Aiotko rakentaa autotallin?

Suunnitteletko autotallin rakentamista tai nykyisen remontointia? Riippumatta siitä, aiotko hankkia autokatoksen tai kahden tai yhden auton tallin – Remppatorilta löydät ammattitaitoiset urakoitsijat, jotka voivat auttaa sinua projektissasi.

  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Aiotko rakentaa autotallin?

Suunnitteletko autotallin rakentamista tai nykyisen remontointia? Riippumatta siitä, aiotko hankkia autokatoksen tai kahden tai yhden auton tallin – Remppatorilta löydät ammattitaitoiset urakoitsijat, jotka voivat auttaa sinua projektissasi.

  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous

Paljonko autotallin rakentaminen maksaa?

Autotallin rakentaminen tai kunnostaminen voi olla suuri projekti, ja hinta riippuu työn koosta. Yleensä uusi autotalli maksaa noin 500 -1500 euroa neliömetriltä.


Laajuus ja monimutkaisuus

Autotallin kokonaishintaan vaikuttavat useat tekijät. Tärkein autotallin hinnan määrittävä tekijä on rakennuksen koko. Tämä on ratkaisevan tärkeää riippumatta siitä, oletko rakentamassa uutta autotallia vai remontoimassa olemassa olevaa.


Jos olet rakentamassa uutta autotallia, sijainti voi vaikuttaa kustannuksiin. Jos rakennat epätasaiseen maastoon tai kohteeseen, joka vaatii erityisratkaisuja, sekä suunnittelu että rakentaminen voivat olla kalliimpia.


Autotallin kerrosten määrä vaikuttaa myös projektin hintaan. Jos autotalliin aiotaan integroida parvi, ullakko tai kokonainen huoneisto, se tekee projektista kalliimman kuin jos rakennetaan tavallinen, eristämätön autotalli, jota ei ole tarkoitettu pysyvään asumiseen.


Jos aiot muuttaa autotallin käyttötarkoitusta, sinun on haettava huoneen tai asunnon hyväksymistä pysyväksi asunnoksi. Se lisää hintaa hakuprosessin vuoksi.


Urakoitsija

Projektiin palkattavat urakoitsijat vaikuttavat luonnollisesti sen hintaan. Mitä useampi ammattiala on otettava mukaan, sitä korkeammat ovat kustannukset.


Tavallisen autotallin rakentamiseen tarvitaan yleensä kirvesmies ja mahdollisesti katontekijä tai peltiseppä. Jos autotallissa tarvitaan vettä ja viemäriä, sinun on palkattava myös putkiasentaja. Tarvitset sähköasentajaa, jos haluat valaistuksen ja sähköt. Muista: Sertifioitujen ammattilaisten on aina suoritettava vesi-, viemäri- ja sähkötyöt.


Seikat, jotka voivat nostaa projektisi hintaa

Kun remontoit tai rakennat autotallin, siinä on useita yleisiä hintatekijöitä. Ne voivat määrittää, tuleeko projektista kallis vai ei.


Kuten edellä mainittiin, projektin koko ja monimutkaisuus ovat yleinen hintatekijä, mutta myös materiaalivalinta on ratkaiseva tekijä. Autotalliprojektiin tarkoitettuja materiaaleja on monissa eri hintaluokissa, ja voit valita sekä edullisia että kalliita ratkaisuja. Puuverhoiltu autotalli on halvempi ratkaisu kuin tiilestä tai betonista rakentaminen.


Kaikki sähköiset ja mekaaniset asennukset tekevät autotallista kalliimman sekä komponenttien hinnan että ammattilaisten suorittaman asennuksen ja kokoonpanon vuoksi. Automaattinen autotallin ovi on kalliimpi kuin manuaalinen, ja jos tarvitset sähköauton laturin, myös se nostaa hintaa merkittävästi.Autotallin ovi

Yksi uuden autotallin tärkeimmistä osista on autotallin ovi. Valitsemallasi autotallin ovella on suuri vaikutus projektin hintaan. Lisäksi sillä on merkittävä vaikutus toimintaan ja tulevaan käyttöön.


On tärkeää punnita tarpeitasi ja kustannuksia ennen kuin päätät, minkä autotallin oven hankit. Autotallin ovia on saatavana nivelovina, kippiovina, nosto-ovina ja liukuovina. Kun valitset ovityyppiä, sinun on tarkistettava, kuinka paljon tilaa ajotielläsi on käytettävissä, ja päätettävä, haluatko automaattisen autotallinovenavaajan vai manuaalisen oven. Erityyppisillä autotallin ovilla on myös erilaiset eristysominaisuudet.


