Urakoitsijat

Sähköasentaja Jyväskylä

Sähköasentaja Jyväskylä

Sähkötyöt ovat yksi kodin tärkeimmistä asioista. Vaihdatpa sitten mahdollisesti vaarallisen väärin tehdyn sähköliitännän, uudistat valaistuksen tai vain asennat uusia sähkölaitteita, on tärkeää, että valitset pätevän sähköasentajan.

Aloita täältä

Harkitse seuraavaa, kun valitset sähköasentajaa Jyväskylän seudulla


Olipa kohde iso tai pieni, kannattaa etsiä kunnon ammattilainen hoitamaan homma. Kun suunnittelet sähköremonttia Jyväskylän seudulla, etsi luotettava ammattilainen Remppatorista.


Sähköremontin teossa ei kannata säästää, sillä ammattilaisen laatu syntyy vain ammattimaisella työllä. Luvanvaraiset työt kuten sähköasennukset pitää aina jättää ammattilaisen huoleksi. Tarkista yrityksen pätevyys täältä.


On tiettyjä asioita, joita sinun tulee ottaa huomioon, kun valitset sähköasentajaa Jyväskylän seudulla.


Ennen kaikkea kannattaa selvittää, mitä haluat tehdä kotisi sähkölle – tee yksityiskohtainen työnkuvaus, jonka voit välittää valitsemallesi ammattilaiselle.


Siten on suurempi mahdollisuus, että lopputulos on haluamasi, ja että projekti etenee ilman väärinkäsityksiä matkan varrella.


Tässä painottuu kommunikoinnin tärkeys. On siis tärkeää, että sinä ja sähköasentaja kommunikoitte hyvin koko urakan ajan sekä ratkaisette mahdolliset ongelmat ammattimaisesti.


Hyvä suunnittelu kannattaa muutenkin: kun budjetin ja materiaalivertailun laatii huolella, on itse tehnyt oman osuutensa ja ammattilainen hoitaa loput.


Tämän takia on myös tärkeää valita sähköasentaja, joka on ammattimainen ja joka pitää sovitut tapaamiset. Lisäksi tulee sinun valita sähköasentaja, jolla on kaikki tarvittavat pätevyydet, ja joka voi toimittaa sinulle tarvittavat asiakirjat, jotka osoittavat, että työ on tehty säännösten mukaisesti.


Meiltä löydät luotettavia ammattilaisia joka lähtöön.Löydä osaavia sähköasentajia Remppatorista


Sähköasentajia on monia, ja voi olla vaikeaa valita heidän väliltänsä. Haluat tietenkin jonkun, joka tekee työn ammattimaisesti, turvallisesti ja oikein. Julkaise työilmoitus ja ota yhteyttä tarjoajiin ilman sitoumuksia. Se on niin helppoa!


Mistä siis tekijät, jos etsii Jyväskylässä sähköasentajaa? Remppatori.fi kertoo paikalliset osaajat, joihin voi luottaa: täältä löydät sähkötöiden tekijät.


Puskaradio kertoo usein epäonnistuneista remonteista, joissa budjetit ylittyvät ja aikataulut venyvät. Tältä välttyäkseen kannattaa vertailla ammattilaisten hintoja ja heistä annettuja arvioita. Remppatori.fi on siihen oikea paikka! Näin hyvien tekijöiden käsiin uskaltaa jättää kotinsa turvallisella mielellä.


Kilpailuta urakkasi tekijät täältä. Ja tee tarkat sopimukset siitä, mitä remontiltasi haluat.

Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Liiketunnistimen vaihto

40520JYVÄSKYLÄ

Ulkovalojen liiketunnistin naksuttaa holtittomasti ja vilkuttaa valoja. Liiketunnistin pitäisi vaihtaa. Kohde Jyväskylässä, Nenäinniemessä.

Sähkötyöt

40520JYVÄSKYLÄ

Pientä pintaremonttia. Akustiikkarimaseinän rakennus, valkoisten pistokkeiden uusiminen 2-4kpl mustiksi ja mahdollinen korotuspalan asennus. Lisäksi ledivalon asentaminen ja kytkeminen akustiikkariman päälle ja johdotus. Keittiöremontti myös tulossa sekä muuta pientä sähkötyötä/tarkastusta. Spot valojen uusiminen, noin 40kpl.

