Urakoitsijat

Maisema-puutarhuri

Tarvitsetko maisemapuutarhurin?

Suunnitteletko uutta projektia ja tarvitset maisemapuutarhurin apua? Remppatorista saat tarjouksen usealta kokeneelta maisemapuutarhurilta – täysin maksutta ja ilman velvoitteita.

Aloita täältä

Maisemapuutarhurit

Maisemapuutarhurit tarjoavat monia erilaisia palveluja maisemanhoidon alalla, ja työskentelevät kaikenlaisten asioiden parissa puutarhareunusten ja puutarhakoristeiden asentamisesta suuriin ulkoalueiden uudistamisprojekteihin. Maisemapuutarhuri voi tehdä pieniä töitä, kuten istuttaa kukkapenkkejä, tai suurempia töitä, kuten suunnitella ja istuttaa puutarhoja.


Riippuen siitä, mihin tarvitset apua, Remppatorin maisemapuutarhurit voivat auttaa sinua seuraavissa:


 • Puutarhasuunnittelu
 • Kiveyksen asentaminen
 • Kukkapenkkien, pensasaitojen ja puiden istutus
 • Kaivaminen
 • Suunnittelu
 • Salaojitus
 • Nurmikon istutus
 • Asfaltointi
 • Aidat ja muurit

Mihin tarvitset apua?
Tarvitsetko maisemapuutarhuria, mutta et ole varma, mitä työ sisältää? Sinun ei tarvitse tietää, mitä työ sisältää. Kirjoita vain perusteellinen kuvaus siitä, mitä haluat tehtävän tai minkä ongelman haluat ratkaistavan, kun julkaiset työn.

Paljonko maisemapuutarhuri maksaa?

Maisemapuutarhurin palkkaamisesta maksettava hinta vaihtelee projektin laajuuden, maatyypin ja käytettävien välineiden mukaan.


Maisemapuutarhurin tuntitaksa

Maisemapuutarhurin tuntitaksa on yleensä 500 - 1 000 kruunua. Jos koneiden käyttö on tarpeen, kustannukset lisätään.


Tavalliset maisemapuutarhurien hintatekijät

Maisemapuutarhurin hinta riippuu pitkälti siitä, mitä on tehtävä ja kuinka paljon materiaaleja ja välineitä tarvitaan työn suorittamiseen.


Seikat, jotka voivat nostaa projektisi hintaa:

 • Koneiden käyttö
 • Koko
 • Vaativat maaolosuhteet tai vaikea maasto
 • Maanrakennustyöt
 • Materiaalivalinta
 • Puutarhurin välineet


Milloin tarvitset maisemapuutarhurin?

Jos haluat tehdä pieniä tai suuria muutoksia puutarhaan tai ulkoalueeseen, voi olla järkevää palkata maisemapuutarhuri avuksi. Maisemapuutarhuri pystyy löytämään ratkaisut, jotka sopivat parhaiten sekä budjettiisi että tarpeisiisi, ja tietää, millainen puutarhasuunnittelu sopii puutarhaasi.


Kiveyksen asentaminen

Jos tarvitset päällystyskiviä tai mukulakiviä puutarhaan tai ulkoalueelle, maisemapuutarhuri voi auttaa sinua tässä. Maisemapuutarhurit voivat antaa neuvoja puutarhaasi sopivan kiven tyypin, muodon ja värin valinnassa ja varmistaa, että lopputulos on täydellinen.


Täältä voit lukea lisää päällystyskivistä.

Nurmikko ja istutukset

Jos haluat vihreämmän ulkoalueen, maisemapuutarhuri voi auttaa sinua nurmikon kylvämisessä tai valmiin nurmikon levittämisessä sekä kukkapenkkien, pensasaitojen ja puiden istuttamisessa ja hoidossa. Puutarhuri tuntee maaperä- ja valo-olosuhteet ja pystyy löytämään oikeat kasvit puutarhaasi.


