Refesenssejä

Remppatorista löytyi tekijä terassille

Remppatorista löytyi tekijä terassille

Eeki ja Eeva olivat toivoneet pihalleen terassia jo pidemmän aikaa, kun Remppatorin mainos televisiossa sai projektin alkuun.
Eeki esittelee aurinkoisessa kesäsäässä uutta upeaa terassia, joka heillä on ollut käytössä vapusta lähtien. Eekin ja Eevan mielessä oli jo pitemmän aikaa ollut pihan huonokuntoisen nurmialueen muuttaminen terassiksi. Projekti pääsi vihdoin alkamaan kun Remppatorin mainos tuli televisiosta ja pariskunta päätti jättää työilmoituksen palveluun.


- Saimme monta varteenotettavaa tarjousta todella vauhdilla, Eeki kertoo.


Terassin rakennus sujui vauhdilla ja sovitun viikon sijaan terassi valmistui kahdessa ja puolessa päivässä. Eeki ja Eeva ovat sen jälkeen rakentaneet terassille pergolan ja koristelleet alueen kauniilla kukkaistutuksilla. Eekin mukaan parasta koko projektissa on ollut yhdessä puuhastelu.


- Tarkistamme aina iltaisin ennen nukkumaanmenoa, sekä aamuisin herättyämme, että onhan terassi vielä siinä, Eeki naurahtaa.


Terassi on tuonut viihtyvyyttä ei paitsi pariskunnan elämään, mutta myös koko taloyhtiöön. Voi olla, että pariskunta on tekemisissä Remppatoriin uudestaan nopeastikin.


Julkaistu 02. heinä 2024, 07:22

Päivitetty 03. heinä 2024, 05:20