Lattialämmityksen termostaattien asennus

40530JYVÄSKYLÄ

Tarvitaan sähkömies poistamaan vanhat ja asentamaan uudet 4 lattialämmitys termostaattia. Termostaatit on jo olemassa. Asennus Jyväskylässä Keljonkankaalla sijaitsevaan omakotitaloon.

Asuntoremontti Lutakossa

40100JYVÄSKYLÄ

Hei, tarvitsisin tammikuulle ja helmikuulle vastaavaa sähköasentajaan asuntoremontin sähkötöihin Jyväskylän Lutakossa. Poistan väliseinän, jossa on valokatkaisija sekä pistorasia. Väliseinän poisto ajoittuu Tammikuun ensimmäiselle viikolle. Muita sähkötöitä asunnossa on keittiöremontin yhteydessä tammi-helmikuussa.

Valokatkaisija särisee, mutta lamppu toimii viiveellä.

40270PALOKKA

Vanha valokatkaisija särisee ja valaisin johon katkaisijalta tulee sähkö syttyy hitaasti. Valokytkin kaksiosainen ja toinen valaisin toimii normaalisti. Asia ei ole kiireinen.

Kattovalaisin asennus

40600JYVÄSKYLÄ

Vanha kerrostaloasunto jossa tulisi asentaa 4 kattovalaisinta. Katossa ainoastaan johdot, ei pistokeliitintä, joten vaikeuksia asentaa.Viimeisimmät arvioinnit

HK Rakennussähkö Oy

HK Rakennussähkö Oy:stä vastaa yrittäjä Heikki Kimari, joka on toiminut sähköalalla jo yli 30 vuotta ja sähköalan yrittäjänä viimeisimmät noin 25 vuotta. Yritys on urakoinut sähkötöissä niin Suomessa kuin Euroopassakin. Referenssejä löytyy esimerkiksi Ruotsista ja Hollannista. Tällä hetkellä yrityksellämme on kolme toimipaikkaa, yksi Mikkelissä, toinen Jyväskylässä ja kolmas Kouvolassa. Yrityksessämme työskentelee sekä kokeneita konkareita että päteviä nuoria tekijöitä, jotka ovat valmiina tar...

Lue lisää
Marras 2023

Sähkökiukaan asennus sekä pistorasioiden asennuksia

"Saimme sähkömiehen päivän varoitusajalla tekemään vaativan sähkökiukaan asennusurakan. Erittäin laadukasta työtä ja kohtuuhinnalla. Suosittelen!"
J
Jukka
JYVÄSKYLÄ

JR-Kodit Oy

Me olemme kotimainen joukkue. Nimenomaan joukkue, koska toimimme kuten hyvä joukkue! Olemme pieni tiivis tiimi, joka puhaltaa aina yhteen hiileen. Meidän luottopakkimme ovat rautaisen ammattitaidon ja vuosien kokemuksen omaavat asentajat. Tukipelaajina meillä toimivat kentällä olevat asiantuntijamme. Maalit joukkueessamme tekevät asiakkaat, jotka ovat meille tärkeä osa joukkuettamme! Toimintamme keskittyy kodin turvallisuuden ja asumisviihtyvyyden ja energiatehokkuuden parantamiseen. Meille on t...

Lue lisää
Marras 2023

Uuden sähkökiukaan asennus

"Olivat helposti tavoitettavissa ja työ sujui suunnitelmien mukaan."
R
Reetta
JYVÄSKYLÄ
JR-Kodit Oy

Joatec Oy

Loka 2023

Kerrostalokämpän sähköjen uusiminen

"Hyvää duunia ja hyvä hinta."
T
Timi
JYVÄSKYLÄ

Teemun Talotekniikka Oy

Olemme Jyväskyläläinen LVIS-ratkaisuita tarjoava yritys, jonka tekemistä ohjaa aito rehtiys – etsimme aina oikein mitoitetun ja toimivaksi todistetun ratkaisun sinun ja kotisi tarpeisiin.

Syys 2023

Asennettujen sähköjen uudelleen veto

"Homma hoitui pikaisesti ja ammattitaidolla"
P
Pasi
JYVÄSKYLÄ
Teemun Talotekniikka Oy

Julkaistu 24. marras 2022, 10:06

Päivitetty 26. loka 2023, 12:36

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Kuvaile projektisi ja saa tarjouksia lähellä olevilta yrityksiltä - maksutta.