Seinien tasoitus - Tampere

Suunnitteletko uutta projektia tai tarvitsetko urakoitsijaa remontillesi? remppatorissa saat velvoittamattomia tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Aloita tästä
Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Huoneen maalaus

33270TAMPERE

Yksi makuuhuone pitää maalata ja seinässä olevat 2 reikää korjata. Huone on tavallinen pieni makuuhuone, jossa siisti 2 v sitten tehty maali.

Eteisen seinän tasoitus ja maalaus

33900TAMPERE

Pieni pätkä eteisen seinää pitää tasoittaa ja maalata. Aikatululliseti vähän kiire, työ pitäisi saada tehtyä ennen 23.9.2022.

Lastenhuoneiden maalaus

33230TAMPERE

Huone 1 - Tytön huone - lattia pinta-ala 4 x 2,5 m - vinokatto kahdelta seinältä, joissa molemmilla kattoikkuna ja syvennykset maalataan. Perinteistä tasakattoa ei huoneessa ole, vaan seinät ovat vinot noin metrin korkeudesta kattoon asti. - seinien tasoitus - huoneessa on muuri, joka on edellisessä remontissa jätetty osin tasoittamatta. Pinta on pääosin kyllä tasoitettu, mutta 5 isompaa aluetta, joista tasoitetta puuttuu. Muurissa ei ole siis tiilipintaa. - Kaapin ovien ruiskumaalaus samalla sävyllä - Kaikki seinät maalataan samalla sävyllä - Muut seinät tällä hetkellä valkoisia, mutta yksi persikkaan menevä ja vaatii pohjamaalin - maalit voi sisällyttää tarjoukseen. Sävy Tikkurila X477 Keisarinna. Tai voimme hankkia sen valmiiksi. Huone 2 - pojan huone - lattia pinta-ala 3,5 x 4 m - vinokatto kahdelta seinältä, joissa molemmilla kattoikkuna ja syvennykset maalataan. Perinteistä tasakattoa ei huoneessa ole, vaan seinät ovat vinot noin metrin korkeudesta kattoon asti. - seinien tasoitus - Kaikki seinät maalataan samalla sävyllä - Muut seinät tällä hetkellä valkoisia, mutta yksi vihreä ja vaatii pohjamaalin - maalit voi sisällyttää tarjoukseen, mutta sävy vielä mietinnässä. Tai voimme hankkia sen valmiiksi.