Autotallin oven hinta vaihtelee materiaalin, eristyskyvyn, koon ja sen mukaan, sisältääkö se automaattisen ovenavausmoottorin.


Kannattaa myös miettiä, tarvitsetko autotallin oven lisäksi oven, jotta autotalliin on helppo kulkea sisään ja ulos avaamatta itse autotallin ovea.Erilaiset autotalliprojektit

Autotalliprojektista on useita eri versioita ja monia tapoja, joilla voit ryhtyä rakentamaan tai remontoimaan autotallia. Nämä ovat yleisimmät autotalliprojektivaihtoehdot.


Autotallin remontointi

Jos sinulla on jo autotalli, ja haluat remontoida sen, voit tehdä monia parannuksia osaavien ammattilaisten avulla. Autotalliremonttiin kuuluu usein autotallikalusteiden ja säilytysratkaisujen asentaminen tai seinien, lattioiden ja kattojen pinnoittaminen. Monet päättävät myös eristää autotallin remontin aikana, jotta sitä voidaan käyttää vuodenajasta ja lämpötilasta riippumatta.


Uuden autotallin rakentaminen

Jos olet rakentamassa kokonaan uutta autotallia, projekti on huomattavasti laajempi kuin remontti. Riippuen tontin valmistelusta, autotallityypistä ja rakennuksen koosta, projekti vaihtelee sekä hinnaltaan että laajuudeltaan. Jos tarvitset arkkitehtipiirustuksia autotallia, autotallin vinttiä ja autotallin eristystä varten, se tekee projektista myös suuremman.


Autokatos

Autokatos on tavallista autotallia edullisempi ja yksinkertaisempi vaihtoehto. Se voi olla hyvä ratkaisu, jos tarvitset vain kohtuullista suojaa autollesi tai muille ajoneuvoille. Autokatos voidaan rakentaa siihen liittyvien varasto- ja säilytysratkaisujen kera. Autokatoksessa on rajoitetusti tilaa ja suojaa. Sinun on siis arvioitava, onko se hyvä ratkaisu, jos haluat suojata ajoneuvoja ja muita esineitä tuulelta ja säältä.


Valmisautotallipaketti

Jos et halua rakentaa räätälöityä autotallia, joka sopii juuri sinun taloosi ja tontillesi, voit rakentaa valmisautotallin. Autotallit voidaan toimittaa eri toimittajien paketteina, joissa on valmiit piirustukset ja ratkaisut. Valmisautotallissa on rajalliset mahdollisuudet räätälöintiin ja säätöihin, ja se noudattaa kaavaa. Sinun on siis varmistettava, että rakennuspaketti sopii tontillesi ja vastaa varastointi- ja käyttötarpeitasi. Valmisautotallin ovat yleensä edullisempia kuin arkkitehdin suunnittelemat autotallit.


Kahden auton talli

Oletko rakentamassa uutta autotallia ja tarvitset paljon tilaa? Kahden auton talli on hyvä vaihtoehto, jos sinulla on useita ajoneuvoja. Huomaa, että hakemusta ja rakennuslupaa koskevat vaatimukset vaihtelevat autotallin koon mukaan. Muista laskea kahden auton tallin mitat ja kysy ammattilaisilta, mikä on sallittua kiinteistölläsi.


Autotallin ylöspäin laajentaminen tai laajentaminen

Jos sinulla on jo autotalli, mutta tarvitset lisää tilaa, voit laajentaa autotallia ylöspäin tai sivulle. Ylöspäin laajentaminen tarkoittaa korkeuden lisäämistä ylimääräisellä kerroksella tai suuremmalla ullakolla, ja sivulle laajentaminen tarkoittaa rakennuksen koon laajentamista siten, että sen lattiapinta-ala kasvaa. Silloin saat ison autotallin ja enemmän tilaa korkeudessa tai leveydessä. Muista, että erilaisten laajennusten ja autotallien rakennuslupahakemuksen tarve riippuu projektin koosta ja laajuudesta. Tarkista aina etukäteen rakennuslupasäännöt.