Voit lukea lisää puutarhatöistä täältä

Muuraustyöt

Jos sinun on rakennettava tuki- tai kivimuuri puutarhaan, voit käyttää maisemapuutarhuria varmistaaksesi, että saat hyvän lopputuloksen. Muuri voi olla sekä koristeellinen että käytännöllinen, ja se auttaa sinua hyödyntämään käyttämätöntä tilaa ulkoalueella.


Lue lisää muurista ja betonista täältä

Asfaltointi

Jos sinun on asfaltoitava pihatie, piha tai pysäköintialue, tarvitset maisemapuutarhurin. Maisemapuutarhurilla on taidot ja välineet, joilla varmistetaan, että saat hyvän lopputuloksen.


Täältä voit lukea lisää asfaltoinnista

Maanrakennustyöt

Jos tontin perustusmuurin ympärille on tehtävä salaojitus tai tontin suunnittelu, tarvitset maisemapuutarhurin, kun työ on tehty, ja sinun on toteutettava puutarha tontille. Jotkin maisemapuutarhurit voivat auttaa sinua myös kaivuutöissä, esimerkiksi kaivantojen tekemisessä tai puutarhassa tehtäviin töihin liittyvissä kaivuutöissä. Keskustele maisemapuutarhurin kanssa siitä, mitä taitoja hänellä on ja mitä sellaisia yhteistyöyrityksiä hän mahdollisesti tuntee, jotka voidaan ottaa mukaan projektin eri osiin.


Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Lumityöt omakotitalon katolla

67700KOKKOLA

Lumityöt omakotitalon katolla Kokkolassa, talven ajan tarpeen mukaan. Talon kokonaispinta-ala n. 200m2. Loiva harjakatto.

Lumityöt

61300KURIKKA

Terve, omakotitalon piha kaipaisi lumitöiden tekijää.

Satunnaisesti

82500KITEE

Lumityöt

Pihakatoksen tekemiseen

28130PORI

Lumimyrsky hajotti 3 x 3 metriä kokoisen pihakatoksemme. Tilalle pitäisi saada uusi kaunis ja kestävä katos

Lumityö

44200SUOLAHTI

Piha- ja liiteritien auraus. Pihatie noin 3m x 15m ja liiterille kolan mentävä aukko n. 25-30 m. Yhteensä n. 50m2. Auraus jos lunta tullut reippaammin. Pyytäisin hintarviota?

Lumityöt

61300KURIKKA

Pieni pihatie noin 30m ja piha,joka ei ole iso. yst.terv.Maria
Viimeisimmät arvioinnit

Taikapiha

Taikapiha on ekologiseen pihasuunnitteluun erikoistunut yritys, joka tarjoaa räätälöityjä suunnittelu- ja ylläpitopalveluita ulkoilmatiloille. Yrityksen perustaja, Kasvitieteiden Maisteri Arja Päivärinta, yhdistää tieteellisen asiantuntemuksen ja luovan näkemyksen luodakseen ulkoilmatiloja, jotka ovat sekä kauniita että toimivia. Tarjoamme laajan valikoiman palveluita, jotka kattavat kaikki ulkoilmatilan suunnittelun ja ylläpidon tarpeet. Olipa kyseessä sitten pieni puutarha tai laaja ulkoilma-...

Lue lisää
Marras 2023

Pensaiden istutus/pensaiden valinta

"Asiallinen ja ripeä"
R
Reino Tapio
VANTAA
Taikapiha

Vihreätpojat

5.0 (1)

Me olemme Vihreätpojat-tiimi, erikoistuneet luomaan "Nordic green roofs"- viherkattoja sekä tarjoamme aurinkopaneelien asennus- ja viherkattojen ylläpitokonsultointipalveluja. Tavoitteenamme on tehdä omaisuudestasi ympäristöystävällisempää ja kestävämpää. Palveluihimme kuuluvat: 🏡 Viherkattojen asennus ja ylläpito energiatehokkuuden ja katon houkuttelevuuden lisäämiseksi. 🌱 Viherkattojen konsultointi ja seuranta optimaalisen hoidon, tilan ylläpidon ja palauttamisen varmistamiseksi. ☀️ Auri...

