Vesi ja viemäri - Helsinki

Suunnitteletko uutta projektia tai tarvitsetko urakoitsijaa remontillesi? remppatorissa saat velvoittamattomia tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Aloita tästä
Vesi ja viemäri - Helsinki

Pipe Brothers Oy

Pipe Brothers Oy toimimme pääkaupunkiseudulla ja keski-Uudellamaalla - Uudiskohteet ja Saneeraus - Hanojen (keittiö, pesuallas ja suihkuhanat) asennus ja huolto - Wc-istuinten asennus ja huolto - Suihkukaappien ja seinien asennus - Lämminvesivaraajien asennus - Ravintoloiden ja myymälöiden kalusteasennukset ja putkitukset - Lämmityspattereiden asennus ja huolto - Kauttamme myös hanat, wc-istuimet, patterit ja suihkuseinät -Yritys rekisteröity Järvenpäähän, toimitilamme sijaitsee Suutarilassa

Huhti 2023

Keittiötilan muutostyöt, Itä-Helsinki

"Ammattikeittiön työt sujuivat ajallaan maaliin, ja saatiin lopulta parempi layout kuin alkuperäinen, kiitos asiantuntevien vinkkien :)"
P
Päivi
HELSINKI
Pipe Brothers Oy
Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Kylmävesiputken pauke/paineisku

00980HELSINKI

Kylmävesiputki paukkuu teknisessä tilassa paineiskun (?) seurauksena vesihanoja avattaessa ja väillä suljettaessa myös. Kymän veden tulovesiputkessa on vakiopaineventtiili. Voiko olla vikaantunut? Asuttu talossa reilu puoli vuotta. Omakotitalo 2009

Lattiakaivon hajulukko sekä ammeen ja lavuaarin poistoputket

00320HELSINKI

Hei, Tarvitsisi apua kylpyhuoneen lattiakaivon hajulukon tarkistuksessa. Lavuaari ja amme on ohjattu lattiakaivoon mutta lattiakaivo ei vedä esim ammeen vesimäärää. Lavuaarin ja ammeen poistot ovat erikseen. Tulisiko ne yhdistää ja virtausta rajoittaa tai säätää hajulukon vetoa jotenkin?

Keittiötilan muutostyöt, Itä-Helsinki

00940HELSINKI

Toimitilan keittiöstä kevyt valmistuskeittiö. Tarvitaan kolme vesipistettä, 2 allasta kalusteisiin, 1 erillinen käsienpesuallas, sekä astianpesukoneen asennus. Keittiön seinän takana olevaan varastoon tulee siivouskomero, tarvitaan läpivienti seinän taakse ja sinne vesihana ja -allas. Tarvitaan hanat, altaat, asennuksessa käytettävät putket ja lisäosat?

Hanan korjaus

00160HELSINKI

Kylpyhuoneen Oras Cubista hana röpöttää kun sen kääntää täydelle teholle ja kylmälle. Myös bideesuihku tiputtaa usein, aivan kuin siinä olisi jatkuvasti paine vähän päällä.

Käyttövesiputkien muutos

00940HELSINKI

Henco 20mm komposiittiputkien reitti muutos kellarissa. N.20M uutta komposiittiputkea tarvitsee.

Pesukoneen poistoletkun seinän puoleinen liitäntä murtunut

00710HELSINKI

Pesukoneen poistoletkumme katkesi seinän puoleisesta liittimestä - kuminen liitin katkesi letkunkiristimen kohdalta. Tarvitsisimme letkun vaihtoon tai korjaamiseen tekijää. Koneen malli on LG F1468QDP. Letku on muovinen.