Vuokra-asunto, alivuokralaisasunto tai huoneisto autotallissa

Jos haluat vuokra-asunnon, alivuokralaisasunnon tai asunnon autotalliin, projekti vaatii paljon aikaa ja resursseja. Lisäksi tarvitaan luultavasti myös käyttötarkoituksen muutoshakemus ja rakennuslupa. Pysyvään asumiseen tarkoitetuille tiloille on tiukat vaatimukset, eikä tavallinen autotalli täytä näitä vaatimuksia ilman kunnostusta. Vuokra-asunto on pitkällä aikavälillä hyvä sijoitus, joten sen rakentaminen voi kannattaa, jos aiot joka tapauksessa aloittaa suuren autotalliprojektin. Keskustele ammattilaisen kanssa siitä, mitä asunnon rakentaminen autotalliin vaatii tai miten sinun pitäisi rakentaa uusi autotalli, jossa on vuokra-asunto.
Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Omakotitalon julkisivun uusinta

72100KARTTULA

Moi, Tarvitsen kokeneen puusepän&kirvesmiehen apua talon ulkoseinien panelointiin ja eristykseen. Talo sijaitsee Etelä-Euroopassa ja minulla on tarvittavat työkalut, mukaan lukien paineilmakompressori ja naulapyssy jne. Hankin tietysti kaikki rakennustarvikkeet. Maksan lentoliput majoituksen ja ruokailut. Terveisin, Arto

The exterior cladding changing

02600ESPOO

It's found there are about 15pcs vertical claddings (not continued) needs to be replaced, the height is about 3 meters. The area size is about 10 square meters. Needs to be finished within one week from now.

Kattoremontti

80170JOENSUU

Omakotitalon peltikaton, kattoturvatuotteiden ja kourujen uusiminen. Katon pinta-ala karkeasti 200 m2.

Kolmiorimakatteen uusiminen

90550OULU

Rakentamisen kohteena on liitteenä olevan kuvan mukaisen piharakennuksen: - vanhan huovan ja rimojen poistaminen - aluskermin ja kolmiorimojen asentaminen - kattohuovan (Katepal, Pintari) asentaminen Urakkapyyntö on vain työn osuudesta. Rakennuttaja hankkii materiaalit. Koko katon koko on 80m2. Työn toteuttaminen kesä- heinäkuun aikana.

Ok-talon ulkolaudoitus ja saunaremontti

83500OUTOKUMPU

50-luvulla rakennettu rintamamiestalo kaipaa kipeästi uutta ulkolaudoitusta ja saunaremonttia. Sauna rakennettu ja ulkolaudoitus uusittu 1980-luvun alkupuolella. Kaipaisin kirvesmiehen ja remonttitaitoisen henkilön arvion työn kustannuksista ja aikatauluista talon mahdollisia uusia omistajia varten. Talo sijaitsee Outokummun taajamassa.

Kirvesmies, peltikaton vaihto

79180TUPPURINMÄKI

Omakotitaloon peltikaton vaihto. Vanha peltikatto pois, ja uudet pellit paikoilleen. Harjapeltien vaihto, piipun pellitys, rännien asennus, tikapuiden asennus. Urakkatyönä.Viimeisimmät arvioinnit
Parveke paikkakorjauksia

Urakka tuli tehtyä aikataulussa. Ammattitaitoiset tekijät. Siisti työnjälki. Suosittelen

Kesä 2024
M

Mikko - Huoltotupa

RIIHIMÄKI
Talon ulkomaalaus

Maalausurakka onnistui kaikilta osin suunnitelmien mukaisesti. Aikataulu, työn laatu, kommunikaatio ja siisteys kaikki hoitui ammattitaidolla tehokkaasti. Voin suositella.

Kesä 2024
L

Lise-Lotte - Ultimaali Oy

PELLINKI
Räystään maalaus

Täydet pisteet työmiehille. Aikaansaavia, ystävällisiä ja laadukasta jälkeä järkevään hintaan. Kommunikointi hyvää, voi kyllä suositella.

Kesä 2024
S

Stig - Pohjolan Maalipojat Oy

ESPOO
Omakotitalon huoltomaalaus

Olemme erittäin tyytyväisiä työn laatuun mutta myös nopeuteen sekä siihen miten vaivatonta asioiden hoitaminen oli alusta loppuun. Ehdoton suositus!

