Aiotko rakentaa terassin tai pation?

Suunnitteletko pation tai terassin rakentamista tai nykyisen remontointia? Riippumatta siitä, aiotko hankkia uuden pation puutarhaan vai vaihtaa vanhan terassilaudoituksen: Remppatorilta löydät ammattitaitoiset urakoitsijat, jotka voivat auttaa sinua sekä projektin suunnittelussa että toteutuksessa.

  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Aiotko rakentaa terassin tai pation?

Suunnitteletko pation tai terassin rakentamista tai nykyisen remontointia? Riippumatta siitä, aiotko hankkia uuden pation puutarhaan vai vaihtaa vanhan terassilaudoituksen: Remppatorilta löydät ammattitaitoiset urakoitsijat, jotka voivat auttaa sinua sekä projektin suunnittelussa että toteutuksessa.

  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous

Paljonko terassin tai pation rakentaminen maksaa?

Terassin tai pation rakennuskustannukset riippuvat terassin koosta, valitusta materiaalista ja tarvittavasta pohjatyöstä.


Tavallisesti terassin tai pation rakentaminen maksaa 1500 - 8000 euroa, mukaan lukien materiaalit ja työ.


Laajuus ja monimutkaisuus

Jos olet rakentamassa terassia tai patiota, projektin laajuus ja monimutkaisuus riippuvat pitkälti sen koosta ja siitä, kuinka paljon pohjatyötä on tehtävä etukäteen.


Yleensä ammattilainen käyttää noin päivän perustyöhön. Itse terassin tai pation rakentaminen voi kestää kahdesta kolmeen päivään. Jos sinun on myös rakennettava terassin katto tai portaat terassilta, voit odottaa siihen menevän enemmän aikaa.


Jos aiot remontoida terassin tai pation, laajuus ja hinta riippuvat siitä, kuinka paljon työtä on tehtävä ja millaista työtä tarvitaan.


Jos projektisi edellyttää hakemusta, sinun on myös maksettava siitä, että kunta käsittelee rakennuslupahakemuksesi. Sinun ei tarvitse tehdä hakemusta rakentaaksesi pation. Jos rakennat terassin, olet useissa tapauksissa myös vapautettu hakemusvelvollisuudesta, kunhan terassi täyttää oikeat vaatimukset.


Urakoitsija

Kun rakennat terassia tai patiota, on hyvä hankkia apua ammattitaitoisilta urakoitsijoilta. Silloin voit olla varma, että saat haluamasi tuloksen.


Pation tai terassin rakentamiseen tarvitaan yleensä puuseppä tai kirvesmies. Jos haluat myös terassin pohjakäsittelyn, sinun on palkattava maalari.


Seikat, jotka voivat nostaa projektisi hintaa

On olemassa monia tekijöitä, jotka vaikuttavat terassin tai pation kokonaishintaan. Yleisiä hintoihin vaikuttavia tekijöitä ovat koko, materiaalien ja pintakäsittelyn valinta sekä se, toteutetaanko lisäprojekteja.


Eri puulajien ja pintakäsittelyjen välillä on laatu- ja hintaeroja. Halusitpa minkälaisen terassilattian tahansa, laadukkaan ja kestävän materiaalin valinta on hyvä sijoitus. On olemassa myös huoltovapaita terassilautoja.


Jos pohjatyöt ovat vaativia ja alustan tasoittamiseen on käytettävä konetta, tämä lisää projektin kustannuksia.


Terassi tai patio

Jos haluat laajentaa tontin käyttöaluetta ulkona sijaitsevalla istumapaikalla, voit rakentaa terassin tai pation talon edustalle. Terassi yhdistää puutarhan taloon portailla. Patio on rakennettu suoraan maan päälle.


Kun aiot rakentaa terassin tai pation, voit valita useista eri materiaaleista. Tavallisinta on rakentaa terassi puusta. Tämä vaatii usein enemmän huoltoa kuin jos rakennat terassin muista materiaaleista, kuten kivestä, betonista, laatoista tai komposiitista.


