Aurinkopaneelit

Suunnitteletko uutta projektia tai tarvitsetko urakoitsijaa remontillesi? Remppatorissa saat velvoittamattomia tarjouksia päteviltä yrityksiltä
  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Aurinkopaneeleiden asennus

71640TALLUSKYLÄ

Kesämökille Tervo (Talluskylä) Kysymys on kesämökistä jossa on mökki ja erillinen saunarakennus. Tarkoitus ottaa noin 400 W Half-cut paneeleita 4 kpl. Asennus maalis-huhtikuun vaihde ja paikka mökkien harjalle telineisiin.

Aurinkopaneeli inverttereiden kytkeminen

21530PAIMIO

12 kpl 110kW Growatt inverttereiden kytkentä. Invertterit kiinni telineissä ja johdot pääosin kytkentää vaille valmiina. AC johtojen kytkennät muuntomoihin. Muuntamot saapuvat kuun lopussa. Sijainti Ypäjä.

Aurinkopaneelien asennus profiilipeltikatolle, sähkötyöt

40270PALOKKA

Asennuskohde: OKT, 2-kerroksinen, mutta rinteen vuoksi talon takaa pääsy katolle 1. kerroksen nousulla. Katto: aumakatto, profiilipelti, ei jyrkässä kulmassa. Kattomateriaali uusittu 2018. Omien laskelmien mukaan katolle mahtuisi yhdelle lappeelle asennettuna 12 paneelia, mutta lopullinen määrä vahvistuu tarjotun paneelin koon perusteella. Lisäksi optiona kapeampi päätylape, johon mahtuisi 2-3 paneelia, paneelien koosta riippuen. Urakoitsijan vastuulle jää asennustyön suunnittelu, kiinnitysten ja paneelien asennus, sähkötyöt invertteri(e)n asennuksineen ja johdotuksineen, turvakytkimen asennus, paneeliston maadoitus ja tarvittavat dokumentit ja ilmoitukset sähköverkkoon kytkemiseksi. Voi tarjota mikroinvertteriasennusta ja oletuksena hieman kalliimpana se otetaan vertailussa huomioon omine etuineen. Tilaaja voi hankkia omaan laskuunsa sovitut paneelit ja invertterin/invertterit, jos se katsotaan järkeväksi. Muut hankinnat kuten kaapelit ja kiinnitystarvikkeet jäävät tässäkin tilanteessa urakoitsijan laskutukseen. Asennusaikataulu - sovitaan erikseen, mutta talven-kevään 2024 aikana.

aurinkopaneelien asennus

03850PUSULA

olen hankkinut n. 40 kpl 100w paneelia, ja tarvittavat muut osat paitsi akkua

Aurinkopaneeleiden sähköasennus

26100RAUMA

Minulla on jo 6 kpl aurinkopaneeleja ja 3 kpl mikroinvertteriä jotka tulevat länsiseinälle. Haen nyt sähköasentajaa näiden sähköasennukseen ja talon sähköihin liittämiseen (matka talon sähköpääkeskukseen noin 12m hirsiseinää pitkin) ja lupien hankinta, mm. Liittämislupa sähköverkkoon.

Aurinkopaneelien kytkeminen

52700MÄNTYHARJU

Hei ! Meillä on tarkoitus asentaa mökille aurinkopaneelit. Toiseen rakennukseen tulee 8 paneelia. Toimitamme ja asennamme itse paneelit. Sähkötyöt sisältävät kaapeloinnit, inventterin asennuksen ja järjestelmän kuntoon saattamisen tarvikkeineen.

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Kuvaile projektisi ja saa tarjouksia lähellä olevilta yrityksiltä - maksutta.

Julkaise työilmoitus ja vastaanota tarjouksia

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Julkaise työilmoitus ja vastaanota tarjouksia