Portti

Suunnitteletko uutta projektia tai tarvitsetko urakoitsijaa remontillesi? Remppatorissa saat velvoittamattomia tarjouksia päteviltä yrityksiltä

  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Portti

Suunnitteletko uutta projektia tai tarvitsetko urakoitsijaa remontillesi? Remppatorissa saat velvoittamattomia tarjouksia päteviltä yrityksiltä

  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous
Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Rivitaloasunnon terasille portti

00720HELSINKI

Etsinnässä asiantuntija joka voisi suunnittella, hankkia ja toteuttaa rivitaloasunnon takapihan terassille portin. Terassi on aidattu, ja portti asettuisi aidan ja asuntoja eristävän pensaan väliin. Portin tulee olla sen verta korkea ja tukeva, että siitä ei pääse koira yli tai läpi.

Ajoportin asennus

33700TAMPERE

Seuraavan portin asennus ajoväylälle: https://www.k-rauta.fi/tuote/ajoportti-fxa-100x400cm-harmaa/6438313550068 Ajoväylässä 30cm kaato sivusuunnassa, joten toisen pylvään antura tulee 30cm maanpinnan yläpuolelle. Maaperä hiekkaa/multaa/sepeliä.

Portti pihalle

00970HELSINKI

Kotonamme asustaa nuori energinen kultainennoutaja, jonka pihalla temmeltämistä Haittaa turvaton piha. Pihaan tullaan suoraan autotieltä joten koiraa ei voi pitää yksin pihalla. Tällä hetkellä piha aidattu verkkoaidalla, joka ei turvallinen. Kulkuaukko pihalle on leveydeltään noin 4 metriä. Portti saisi olla helppohoitoinen ja kestävä esim metallinen. Sellainen joka kestää myrskyt ja talvet ja pysyy siistin näköisenä.

Aidan tekijä/asentaja

20540TURKU

Rintamamiestalon ympärille aita.

Uuden aidan rakentaminen/ vanhan korjaaminen

01450VANTAA

Metallinen aita kiinnostaisi mutta kustannusten vuoksi se taitaa jäädä haaveeksi. Mutta kuvan aita taitaa alkaa olla aikansa lopussa, niin etsimme sille kunnostajaa tai uuden aidan rakentajaa. Ajankohta joko vaikka heti tai ensi vuonna. Tällä hetkellä siinä on kuvan aitaa, 39kplta N 160cm pätkiä. Riittäisi myös aidan suoristus ja kunnostus, meille voi jättää maalauksen. Joa superinnokas uuden tekijä edulliseen hintaan niin sekin kävisi. Uusi aita voisi olla hieman korkeampi ja jos sopuhintaan saisi tumman metalliaidan asennettuna se olisi huippua mutta en ala aidasta maksamaan yli 4000 euroa.

Metalliportin pystytys koira-aitaan

13130HÄMEENLINNA

Metalliportin pystytys koira-aitaan rivitalossa.

Viimeisimmät arvioinnit
Portin lukitusten parantaminen

Luvattua toimintaa nopealla aikataululla

Maalis 2024
K

Kalevi - Rikulma tmi