Portti

Suunnitteletko uutta projektia tai tarvitsetko urakoitsijaa remontillesi? Remppatorissa saat velvoittamattomia tarjouksia päteviltä yrityksiltä
  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Koira-aitaus

54100JOUTSENO

Tarvitsisin pihaa ympäröivän Koira-aitauksen asennuksineen. Min 1,5 m korkea ja piha-alue on n 0.1 ha.

Aidanteen ja portin rakentaminen

33920PIRKKALA

Asuintalon ja autotallin väliin tarvitaan korkea aidanne sekä kaksi porttia. Aidanne ja portit ovat yhteensä noin 13,5metriä pitkä setti. Aidanne tulee L- kirjaimen muotoisesti. Itse aidanne on pystylautaa ja 170cm korkea. Isompi portti on noin 1,5 metriä leveä ja se toteutetaan pergola-tyyppisesti, jolloin porttiosan "katto" on 2,30m korkea. Pergolan alaosaan portti vasikalla, leveys yhteensä 1,5m ja korkeus 1,2m. Aidanteen autotallin puoleiseen päätyyn tulee noin 1m levyinen ja 1,2m korkuinen yksinkertainen portti. Runkomateriaalit pitää olla painekyllästettyä tavaraa, mutta itse pystylaudoitus ei, jotta voidaan itse heti maalata se. Toteutusajankohtatoive on säiden salliessa toukokuu. Kokonaisuus on kaikkine kulmineen vaikea selittää. Esimerkin ja piirroksen saa sähköpostilla pyydettäessä.

Teräsaita tontinnympärille

60200SEINÄJOKI

Teräsportti tontille ajoon. Aita oltava 200-220cm korkea.

Portin lukitusten parantaminen

00400HELSINKI

Meillä on koulumme ympäri vahva aita, koska oppilaamme ovat erityislapsia. Aidassa on kolme porttia joista kuvat ilmoituksessa. Oppilaiden joukossa on fiksuja tyyppejä ja ovat saaneet nuo meidän lukituksemme joskus aina auki. Nyt olisi tarkoitus uusia nuo meidän lukituksemme, mutta olemme vailla hyviä neuvoja ja toteuttajaa. Vanhoihin portteihein olisi tarkoitus tehdä, mutta jos tarvitaan uusia portteja niin se käy kyllä.Näin kuvin ja kirjoituksin vaikea saada täyttä kuvaa työstä, mutta mielelläni esittelen työtä paikan päällä.

Metallikaiteet

02730ESPOO

Hei! Remontoimme Espoossa paritaloa ja tarvitsisimme portaisiin uudet metalliset pinnakaiteet. Kehys tulisi olla lattaraudasta ja pinnat pyöreät. Portaat ovat u-malliset ja kaiteet tulee vain yhdelle puolelle. Löytyisikö tätä kautta hitsaajaa, joka osaisi tällaiset kaiteet valmistaa?

Uusi aita

68870EDSEVÖ

Takapihaa (aidattu alue noin 500 M2) kiertää tällä hetkellä lahonnut puuaita. Vanha aita pitäisi ottaa pois ja pystyttää tilalle hieman korkeampi metalliaita. Pihalla lisäksi purkukuntoinen leikkimökki ja pari muuta pienempää puista juttua, jotka pitäisi myös purkaa ja viedä pois.

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Kuvaile projektisi ja saa tarjouksia lähellä olevilta yrityksiltä - maksutta.

Julkaise työilmoitus ja vastaanota tarjouksia

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Julkaise työilmoitus ja vastaanota tarjouksia