Olipa kyseessä terassin tai pation rakentaminen, on tärkeää, että tontille luodaan hyvä, tontin pintaan mukautettu perustus. Lisäksi on tärkeää varmistaa, etteivät palkit ole suoraan maan päällä, vaan niiden alla on ilmaa, jotta vältyt kosteusvaurioilta. Käyttämällä ammattitaitoisia urakoitsijoita voit olla varma, että sekä perustus että terassi tehdään hyvin.


Terassille ei yleensä tarvitse hakea lupaa, kunhan terassi on enintään metrin korkuinen ja liitetty rakennukseen. Terassi ei myöskään saa työntyä yli neljän metrin päähän julkisivusta, ja sen on oltava vähintään metrin etäisyydellä naapuritontista.


Jos sinun on rakennettava kaiteet terassille, ne voivat olla enintään 1,2 metriä korkeat ilman hakemusta. Voit myös asentaa enintään 15 neliömetrin suuruisen terassikaton ilman rakennuslupaa.


Terassin tai pation hinta

Terassin tai pation kustannukset riippuvat koosta, materiaalivalinnoista, tarvittavasta pohjatyöstä ja siitä, tarvitseeko sinun tehdä lisähankkeita.


Terassin hinta on yleensä 1500 - 8000 euroa, mukaan lukien materiaalit ja työ. Koska terassin on kestettävä kaikenlaista säätä, on suositeltavaa valita laadukkaita materiaaleja.


Jos rakennat terassin puusta, painekyllästetty terassilauta on järkevin vaihtoehto. Ne vaativat kuitenkin enemmän huoltoa kuin muut materiaalit. Näin ollen voi ajan mittaan olla kannattavaa investoida laadukkaampaan materiaaliin.


Huoltovapaa terassi maksaa yleensä enemmän kuin materiaalit, jotka vaativat säännöllistä huoltoa. Voit kuitenkin säästää kustannuksia ajan myötä, sillä sinun ei tarvitse maksaa öljystä tai pohjakäsittelystä.


Jos haluat rakentaa terassin tai pation vaativalle alustalle, saatat joutua vuokraamaan koneen alueen tasoittamiseen. Tämä lisää projektisi hintaa. Sama pätee, jos tontillasi on routiva maaperä, jolloin sinun on kaivettava syvemmälle ja eristettävä maaperä ennen kuin voit rakentaa terassin.


Jos joudut hakemaan rakennuslupaa terassin tai pation rakentamista varten, sinun on varauduttava siihen, että hakuprosessi aiheuttaa lisäkustannuksia.

Patio

Jos haluat aurinkoterassin, voit rakentaa pation puutarhaan. Patio-sanaa käytetään terasseista, jotka ovat alle 0,5 metriä korkeita, eikä niiden tarvitse olla talon seinän vieressä. Patio rakennetaan suoraanmaan pinnalle.


Jos aiot rakentaa pation, se voidaan rakentaa monessa eri muodossa ja koossa ja useasta eri materiaalista. Yleisintä on rakentaa puupatio, mutta voit rakentaa myös kivipation tai betonipation.


Se, missä pation pitäisi sijaita, riippuu siitä, millaisista aurinko-olosuhteista pidät, millaisen näkymän haluat tontilta ja miten se sijaitsee naapureiden kannalta.


Kun aiot rakentaa pation nurmikolle, on tärkeää sovittaa hyvät perustukset tontille. Lisäksi on tärkeää varmistaa, etteivät palkit ole suoraan maan päällä, vaan niiden alla on ilmaa, jotta vältyt kosteusvaurioilta. Käyttämällä ammattitaitoisia urakoitsijoita voit olla varma, että sekä perustus että patio tehdään hyvin.


Patio ei yleensä tarvitse rakennuslupaa, kunhan asuinkunnassasi ei ole erityisiä rajoituksia.