Kesä 2024
A

Antti - Tmi.J.Hartikainen

JÄRVENPÄÄ
Kylpyhuoneen ja vessan remontointi

Remontin aikainen kommunikointi sujui todella hyvin ja väliaikatietoja tuli tasaiseen tahtiin. Työn laatuun olen todella tyytyväinen. Ainoa huonohko palaute oli yrityksen käyttämä aliurakoitsija laatoitusta tehtäessä, aliurakoitsija ei pysynyt sovitussa aikatauluraamissa. Erittäin ammattitaitoinen yritys muuten, suosittelen

Kesä 2024
S

Sami - Josemeri Oy

HELSINKI
Päätykolmion maalaus

Homma hoitui hyvin.

Touko 2024
M

Mauri - Maalaus Vanhatalo

KANGASALA
Talon ulkomaalaus

Ultimaali suoritti omakotitalomme täydellisen ulkomaalauksen mikä työnä on vaativa ja osin vaikeasti tehtävä talon vaativien yksityiskohtien vuoksi. Yrityksen työntekijöiden ammattitaito on huippuluokkaa ja lopputulos jopa ylitti odotukset. Erityisesti pohjatöiden huolellinen tekeminen oli vaikuttavaa. Kaikki toimi täsmällisesti ja sovitun mukaisesti. Voin suositella tätä yritystä varauksetta vaativiin maalaustöihin

Touko 2024
H

Hannu - Ultimaali Oy

ESPOO
Omakotitalon huoltomaalaus

Työn hinta-laatu -suhde oli ok, tosin työn suorittajien kiire vähän haittasi. Nuoret maalarit tekivät pitkiä päiviä, heitä vähän kävi sääliksi. Informointi ennen työn aloitusta ja sen aikana oli hyvin toteutettu.

Touko 2024
J

Jari Tapani - Pohjolan Maalipojat Oy

VANTAA
Kaksion pintaremontti

Kaksion remontti sisältäen pintojen maalaustyöt sekä lattian vaihdon. Lopputulokseen erittäin tyytyväinen ja yhteistyö vaivatonta ja mutkatonta. Kaikki sujui hienosti ja ajallaan!

Touko 2024
E

Emmi - Huolto ja kunnossapito Numminen

TURKU
Kaksion pintaremontti

Hyvä.

Touko 2024
A

Aaro - Rakennus Kettunen Oy

JOENSUU
Rintamamiestalon huoltomaalaus

Erittäin hyvin toteuttu projekti.

Touko 2024
R

Rauno - VMH Work Oy

HUITTINEN
Sisätilojen remontointi ja/tai kellarin kaivaminen ja tilojen tekeminen sinne

Hyvin hoidettu remontti. Voin suositella lämpimästi tätä yritystä.

Huhti 2024
J

Jani - Rakennusliike Lyytinen Oy

KUOPIO
Olohuoneen kattopaneleiden vaihto

Työt saatiin tehtyä hyvin ja tehokkaasti. Kustannusarvio vastasi hyvin toteutusta, vahva suositus.

Huhti 2024
V

Vesa - RPR Rakennus

VALKEALA
Täys kylpyhuone + sauna remontti

Luotettava ja ystävällinen ammattilainen.

Huhti 2024
C

Cajsa - Safi Works Oy

TURKU
Makuuhuoneen Remontti, lattia/seinät/katto

Hyvin hoidettu remontti sopimuksen mukaan, työn laatu ja kommunikaatio hyvät.

Huhti 2024
M

Martti - Terracolor Oy

HELSINKI
Kylpyhuoneen remontointi

Voin lämpimästi suositella Apuveliä, heidän tekemän täyden kylppäriremontin pohjalta. Remontti hoitui hyvin ja heidän puoleltaan täsmällisesti alusta loppuun ja lasku oli sovitun mukainen. Kommunikaatio oli läpi remontin hyvää ja matkan varrella ilmaantuviin yllätyksiin löydettiin ratkaisut. Olimme juuri remontoineet muun asunnon ja asuimme siellä, joten arvostimme hyvää suojausta ja työmaan pitämistä siistinä läpi remontin. Laatoituksen jälki oli todella hyvää. Kaikkien tekijöiden kanssa oli miellyttävä asioida.

