Arkkitehti - Oulu

Suunnitteletko uutta projektia tai tarvitsetko urakoitsijaa remontillesi? Remppatorissa saat velvoittamattomia tarjouksia päteviltä yrityksiltä

  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Arkkitehti - Oulu

Suunnitteletko uutta projektia tai tarvitsetko urakoitsijaa remontillesi? Remppatorissa saat velvoittamattomia tarjouksia päteviltä yrityksiltä

  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous
Viimeksi julkaistut työilmoitukset

WC:n rakentaminen rivitaloon

90650OULU

WC:n rakentaminen rivitaloon. Alakertaan tarvitaan lisä WC. Vaatehuoneen/varaston tilalle olisi tarkoitus tehdä. Viemäröinti menee ulkoseinän vieressä eli varaston seinän vierustalla. Viemäröinnistä jo olemme kyselleet ja se on aika selvä, mutta tarvitsemme rakennusluvan saamiseen suunnittelijan.

Jo valmiille hankkeelle hakusessa arkkitehtia/rak.arkkitehtia

90230OULU

Meille tuli yllätyksenä lupaa hakiessa laajennusprojektiin vaatimus arkkitehdistä/rak.arkkitehdista. Alue on 40-luvulla rakennettu ja kuuluu Oulun arvokkaisiin alueisiin. Täten rakennussuunnittelu ei ole tavanomainen vaan vaativa, joten laajennuksen suunnittelijan DI tutkinto ei riitä paperilla. Kaupungin kanta on pahoitteleva, koska suunnittelijamme on touhunnut alueella 30v ja mielestämme suunnitelmamme on erinomainen alueelle. Tulkinnat vaan ovat muuttuneet ja epäpätevän suunnittelijan hyväksyminen sytyttää ilmeisesti museovirastolla punavalot päälle ja siitä lähtee valituskierre käyntiin. Projektina siis 1945 vuonna valmistuneen rintamamiestalon (kerrosala 62m2) laajennus 40m2. Aikataulu on kiireellinen jotta toivo rakentamisen aloituksesta syksyn aikana olisi mahdollinen. Hakusessa projektiin siis arkkitehti tai rakennusarkkitehti jolla on vähintään 4 v. tavanomaisia suunnittelutehtäviä + 2 v. avustamista vaativissa suunnittelutehtävissä ja näkee meidän suunnitelmassamme potentiaalia ilman suurempia muutoksia. Laajennus on piirretty Revitillä 3D:nä ja voimme itse tehdä arkkitehdin toivomat muutokset ja tietenkin otamme kaikki hyvät ideat ilomielin vastaan! Toimisit Oulun kaupungin alueella hankkeessamme rakennussuunnittelijana. Muut vastuutehtävät nykyinen suunnittelijamme voinee edelleen tehdä.

Laajennuspiirrustukset

90530OULU

Hei, olemme saaneet taloa ostettaessa piirrustukset laajennuksista taloon, mitkä laadittu 2000-luvun alussa. Aiomme toteuttaa suurin piirtein suunnitelman mukaiset laajennukset, mutta kuvissa ei ollut rakennekuvaa ollenkaan. Kuvissa oli pohjakuvia ja julkisivukuvia. Vanhat piirrustukset ovat varmasti apuna uusien tekemisessä. Taloon ei tarvitse lisätä katon osuutta vaan taloa laajennettaisiin kahdesta kohtaa olemassa olevan terassin verran. Talo on valmistunut alunperin 1959. Remontti on tarkoitus toteuttaa keväällä 2024 ja kilpailutusta varten tarvitsisimme uudet piirrustukset syksyllä.