Pation hinta

Pation hinta riippuu sen koosta, alustasta, jolle se rakennetaan, ja materiaaleista, joita haluat käyttää.


Pation hinta on tavallisesti 1500 - 8000 euroa sisältäen materiaalit ja työn. Koska pation on kestettävä kaikenlaista säätä, on suositeltavaa valita korkealaatuisia materiaaleja.


Jos aiot rakentaa puupation, järkevin vaihtoehto on painekyllästetty terassilauta. Se vaatii kuitenkin useammin huoltoa kuin muut materiaalit. Siksi voi olla hyvä investoida laadukkaampaan materiaaliin.


Yleensä huoltovapaa terassi maksaa enemmän kuin materiaalit, jotka vaativat säännöllistä huoltoa. Voit kuitenkin säästää kustannuksia ajan myötä, sillä sinun ei tarvitse maksaa öljystä tai pohjakäsittelystä.


Jos haluat rakentaa pationvaativalle alustalle, saatat joutua vuokraamaan koneen alueen tasoittamiseen. Silloin tarvitaan koneurakoitsija, mikä lisää projektin kustannuksia. Sama pätee, jos tontillasi on routiva maaperä, jolloin sinun on kaivettava syvemmälle ja eristettävä maaperä ennen kuin voit rakentaa pation.Muuntyyppiset terassi- ja patioprojektit

Kun rakennat terassin tai pation, tarvitset usein samanaikaisesti muitakin asioita, kuten terassin katon tai portaat. Jos sinulla on jo patio tai terassi, on tärkeää, että huolehdit säännöllisestä kunnossapidosta.Terassin katto, aita, kaiteet ja portaat.

Jos olet rakentamassa terassia tai patiota, haluat ehkä tehdä samanaikaisesti joitakin muita projekteja. Jos haluat suojaa voimakkaalta auringolta tai sateelta, voit rakentaa terassin tai katetun pation, esimerkiksi pergolan. Jos haluat suojata terassin tai pation tuulelta tai katseilta, voit rakentaa terassille tai patiolle aidan.

Jos terassilta tai patiolta on korkeuseroa ylös taloon tai alas puutarhaan, tarvitset portaat. Jos terassilta on jyrkkä pudotus, voit asentaa kaiteet.Terassin ja pation huolto ja kunnostus.

Jotta patio tai terassi kestäisi mahdollisimman pitkään, on tärkeää huoltaa lattia säännöllisesti. Terassi on suositeltavaa pestä joka vuosi, mieluiten keväällä. Silloin se kestää pidempään ja sinulla on mukava terassilattia kesäksi.


Jos sinulla on puupatio tai -terassi, se on käsiteltävä öljyllä tai pohjakäsittelyaineella noin kahden vuoden välein. Kuinka usein sinun pitäisi öljytä tai käsitellä, riippuu asuinpaikkasi sääolosuhteista ja siitä, kuinka paljon käytät terassia tai patiota. Jos haluat minimoida kunnossapidon, valitse huoltovapaat terassilaudat.


Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Sisäovi

01700VANTAA

Huoneiston ulko-oven eteen pitäisi saada sisäovi. Alustavaan tarjouksen tulisi siältää oven ja asennuksen hinta. Kohde sijaitsee Vantaalla Myyrmäessä. Kuvassa karmin korkeus ja leveys mitat.

Lattian alla olevan rakenteen avaus

02480KIRKKONUMMI

Puulattian alla olevassa eristevillassa on mikrobivaurio. Rakennetta pitäisi avata korjaussuunnitelman tekijän tarkastusta. Lattiaa on avattava noin 4m2 alueelta. Lisäksi lattian ja eristeiden alla olevaan maanvaraiseen betonilaattaan pitäisi tehdä 40x40cm-kokoinen aukko. Huoneen ovelle tehtävä muovisulku, ettei mikrobia tai pölyä leviä muualle taloon. Kohde on hirsirakenteinen omakotitalo, jossa puukoolattu lattia maanvaraisen betonilaatan yläpuolella.