Huhti 2024
A

Anniina - Apuvel Oy

ESPOO
Omakotitalon päätykolmioiden panelointi

Keski-Pohjanmaan Kotitiimi Oy oli ainoa neljästä (4) tarjouksen tehneestä yrityksestä, joka vaivautui paikan päälle katsomaan remonttikohteita. Vaikka Kotitiimin tarjous ei aivan ollut edullisin niin silti loppujen lopuksi tuo maastontiedustelu ratkaisi koko urakan heille. Tarjouksessa urakka luvattiin tehdä 2-3 päivässä ja se tehtiin 2 päivässä. Työn laatu oli hyvä. Maksettu hinta oli kohdallaan - ei liian kallis. Kommunikaatio työn aikana sujui mielestäni hyvin. Siisteys oli sitä mitä luvattiinkin eli sitä, että yritys siivosi urakan jäljiltä jääneen puutavaran ja kuljetti sen pois. Mielestäni Kotitiimi toteutti urakan kokonaisuutena luotettavasti ja tehokkaasti sekä ammattitaitoisesti!

Huhti 2024
T

TOMI JOHANNES - Keski-pohjanmaan Kotitiimi Oy

ÄHTÄRI
Pesuhuoneen ja saunan korjaus

Taitava ja asiallinen yritys!

Huhti 2024
K

Kiti - Rakennus Kitunen

JOENSUU
29 neliöisen yksiön täys remontointi.

Hyvää palvelua kaikin puolin varsinaisen tekemisen lisäksi.

Huhti 2024
a

antti - VM-Yhtiöt Oy

KLAUKKALA
Yksiön remontti

Pariskunta, jotka itse tekevät työn, joten ei tuoda työntekijää, jota et ole nähnyt. He olivat luettettavia ja ystävällisiä aikataulusta pidettiin kiinni, jota arvostan erittäin paljon. Työn jälki hyvää, muutama todella pieni huomautus, mutta se korjattiin välittömästi ja ystävällisesti. Asunto oli siivottu ja kaikki kuten sovittu! Voin lämpimästi suositella heitä. Minulla on kokemusta kymmenien vuosien ajan remonttien teettämiseltä, joten vertailua on.

Huhti 2024
E

Ella - Rakennus ja huolto Heide oy

HELSINKI
Paritalon räystäänalus laudoitus

Ammattiporukkaa

Huhti 2024
A

Alpo - Timpuripalvelut Alila Oy

OULU
kylpyhuone remontti

Nopeaa ja hyvää toimintaa

Huhti 2024
J

Jukka - Saneeraus Jukka

SEINÄJOKI
Huoneistoremontti

Hyvin tehty remontti!

Maalis 2024
T

Tommi - HHRakenne Oy

TURKU
Pieni sisäremontti

Voin suositella SilexWorkers Oy:n palveluita muillekin. Kaikki toiveet otettiin huomioon ennen remonttia sekä remontin aikana. Aikataulu piti ja kommunikaatio sekä yrittäjän että timpurin kanssa oli luontevaa.

Maalis 2024
O

Outi - SilexWorkers Oy

TAMPERE


Valitut yritykset

12 työilmoitukset

ACM Group Oy on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Helsinki, Espoo, Askola, keskiarviolla 5.0/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
M

Mattias

18.6.2024

Erinomaista toimintaa, ammattitaitoista, tehokasta ja joustavaa. Suosittelen!

Katso profiili

10 työilmoitukset

T1 Urakointi Oy on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Helsinki, Espoo, Askola, keskiarviolla 5.0/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
L

Laura

12.4.2024

Täydet pisteet joka osa-alueella. Kaikki hoitui hienosti ja sovitusti. Joustavaa, ystävällistä ja luotettavaa palvelua. Työn laatu oli parempaa kuin edes osasin toivoa.

Katso profiili

16 työilmoitukset

Hiltunen Leo T:Mi on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Merijärvi, Vaala, Raahe, keskiarviolla 4.9/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
M

Minna

8.4.2024

Tehokkaasti toteutettu pyydetty työ

Katso profiili

10 työilmoitukset

Rakennusliike Lyytinen Oy on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Kuopio, Vieremä, Kiuruvesi, keskiarviolla 4.8/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
M

Mari

27.5.2024

Sähköinen tarjous jäi tulemaata, työ kokonaisuus ja aika-arvio ja toteutusaika oli näin ollen jotain muuta, kuin puheissa sovittu. Muu kommunikointi ok.

Katso profiili
Näytä lisää yrityksiä

Julkaistu 31. loka 2022, 09:57

Päivitetty 21. maalis 2024, 12:15