneeseen

Ammattimies! Homma sujui hyvin ja luotettavasti. Voin suositella lämpimästi.

Huhti 2024
A

Anna - Reiluremppa Oy

TURKU
Tesla Wall Connector sähköauton latausaseman asennus

Sähköauton latausasemsn asennus hoitui hienosti ja sovitusti. Hinta-laatusuhde loistava! Myös kommunikaatio hoitui mallikkaasti.

Huhti 2024
P

Pasi - J-Watti Oy

HYVINKÄÄ
Liesi-uuni-kombon ja muutaman pistorasian asennus

Osaava ja luotettava tekijä, joka kertoi aina mitä tehdään ja miksi. Saatiin itse tehdä käyntien välissä valmisteluja ja olla muutenkin apuna, jotta laskutettavia tunteja olisi mahdollisimman vähän. Läpinäkyvä ja reilu hinnoittelu, ja äärimmäisen mukava ihminen!

Huhti 2024
R

Roosa - Kokomestari Oy Turku

TURKU
Ulkoporeammeen kytkentä sähköverkkoon

Jarno perehtyi asennuksen yksityiskohtiin ja työn tekemisestä välittyi hänen ammattitaitonsa. Laatutakuu taattu :)

Huhti 2024
M

Mika - T:mi Jarno Suutari

HÄMEENLINNA
Sähköauton latauspisteen asennus

Charge amps latausaseman asennus: Ensimmäinen laite oli maanantaikappale, ja J-Watti hoiti loistavasti kamppailun vastahakoisen maahantuojan kanssa. Uusi toimiva laite on seinässä, sovitut aikataulut pitivät ja kommunikaatio asiakkaan suuntaan oli loistavaa. Lämmin suositus!

Huhti 2024
J

Jyrki - J-Watti Oy

VANTAA


Valitut yritykset
Installing HeRo logo
Installing HeRo
Pilvenpyörteentie 8 H, 00700 HELSINKI
5.0(52)

Yrityksestä

Installing HeRo on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Helsinki, Espoo, Vantaa, keskiarviolla 4.96/5 tähteä.

Lue lisää arviointeja yrityksestä Installing HeRo

Sähköliike Energizet Oy logo
Sähköliike Energizet Oy
Kirkonkyläntie 35, 00700 HELSINKI
5.0(15)

Yrityksestä

Sähköliike Energizet Oy on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Helsinki, Espoo, Askola, keskiarviolla 5.00/5 tähteä.

Lue lisää arviointeja yrityksestä Sähköliike Energizet Oy

Sähkötyö Nousiainen Oy logo
Sähkötyö Nousiainen Oy
Purjekatu 8, 33410 TAMPERE
5.0(13)

Yrityksestä

Sähkötyö Nousiainen Oy on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Ruovesi, Ikaalinen, Kangasala, keskiarviolla 5.00/5 tähteä.

Lue lisää arviointeja yrityksestä Sähkötyö Nousiainen Oy

Kokomestari Oy Turku logo
Kokomestari Oy Turku
Varkkavuorenkatu 25 B 75, 20320 TURKU
5.0(11)

Yrityksestä

Kokomestari Oy Turku on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Helsinki, Espoo, Askola, keskiarviolla 5.00/5 tähteä.

Lue lisää arviointeja yrityksestä Kokomestari Oy Turku

SAVON SÄHKÖPALVELU
Kaivannonlahdenkatu 8 A 26, 70840 KUOPIO
5.0(7)

Yrityksestä

SAVON SÄHKÖPALVELU on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Kuopio, Leppävirta, Siilinjärvi, keskiarviolla 5.00/5 tähteä.

Lue lisää arviointeja yrityksestä SAVON SÄHKÖPALVELU

Näytä lisää yrityksiä

Julkaistu 27. loka 2022, 08:00

Päivitetty 21. maalis 2024, 14:09