Parketin hionta

00840HELSINKI

Rivitalohuoneiston olohuoneen (noin 520x400 cm) ja eteisen (noin 500×110 cm) parketin hionta pian alkavan putkiremonttimme jälkeen. Parketti on hiottu aikaisemmin yksi tai kaksi kertaa. Huonnan lisäksi olisi tarjolla tapetointia ja maalausta neljässä huoneessa.

Pohjaratkaisun uusiminen

23800LAITILA

Pohjaratkaisun uusinta: * Kantavien seinärakenteiden (pääasiassa vanhoja hirsiseiniä) aukotus 1. kerroksessa * Kevyiden seinien purkua ja uusien rakennusta molemmissa kerroksissa * Välipohjan avaus tulevan olohuoneen yläpuolelta * Uudet pinnat (lattiat/sisäkatot/seinälevyt) muuttuviin huoneisiin * Vedeneristys tulevaan kodinhoitohuoneeseen Portaiden siirto: * Uusien portaiden rakennus sekä vanhojen purku. Uudet portaat keskipalkilliset, valmistettu vaaleasta puusta. Ks. liitteeet "portaat-malli.jpg" ja "portaat-materiaali.jpg". * Uusiin portaisiin kaiteet sekä lapsiportit molempiin päihin. Kaiteet vaaleaa puuta. Ks. liite "portaat-materiaali.jpg". * Samanlainen kaide avattua välipohjaa ympäröimään * Portaiden malli ei ole kiveenhakattu, ja varsinkin liitekuvat ovat lähinnä suuntaa antavia. Toivomme, että osana tarjousta esittelisitte, minkälaiset portaat tarjoukseen sisältyy. Sähkötyöt: * Sekä ylä- että alakerran sähkökaapit sijaitsevat tällä hetkellä aukotettavaksi / siirrettäväksi merkityissä seinissä --> sähkökaapit tulisi siirtää * Sähköjen vetäminen valmiiksi yläkerran tulevaan kylpyhuoneeseen * Sähkökaapin siirron yhteydessä voisi varmistaa, että tulevaisuudessa sauna on muutettavissa sähkösaunaksi ilman suurempia purkutöitä kylpyhuoneen ulkopuolella * Tietoliikennekaappi yläkerrassa sijaitsee myös purettavaksi merkatussa kohtaa seinää ja tulisi siirtää * Valaisimien paikat tuleviin portaisiin sekä tulevaan olohuoneeseen * Joidenkin pistorasioiden ja valaisimien paikkoja saattaa joutua siirtämään Putkityöt: * Putkien (viemäri & vesi) vetäminen valmiiksi yläkerran tulevaan kylpyhuoneeseen * Putkien (viemäri & vesi) vetäminen valmiiksi tulevaan kodinhoitohuoneeseen Ilmanvaihtotyöt: * Ilmanvaihdon vetäminen valmiiksi yläkerran tulevaan kylpyhuoneeseen * Ilmanvaihdon vetäminen tekniseen tilaan (teknisestä tilasta puuttuu tällä hetkellä koneellisen ilmanvaihdon venttiili) Liitteenä piirrustukset tavoitetilasta. Huomioitavaa kuitenkin, että * Tupakeittiön ja tulevan olohuoneen välisen seinän aukotus on osana nyt aloitettavaa kokonaisuutta, mutta muu keittiöremontti ei sisälly kokonaisuuteen * Yläkerran tuleva kylpyhuone jätetään toistaiseksi ilman pintoja ja rakennetaan loppuun myöhemmin. Tehdään siellä siis vain työt jotka mahdollistavat kylpyhuoneen rakentamisen loppuun tulevaisuudessa ilman tarvetta ylimääräiselle purkamiselle. * Tulevan kodinhoitohuoneen kiintokalusteet sekä lavuaari asennetaan myöhemmin, eivät sisälly kokonaisuuteen Hoidamme pintojen viimeistelyn (maalaus/tapetointi/listoitus) itse. Hankimme katon ja lattian pintamateriaalit sekä seinien viimeistelymateriaalit (maalit, tapetit ja listat) itse. Toivomme, että urakoitsija hankkii muut materiaalit ja että ne sisällytetään tarjoukseen. Toivomme että urakoitsija hoitaa loppusiivouksen sekä jätteiden poiskuljetuksen. Toivomme myös, että mahdolliset avauksia tehdessä esille tulevat rakenteelliset puutteet voidaan korjata osana tätä remonttia erikseen sovittavina lisätöinä.

