Huonekalupuuseppä - Vantaa

Suunnitteletko uutta projektia tai tarvitsetko urakoitsijaa remontillesi? remppatorissa saat velvoittamattomia tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Aloita tästä
Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Ruokapöytä

01490VANTAA

Ovaalin mallinen ruokapöytä, materiaali tummaksi petsattu tammi/saarni, mitat 90x220. Kuvasta osviittaa.

Ruokapöydän pöytälevyn uusiminen

01520VANTAA

Minulla on tukeva ruokapöytä (n. 89x170cm) johon haluaisin uuden puisen pöytälevyn tai vaihtoehtoisesti nykyinen levy uudelleen käsiteltäisiin. Nykyinen levy on tietääkseni koivuinen liimapuulevy. Oli alunperin puunvärinen mutta maalasin sen itse 15 vuotta sitten valkoiseksi, muistaakseni Tikkurilan Empirellä. Haluaisin nyt puunvärisen (käsittely esim Osmocolorilla johonkin sävyyn). Pöydän jalat ja sokkeli jäisivät valkoisiksi.

Sängyn korjauskustannusarvio

01530VANTAA

Rikkinäinen sänky. Sänkyni meni viime muutossa osittain rikki sivulaudoista, kun kasauksessa ohut puu ei pitänyt ruuveja asianmukaisesti kiinni. Tämä ei kuitenkaan käyttöön vaikuttanut sillä rungon kiinnitys ei ollut sivulautoihin. Runko saatiin päätypaloihin kiinnitettyä. Nyt kuitenkin runko romahti kokonaan irti päätypalojen liitoksesta. Rungon jalka oli alhaalta pettänyt myöskin ja sieltä sojotti ruuveja, runko jouduttiin turvallisuussyistä heittämään pois. Jäljelle on jäänyt päätypalat ja nyt pitäisi saada korjauskustannusarvio sängyn korjauksesta puusepältä tai muulta huonekaluja huoltavalta yritykseltä. Kuvia liitteenä.

Lasten talosängystä parvisänky liukumäellä

01510VANTAA

Hei, etsitään puuseppä, joka voisi muuttaa lasten Montessori talosänky parvisänkyyn nostamalla 110 cm korkeudelle ja samalla tehdä sänkyyn portaat ja liukumäki. Mitat talosängystä 166x88 cm. Sijainti Tammisto, Vantaa. Lähetä kustannusarvionti ja projektin ajan arvio (milloin valmis).

Avohyllyyn olohuoneeseen ovet

01450VANTAA

Noin 2 metriä leveä ja 1,5 korkea avokaapisto jolle etsimme kivoja,laadukkaita paikalleen asetettuja ovia. Tarkkaa määrää ja kokoja emme osaa sanoa, me varmistuu kun tulet tutustumaan paikanpäälle. Kohde Vantaan Metsolassa.

Tammihyllyt keittiöön

01300VANTAA

Olisi tarve 2kpl 100cm pitkille ja 2kpl 50-60cm tammihyllyille keittiöön yläkaappien tilalle. Syvyys voidaan vielä tarkentaa mutta siinä 15-25cm..Kiinnitystekniikkana kelluva. Tarjouksia otetaan vastaan, suomesta ei näemmä valmiina 100cm pitkiä saa :D