Urakoitsijat

Sähköasentaja Pori

Sähköasentaja Pori

Sähkötyöt ovat yksi kodin tärkeimmistä asioista. Vaihdatpa sitten mahdollisesti vaarallisen väärin tehdyn sähköliitännän, uudistat valaistuksen tai vain asennat uusia sähkölaitteita, on tärkeää, että valitset pätevän sähköasentajan.

Aloita täältä

Harkitse seuraavaa, kun valitset sähköasentajaa Porin alueella

On tiettyjä asioita, joita sinun tulee ottaa huomioon, kun valitset sähköasentajaa Porin alueella.


Ennen kaikkea kannattaa selvittää, mitä haluat tehdä kotisi sähkölle – tee yksityiskohtainen työnkuvaus, jonka voit välittää valitsemallesi sähköasentajalle. Siten on suurempi mahdollisuus, että lopputulos on haluamasi, ja että projekti etenee ilman väärinkäsityksiä matkan varrella.


Tässä painottuu kommunikoinnin tärkeys. On siis tärkeää, että sinä ja sähköasentaja kommunikoitte hyvin koko projektin ajan sekä ratkaisette mahdolliset ongelmat ammattimaisesti.


Tämän takia on myös tärkeää valita sähköasentaja, joka on ammattimainen ja joka pitää sovitut tapaamiset.


Lisäksi tulee sinun valita ammattilainen, jolla on kaikki tarvittavat pätevyydet, ja joka voi toimittaa sinulle tarvittavat asiakirjat, jotka osoittavat, että työ on tehty kriteerien mukaisesti. Tarkista asentajan pätevyys täältä.
Löydä taitavia sähköasentajia Remppatorista

Sähköasentajia on monia, ja voi olla vaikeaa valita heidän väliltänsä. Haluat tietenkin jonkun, joka tekee työn ammattimaisesti, turvallisesti ja oikein.


Julkaise työilmoitus ja ota yhteyttä tarjoajiin ilman sitoumuksia. Se on niin helppoa!

Mistä siis tekijät, jos etsii Porissa sähköasentajaa? Remppatori.fi kertoo paikalliset osaajat, joihin voi luottaa: täältä löydät sähkötöiden tekijät.


Kun valitset urakan tekijää, katso hintoja ja toisten asiakkaiden arvioita. Jokainen sähkötyön teettäjä toivoo, että budjetti ja aikataulu pitävät. Hyvien tekijöiden käsiin uskaltaa jättää kotinsa turvallisella mielellä.

Kilpailuta urakkasi tekijät täältä. Ja tee tarkat sopimukset siitä, mitä remontiltasi haluat.Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Valaisimien asennus

28880PORI

Kerrostaloon keittiön työtason valaisimen vaihto. Valaisin on. Olohuoneen valaisimen asennus. Valaisin on mutta siinä ei ole pistotulppaa, se pitäisi tuoda. Maadoittamaton. Keittiöön pistorasiallisen liesituulettimen asennus. Laite on valmiina.

Pistorasian tilalle kansi ennen 8.12.

28610PORI

Olkkarin seinästä kirjahyllyn tieltä pitäisi poistaa pistorasia ja laittaa kansi päälle.

Pari katkaisijavikaa.

28200PORI

Seitsämään kattolamppuun virran ohjaava katkaisija/himmennin ei toimi. Lisäksi takkahuoneen lattianlämmityksen katkaisija ei toimi.

Ovikellon vaihtaminen langattomaan

28540PORI

Asunnon alkuperäinen ovikello meni rikki kolmannen kerran. Poistetaan vanha ovikello. Mahdollisuuksien mukaan vanhan ovikellon tilalle asennettaisiin pistoke. Muut asunnon pistokkeet ovat tuotenumero 500901762 eli vastaava. Hankin itse uuden ovikellon nykyisen paikalle.

Pistorasian asennus ulos

28240PORI

Yhden pistorasian asennus ulos

Sähköasennus omakotitaloon

28610PORI

-Wc:n valmiiksi asennetun lattialämmityksen kytkentä. Sähkökeskukseen tarvitaan vikavirtasuoja erillisella modulikotelolla. - Wc:n kahden pistorasian kytkentä. Näihin suojamaajohdon kytkentä sähkökeskukseen. Pistorasiat löytyy ja johdotukset on valmiinaViimeisimmät arvioinnit

Solid Sähkö Oy

Aurinkopaneelit avaimet käteen periaateella. Asiakkaan hankkimien aurinkopaneelien asennus. Latausasemat ja sähköasennukset S1-luvilla.

Marras 2023

Sähköasennus omakotitaloon

"Asentaja tuli sovittuna aikana paikalle jo hoiti homman sovitusti ja ammattitaidolla nopealla aikataululla."
J
Jarkko
PORI
Solid Sähkö Oy

Noormarkun Sähkö- ja AV-tekniikka Oy

Marras 2023

Sähkötyöt

"."
T
Terhi
AHLAINEN

Reiluremppa Oy

Turun alueella ensisijaisesti mutta myös PK-seutu ja Pirkanmaa kuuluu työalueeseen. Sähkötyöt hoitaa Juha ja remontit Kyösti.

Loka 2023

Uusien pistorasioiden asennus yläkertaan (OKT)

"Aikataulu oli pitävä. Kommunikointi ja työn suunnittelu sujui erittäin hyvin. Hinta myös sopiva. Ei mitään moitittavaa."
J
Juha
PORI
Reiluremppa Oy

JSM Automaatiosähkö Oy

Loka 2023

Pikasulake kaapin vaihto.

"Työ oli tehty hyvin ja näin, kun oli sovittu."
M
Maksim
PORI
JSM Automaatiosähkö Oy

Porin PataSähkö Oy

Porin PataSähkö Oy:stä saat asiantuntevaa sähköpalvelua kohteesi mukaan. Toteutamme sähköasennusta niin uudisrakennuksiin kuin saneerauskohteisiinkin. Saat meiltä myös sähköhuoltoa ja -kunnossapitoa, jotta kohteesi laitteet ja koneet säilyvät toimivina ja turvallisina. Kun sähköasennukset ovat oikein tehtyjä, ne edistävät myös tilan käyttötarkoitusta ja -mukavuutta. Porin PataSähkö Oy toimii sähköpätevyys luokassa 2 (S2, enintään 1 000 V sähkötyöt).

Syys 2023

oikosulun korjaus, sulake palaa välittömästi

"Hyvin toimi, mutta yritys on tämän jälkeen kadonnut."
V
Veli
PORI
Porin PataSähkö Oy

Julkaistu 24. marras 2022, 12:12

Päivitetty 26. loka 2023, 12:36

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Kuvaile projektisi ja saa tarjouksia lähellä olevilta yrityksiltä - maksutta.