Terassin rakentaminen

04340TUUSULA

Hei. Pyytäisin tarjousta n. 30cm korkoon korotetun n. 3x6m terassin rakentamisesta pihallemme. Tarjouksia voi antaa sekä puu- että kiviterassista

Vaatekaapin saranat vaihto

20540TURKU

Vaate kaapin Saranat ei pitää täyty laitaa uudet ja uuden paikan täytyy porata reikiä kun ne uuden eivät sovi samoihin reikiinViimeisimmät arvioinnit
Peltikaton asennus huopakatteen päälle

Erittäin ammattitaitoista ja nopeaa työtä. Kommunikointi whatsappin kautta kuvien kera oli todella hieno lisä, pystyi seuraamaan etänä ja jäin kuvat tietopankiksi. Hinnoittelu urakalle oli järkevä ja kun vielä loppusiivouskin oli sellainen että tuskin huomasi että mökillä oli tehty hommia, niin suosittelen lämpimästi yritystä tuleville rempan tarvitsijoille. Reijo

Kesä 2024
R

Reijo - Tmi Kari-Tapio Pajunen

KUHMOINEN
Rivitalohuoneiston pintaremontti

Erinomainen työn jälki nopeasti ja vaivattomasti

Kesä 2024
S

Sebastian - Merensini Oy

ESPOO
Väliseinän rakennus

Työ tehtiin hyvin ja nopeasti ammattitaidolla.

Kesä 2024
S

Sakari - Rakennuspalvelu Nikander

HELSINKI
Välikaton purku ja valmistelu puhallusvillaa varten

Laadukas välipohjan purku ja puhallusvillan asennus.

Kesä 2024
M

Minna - AL rakennus-remontti

KIRKKONUMMI
Parvekkeiden puulattiat

Parvekkeen lautalattian tekeminen sujui erinomaisesti ja työn laatu oli todella hyvä. Kommunikaatio oli selkää ja avointa koko työn ajan ja kaikki sujui sovitusti esimerkiksi hinnan ja aikataulun suhteen. Kaikki hoitui siististi ja jäljet siivottiin. Voin suositella!

Kesä 2024
T

Topi - Tilamuutostyöt Tikkanen Oy

HELSINKI
Suihkunseinnien asennus

Ihan yees

Kesä 2024
M

Mikko - Sergei Sitov

ESPOO
Ammattikirvesmiehen avuksi uuden saunarakennuksen kattamistyöhön

Tmi Viljo B. on ollut rantasaunaprojektin rakennustyössä Mikkelin Paajalansaaressa. Työtehtäviin on kuulunut rantasaunamökin perustustyötä BCE-valmisbetonipilareista. Routaeristyksen pinta-ala oli yli 100 m2 ja työhön sisältyi myös salaojien, sadevesijärjestelmän ja saunakaivon asennus. Hirsikehikon asensi tehtaan asennusryhmä ja sen jälkeen Tmi Viljo B. toisena rakentajana on on viimeistellyt ja asentanut rantasaunan kattovasat. Lisäksi Tmi Viljo B. on ollut kokoamassa grillimajaa ja elementtirakenteista pihavarastoa. Kaikki työtehtävät ovat hoituneet erinomaisella tehokkuudella ja monipuolisilla työtaidoilla. Nyt on sovittu viiden viikon jatkotilauksesta Tmi Viljo B. kanssa.

