Seinien tasoitus - Helsinki

Suunnitteletko uutta projektia tai tarvitsetko urakoitsijaa remontillesi? remppatorissa saat velvoittamattomia tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Aloita tästä
Seinien tasoitus - Helsinki

Iisiplus Oy

Yrityksellämme on vakaa kokemus lähes kaikista remontti- ja rakennuspalveluista. Iisiplus Oy on vankka yhteistyökumppani projektiin kuin projektiin. Kauttamme saat niin kaikki ulko- kuin sisäremontit, rakennusmestarin palvelut, sähkö- ja putkimiesten palvelut sekä ahkerat työmiehet uudisrakennusprojektiin. Lue lisää tarjoamistamme palveluista täältä. Ota meihin yhteyttä, ja saat ammattilaisen mielepiteen suunnitellusta remontista, ja suunnittelemme remonttisi yhdessä. Tämän jälkeen annamme sin...

Lue lisää
Marras 2023

Sisäseinien tasoitus 52m2 kaksio - Helsinki Kontula

"Moi, Olin oikein tyytyväinen, käytän seuraavassakin kohteessa heitä. Terveisin, Pete"
P
Petri
HELSINKI
Iisiplus Oy

Renomax Oy

Olemme 2020 aloittanut remonttiyritys. Meiltä löydät ammattimiehen hommiin:-maalaus-tasoitus-lattiatyöt-listoitus-kalusteasennus-iv työt-tapetointi

Heinä 2023

Kahden huoneen seinien tasoitus ja maalaus + katon maalaus

"Työn jälki oli hyvä, vaikka osa seinistä vaati huonon lähtökunnon takia extraeforttia. Siitä täydet pinnat!"
K
Kimmo
HELSINKI
Renomax Oy

Rebekan Maalaus Oy

Tämän yrityksen takana on reilu 15 vuoden vankalla kokemuksella ammattitaitoinen maalarimestari. Teen pääsääntöisesti maalaustöitä, mutta onnistuu myöskin timpurityöt.Yhteistyökumppaneiden (putkifirma ja sähköfirma) ansiosta olen toteuttanut isommatkin remontit. Tutustu meihin kotisivumme kauttawww.rebekanmaalaus.fi tai Facebookissa sekä Instagramissa

Maalis 2023

Pintaremontti

"Todella tarkkaa työtä ja helppoa kommunikointia Rebekan kanssa. Vahva suositus jos hakee tekijää, jolla on tarkka silmä ja jonka kanssa on helppo neuvotella."
J
Jenni
HELSINKI
Rebekan Maalaus Oy
Viimeksi julkaistut työilmoitukset

WC:n oven paklaus ja maalaus

00840HELSINKI

Oven reunasta lohjennut pala 2 cm x 7 cm, noin millin syvä. Kolo pitäisi tasoittaa ja ovi maalata. Asunto on Laajasalossa Kirkkosalmentiellä.

Sisäseinien tasoitus 52m2 kaksio - Helsinki Kontula

00940HELSINKI

52m2 kaksion kaikki seinät pitäisi tasoittaa maalauskuntoon, itse jatkan maalauksilla.

Seinän tasoitus ja maalaus

00840HELSINKI

Seinästä irrotettu paneeli, takana harmaa betoniseinä ja koolausrimat. Tarve siis seinän tasoitukselle ja maalaukselle. Seinän korkeus noin 256 ja leveys noin 345cm.

Maalaus

00200HELSINKI

Maalit lähtenyt muutamalta osin seinästä. Akustiikka levyt viennyt maalit kiinnityskohtuen osalta. Pitäisi korjaus maalata.

Sisäseinien ja katon tasoitus ja maalaus

00500HELSINKI

Yhden huoneen 18m2 sisäseinien pohjamaalaus ja maalaus. Yksi seinä vaatii myös tasoituksen. Sisäkaton tasoitus ja maalaus. Sisäkatto on betonia, josta on skrabattu vanha lohkeillut osa maalista pois.

Kaksion maalaus

00750HELSINKI

Hei, Saan maalit uuteen asuntooni noin 5.9. todennäköisesti. Haluaisin maalauksen sitten 6.-8.9. välisenä aikana. Muutan asuntoon 15.9. Kyseessä on 51 m2 paritalokaksio. Seinissä olevat taulujen reiät tulee tietenkin täyttää. Yksi seinä on tehostevärillä muut seinät samaa perusväriä. Pyytäisin tarjousta tällaiselle työlle.