Huonekalupuuseppä - Espoo

Suunnitteletko uutta projektia tai tarvitsetko urakoitsijaa remontillesi? remppatorissa saat velvoittamattomia tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Aloita tästä
Huonekalupuuseppä - Espoo

Oma Onni Oy

Loka 2023

KIIREELLINEN: Puurunkoinen laatikko vaneripinnalla

"Yritys tarjosi valmiin ratkaisun sovellettuna kierrätetyistä materiaaleista."
M
Mikko
ESPOO

Rikulma tmi

Morjens! Olen yksityisyrittäjänä toimiva timpuri Uudeltamaalta. Teen ammattitaidolla asennukset, remontit ja suunnittelut. Minulla on usean vuoden kokemus alalta, ja työntekijänä olen todella tarkka ja luotettava. Työlläni on aina asennus- ja tyytyväisyystakuu. Remontit: Pienremontit kuten maalaukset, listoitukset, julkisivuremontit, väliseinien rakennukset, korjaukset, entisöinti, silikoonisaumat, terassit, saunat sekä puusepän-/mittatilaustyöt. Asennukset: Kuljetukset/muuttopalvelut sekä kal...

Lue lisää
Syys 2023

Kaapin tekoa varten

"Luotettava"
H
Henry
ESPOO
Rikulma tmi
Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Artekin pienen pöydän maalaus

02200ESPOO

Artekin koivupöytä 42x 51cm kansi ja jalat 41cm. Kansilevyssä kulumaa. Pitäisi hioa ja maalata mustaksi.

Yöpöytiin uudet jalat

02630ESPOO

Meillä on matalat yöpöydät, joihin haluaisimme n 12 cm mustat metallijalat. Kiinnitys edellyttää tarkkuutta ja tn yöpöydän pohjaan levyn, johon jalat kiinnitetään. Pienehkö työ, mutta itse tehden vaarana on pilata yöpöydät.

10 kpl 28x90 jiirien sahaus + liitos puutapit/dominot

02600ESPOO

Jiiripäät on merkattu valmiiksi. Ei tarvitse sahata määrämittaan.

KIIREELLINEN: Puurunkoinen laatikko vaneripinnalla

02130ESPOO

Tarvitsisin ulkomitoiltaan noin 1,0m x 1,0m x 0,5m jämäkän puurunkoisen laatikon, jonka päälle voidaan kiinnittää auton istuin. Ainakin kansi, johon istuin tulee kiinni neljällä ruuvilla voisi olla tasaista pintaa esim vaneria. Verhoilun ja istuimen kiinnittämisen voimme hoitaa itse. Tarve valmiille laatikolle viimeistään tiistaina 3.10. klo 16.00.

kirjahylly

02650ESPOO

Talon sisäinen kirjahylly 5 m x 2 m jossa on tilaa televisiolle.Kerrostalo Mäkkylässä

Mittatilauskaappi

02100ESPOO

Tarvitsemme kaapin peittämään sähkökaappia, mutta sen lisäksi kaapissa pitäisi olla tilaa myös pesuaineiden ym. säilytykseen. Kaapin korkeus max. 2360, syvyys 300-400, leveys 910(+10). Kaapissa tulisi menemään myös putkia. Putkien kotelon reunaan on 775. Saako näillä tiedoilla arvion mitä kaapin hinnaksi tulisi?