Kesä 2024
J

Jarmo - Tmi Viljo. B

ANTTOLA
Terassin täysi uusiminen

Suunnittelu, ratkaisut ja laatu erinomaista. Ei lähetä oikomaan vaan tehdään kerralla priimaa. Suosittelen.

Kesä 2024
J

Juhani - Hanskin Paja

RIIHIMÄKI
Rullaverhon kiinnitys parvekkeelle

Ystävällinen palvelu

Kesä 2024
S

Sari - Hilios Oy

HELSINKI
Kolmion maalaus ja laminaatit

Monen tarjouksen joukosta valitsin Uusilme-firman ja kyllä kannatti. Kaikki meni sovitun suunnitelman, aikataulun ja budjetin mukaan. Työn jälki on siistiä ja ammattimaista. Kommunikointi työn eri vaiheissa oli hyvää. Asunto tuli käytännössä päivitetyksi täysin eli tapettien ja listojen poisto, pohjatyöt, seinien maalaus, ovien maalaus, listoitus ja katon maalaus, uudet lattiat. Ollaan erittäin tyytyväisiä tähän! En tavallisesti jätä tällaisia arvioita mutta nyt on aihetta.

Kesä 2024
N

Nina - Uusilme

TAMPERE
Puulattian lautoihin tulleiden rakojen tiivistäminen

Kaikki toimi sovitusti. Tehokasta työtä ammattitaidolla.

Kesä 2024
A

Ari - Roamakka

POHJALANKILA
Panelointi ja levytys, sisätilat Kesämaja Kivinokassa, Herttoniemi Helsinki

Luotettavaa ja taitavaa työskentelyä. Kommunikaatio sujui hyvin ja asiat hoituivat helposti. Kesämajan sisäpaneloinnista tuli tosi hieno.

Kesä 2024
M

Mirva - New Land

HELSINKI
TERASSIN RAKENTAMINEN

Terassista tuli juuri sellainen kuin pitikin. Hinta kohtuullinen, kommunikaatio yrityksen kanssa sujuvaa ja työskentely tehokasta. Ollaan tyytyväisiä lopputulokseen.

Kesä 2024
A

Anne-Maria - Ahkerat Majavat Oy

TURKU
aidan sekä portin rakennus ok-talon pihan ympärille

Työn jälki erittäin hyvää! Kaikki hoitui todella hyvin alusta loppuun, voin vahvasti suositella heidän palveluitaan.

Kesä 2024
k

kai - Saneeraus Suokas

LAHTI
Väliseinä ja ovi rivitaloon

Työn laatu ja hinta oli todella erinomaiset. Suosittelen

Kesä 2024
A

Anna - Rime Rakennus Oy

LOHJA
Terassin korjaus/rakennus

Kaikki sujui sovitusti.

Kesä 2024
S

Siina - TL-Yhtiöt Oy

HELSINKI
Välioven asennus

Luotettava yritys kaikkiaan. Suosittelen.

Kesä 2024
A

Anne - Rakennus Kitunen

KUOPIO
Terassin pleksikatteen korjaus/asennus

Työ hyvin suoritettu . Vuotava terassin katto tuli vettä pitäväksi!!

Kesä 2024
T

Teijo - Ferson Oy

KULLAA
remontti

oli ammattitaitoinen tekijä, tehtiin ok taloon saneerausta timpurin töitö ja maalausta. kaikki sujui niin kun oli sovittu, samoin hinnoittelu. suosittelen muillekin.

Kesä 2024
v

voitto - Saneeraus Suokas

JÄRVELÄ
Takapihan terassin uudelleen rakentaminen

Luotettava toimija - asiat eteni juuri kuten sovittiin ja ripeämminkin. Erinomainen kommunikaatio ja työn edetessä yksityiskohdista sovittiin yhteisesti. Mikä tärkeintä lopputulos, uusi terassi on todella asiallinen ja siisti. Suosittelen lämpumästi.

