Takka

Suunnitteletko uutta projektia tai tarvitsetko urakoitsijaa remontillesi? Remppatorissa saat velvoittamattomia tarjouksia päteviltä yrityksiltä

  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Takka

Suunnitteletko uutta projektia tai tarvitsetko urakoitsijaa remontillesi? Remppatorissa saat velvoittamattomia tarjouksia päteviltä yrityksiltä

  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous
Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Muuraria Kuusankoskelle

45720KUUSANKOSKI

Takalle pohjien teko. Mahdollisuuksien mukaan myös itse takan teko.

Puukiukaan asennus ja piipun asennus

14870TUULOS

Tarvitsisin puukiukaan asennuksen ja piipun asennuksen, sekä konsultointia niiden ostoa varten. Sauna sijaitsee Tuuloksesta noin 15km päässä. Parasta olisi, jos pääsisit käymään ja yhdessä mietitään mitä tilataan, kun tavarat tulee tulisit ne asentamaan.

Tiilitakan purku ja korvaaminen uudella valmistakalla tai pönttöuunilla

04230KERAVA

Omakotitalosta isohkon 50-luvun tiilitakan purkaminen - suojaus, purku, siivoaminen. Aluslaatan tasoittaminen tarpeen mukaisesti. Tarvittavien hormiliitoksien ja muutoksien tekeminen; tarvitseeko hormiin asennuttaa sisäputki? Vaihoehtona uudelle takalle on joko liitekuvan mukainen valmistakka tai tilaan sopiva pönttöuuni; tarjouksen voi tehdä vain toisesta tai molemmista vaihtoehdoista! Pönttöuunin tai valmistakan asentaminen ja liittäminen hormiin, asianmukaisten turvaetäisyyksien huomiointi. Pönttöuuni tai valmistakka voidaan ostaa urakoitsijan kautta (mikäli sopivat hankintakanavat ovat kunnossa) tai ostetaan työn tilaajan toimesta erikseen. Valmistakka-vaihtoehdossa urakoitsija voi auttaa tämän noutamisessa, jotta varmistuu että kaikki muut oheistarvikkeet ja hormin liitososat ovat kunnossa ja oikeanlaisia. Loppusiivous, suojausten purkaminen ja roskien/tiilien poiskuljetus.

Pönttöuunien tulipesien kunnostus

55910IMATRA

Useampi vanhan rautatieaseman pönttöuunin tulipesä kaipaa kunnostusta. Tarkoitus olisi saada jatkoaikaa uunien käytölle. Toiveissa olisi saada uunit kunnostettua ennen syksyn 2024 lämmityskauden alkua. Olen kiinnostunut kuulemaan myös uuden pönttöuunin kustannuksista ja muuraamiseen liittyvistä asioista. Lähitulevaisuudessa tarkoitus myös uusia uuneja.

Uusi takka kesämökille

88350KIVESJÄRVI

Hyvin pieneen kesämökkiin avotakan tilalle kiertoilma/varaava takka. Kesämökki sijaitsee Oulujärvellä lähellä Manamansaloa.

Puukiukaan liittäminen olemassa olevaan hormiin

20740TURKU

Omakotitalossa on aikaisemmin ollut käytössä puukiuas, mutta hormi on muurattu umpeen ja samaa hormia on käytetty jonkinlaisen lämpökattilan hormina. Kattila on myöhemmin poistettu. Haluaisin ottaa käyttöön uudelleen puukiukaan ja muurata umpeen lämpökattilan hormin.

Viimeisimmät arvioinnit
Korvausilmaventiili

Työn laatu erinomainen

Tammi 2024
A

Antti - RA-RistoRemontit

TAMPERE
Takan suuluukkujen vaihtaminen

Ammattitaitoisesti tehty

Tammi 2024
R

Reijo - RA-RistoRemontit

TAMPERE
Leivinuunin korjaus, tehty 1997

kommunikonti toimi hyvin ja työ edistyi nopeasti

Marras 2023
K

Kauko - Hiltunen Leo T:Mi

OULU
Kevyt-takan ja hormin asennus. Kattotikkaiden asennus.

Erittäin suositeltava yrittäjä remontointiin. Alusta loppuun selkokielinen kommunikointi. Opasti tarvittavissa hankinnoissa ja huomiota vaativissa asioissa ehdotti toimintatapoja ja hyväksytti ne. Selkeät ilmoitukset työpäivien kestoista ja toimitti yhteenvedot päivittäin työsuoritteista. Lisätöistä oli helppo sopia ja aikatauluttaa. Tämän kaiken jälkeen palkkaan takuulla uudestaan. 5/5 kun enempää ei voi antaa!

Marras 2023
J

Jukka - Rakennuspalvelu Reinikainen

LAHTI
Tulisijan ja hormin suunnitelmakuvien teko lupahakemusta varten

Erittäin suositeltava yritys. Nopeaa yhteydenpitoa, selkeitä ohjeistuksia. Työn kustannukset maltilliset. Kiitoksia!

Maalis 2023
J

Jukka - Fyra vindar Oy

LAHTI