Lue lisää
Loka 2023

Pihan siistiminen

"Ammattimaisesti ja nopeasti suoritettu työ. Iso kiitos vielä. Suosittelen!"
K
Kristiina
HATTULA
Vihreätpojat

Kiimingin Murske Ky

Toimimme Oulun talousalueella. Maa,- ja vesirakentamista alkaen 1987.mm.ssa kunnallistekniikan rakentamista, tieinfra, viherakentamista, kiveystyöt, erinlaiset konetyöt, maa-ainesmyynti kuljetuksineen, talojen pohjatyöurakointia ja talvikunnossapito aurauksia tiet ja kiinteistöt. Lumenajot kuormattuna, sekä lumenpudotukset.

Loka 2023

pihakivien asennus pihalle terassin eteen

"Hinta-arvio heillä oli alakanttiin. Petyin sikäli firmaan."
P
Pirkko
YLIKIIMINKI

Metsäkievari osuuskunta

Loka 2023

Omenapuiden leikkaus

"Hyvä"
R
Raili
VANTAA

Rikulma tmi

Morjens! Olen yksityisyrittäjänä toimiva timpuri Uudeltamaalta. Teen ammattitaidolla asennukset, remontit ja suunnittelut. Minulla on usean vuoden kokemus alalta, ja työntekijänä olen todella tarkka ja luotettava. Työlläni on aina asennus- ja tyytyväisyystakuu. Remontit: Pienremontit kuten maalaukset, listoitukset, julkisivuremontit, väliseinien rakennukset, korjaukset, entisöinti, silikoonisaumat, terassit, saunat sekä puusepän-/mittatilaustyöt. Asennukset: Kuljetukset/muuttopalvelut sekä kal...

Lue lisää
Elo 2023

Pihalaattojen uudelleenasennus

"-"
M
Martti
ESPOO
Rikulma tmi

Vesi-Masa Oy

Jo 29 vuoden ajan luotettavaa ja ammattitaitoista palvelua. Toimintamme painottuu suurilta osin pääkaupunkiseudulle sekä sitä ympäröiville alueille, jonka lisäksi painehuuhteluautomme palvelevat nopeasti myös Itä-Uudellamaalla!

Elo 2023

Aita ja portti etuoven terassille

"Työ tuli nopeasti & aikataulussa valmiiksi ja olen tyytyväinen lopputulokseen. Ystävällinen palvelu ja toiveet huomioitiin hyvin."
H
Heini
VANTAA
Vesi-Masa Oy

Terracolor Oy

TERRACOLOR OY UUDIS- JA KORJAUSRAKENTAMISEN AMMATTILAINEN. Meiltä rakennuspalvelut tiloihinne vahvojen yhteistyökumppaneidemme kanssa, ammattitaidolla ja sopimusaikatauluista kiinni pitäen. Avaimet käteen periaatteella. www.terracolor.info

Heinä 2023

Terassi sisäpihalle, johon ei pääse työkoneilla

"Pätevät tekijät"
T
Taina
KERAVA
Terracolor Oy

Oma Onni Oy

Kesä 2023

Liuskekivistä patio ulkosaunan edustalle ja istutusallas muurikivistä terassin eteen

"Työ toteutui juuri niin kuin sovittiin ja todella nopealla aikataululla! Kommunikaatio oli työn aikana sujuvaa. Lämpimät suositukset!"
P
Petra
VANTAA

Maanrakennusliike Heikki Alander Oy

Helmi 2023

Nurmipihan tasaus

"Hinta ja toteutus toimi hyvin."
N
Nestori
VANTAA
Julkaistu 27. loka 2022, 10:31

Päivitetty 26. loka 2023, 12:36

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Kuvaile projektisi ja saa tarjouksia lähellä olevilta yrityksiltä - maksutta.