Kesä 2024
M

Mira - Hirworks Oy

ESPOO
Valokatoksen ja pation korjausta

Kaikki toimi sopimuksen mukaan, tosin aloitusaikataulu hieman myöhästyi

Kesä 2024
M

Matti - RAKENNUS J. HOLM

ESPOO
Terassin rakentaminen

Ylitti odotukset monin verroin! Osasi suunnitella toteutuksen paremmin kuin pystyttiin itse edes kuvittelemaan

Kesä 2024
J

Jere - Oma Onni Oy

ESPOO
Kodinhoitohuoneen ja vaatehuoneen remontti

Projektimme on vielä kesken, mutta tähän asti kaikki on sujunut erittäin hyvin, kommunikointi on helppoa ja myös muutoksista sopiminen on onnistunut vaivattomasti. Voin mielelläni suositella heitä vastaaviin remontteihin luotettavaksi tekijäksi.

Kesä 2024
A

Aki - Merensini Oy

ESPOO
Terassin korjaus ja lisärakentaminen

Erittäin hyvä kokemus. Joustava ja luotettava. Tuntee myos perinnerakentamista ja korjausrakentamista. Ratkaisee innovatiivisesti hankaliakin ongelmakohtia.

Kesä 2024
A

Auli - T:mi Harald & kirves

PARAINEN


Valitut yritykset

10 työilmoitukset

Tuomo Lehtinen Custom Works on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Helsinki, Espoo, Askola, keskiarviolla 5.0/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
M

Merja

6.5.2024

Tuomo teki mh:n seinien tasoituksen ja maalauksen nopealla aikataululla. Homma sujui niin kuin oli sovittu ja työnjälki oli erinomainen... Lisää

Katso profiili

12 työilmoitukset

Renomax Oy on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Helsinki, Espoo, Askola, keskiarviolla 5.0/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
T

Titta

14.6.2024

Olen erittäin tyytyväinen remontin lopputulokseen. Työn laatu täytti odotukseni, ja remonttitiimi oli ammattitaitoinen ja ystävällinen. Suosittelen heidän palveluitaan remonttia suunnitteleville.

Katso profiili

11 työilmoitukset

Merensini Oy on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Helsinki, Espoo, Askola, keskiarviolla 5.0/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
S

Sebastian

19.6.2024

Erinomainen työn jälki nopeasti ja vaivattomasti

Katso profiili

12 työilmoitukset

ACM Group Oy on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Helsinki, Espoo, Askola, keskiarviolla 5.0/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
M

Mattias

18.6.2024

Erinomaista toimintaa, ammattitaitoista, tehokasta ja joustavaa. Suosittelen!

Katso profiili

7 työilmoitukset

Saarju Oy on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Loimaa, Ylöjärvi, Pöytyä, keskiarviolla 5.0/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
R

Risto

8.1.2024

Hieman sai odottaa sopivaa ajankohtaa, mutta kaiken korvasi joululahjaksi tehty työ.🤔👌 Ansaitsee kiitokset ✌️

Katso profiili

13 työilmoitukset

Petteri Helenius on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Helsinki, Espoo, Askola, keskiarviolla 5.0/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
B

Baiar

7.6.2024

Hyvä työnjälki

Katso profiili

7 työilmoitukset

Rakennus Kitunen on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Heinävesi, Joensuu, Kontiolahti, keskiarviolla 5.0/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
A

Anne

11.6.2024

Luotettava yritys kaikkiaan. Suosittelen.

Katso profiili

6 työilmoitukset

Välimäen Rakennus ja Saneeraus on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Helsinki, Espoo, Askola, keskiarviolla 5.0/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
J

Jarkko

8.3.2024

Kaunista jälkeä, mukava joustava kaveri ja ammattitaitoinen. Varmasti käytän jatkossakin. Lämpimät suositukset.

Katso profiili
Näytä lisää yrityksiä

Julkaistu 04. marras 2022, 10:48

Päivitetty 21. maalis 2024, 10:09