Keittiöasennus

Suunnitteletko uutta projektia tai tarvitsetko urakoitsijaa remontillesi? Remppatorissa saat velvoittamattomia tarjouksia päteviltä yrityksiltä
  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Keittiötasojen vaihto ja saumaus, uusi seinälaatoitus

04230KERAVA

Hei, Omakotitalon, rakennettu 2014, Ikea-pohjaiseen, noin 16-neliöiseen keittiöön keittiötasojen vaihto ja saumaus. Lisäksi seinälaatoitus kahdelle seinälle, joista yksi kokonainen ikkunallinen, yksi lavuaarin takana kaappien alla. Jatketaan laatoitus myös jääkaapin kulmaan tason pääty. Seinä kipsilevyä. Keittiökaapeille ei tehdä mitään, korkeintaan siirretään pois tieltä kulmakaapit, jotta työn voi tehdä. Keittiötasot ovat kolmella sivulla seinää vasten. Tasoihin upotettu 2-osainen tiskiallas ja induktioliesi. Uudet tasot tulevat myös ikeasta ja tilaaja tilaa ne itse. Aikataulu joustava. Olen aloittanut työtä jo irroittamalla koristetiiliä, jotka olivat huonosti asennettu liian kevyellä laastilla ja irrallaan.

Pienen keittiön purku ja kasaus

57120SAVONLINNA

Savonlinnan keskustassa 36m² asunto, missä pieni keittokomero. Keittiö on suoranmallinen ja pituus noin 3m. Tämä pitäisi purkaa ja kasata tilalle uusi Ikean keittiö. Työ mahdollisimman pian, mieluiten jo 19.-22.6.

Keittiökaappien purku ja asennus Turussa

20100TURKU

Vanhojen keittiökaappien purku ja uusien asennus Turussa. Pieni keittokomero kyseessä. Uudet kaapit on valmiiksi koottu, eli tulee asentaa paikalleen. Yläkaapit tulee korkeammalle kuin vanhat.

Vanhan minikeittiön purku ja uuden asennus

00930HELSINKI

Bauhaus minikeittiö Vanha keiittö puretaan kokonaan (ei lattioita ym). Uuden keittiön kokoaminen ja asentaminen. Työhön kuuluu myös sähkö- ja putkityöt mikäli mahdollista. Kohde on saaressa jonne järjestyy kuljetus.

Keittiön oven kiinnittäminen Tammisto

01520VANTAA

Tarvitsen asentajan keittiön ovelle. Vain yksi ovi asennetaan keittiöön. ovi, ruuvit ja saranat valmiina. Asennuspaikka on hieman hankala, avolokerikko, joka ollut täytepalana keittiössä.

Tarvitaan pikaisesti timpuria

21100NAANTALI

Omakotitalon pintaremppaan tarvitaan pikaisesti timpuria. Työnä on levyttää kodinhoitohuoneen seinät, ala 2x3m, Tehdä kevyt väliseinä makuuhuoneeseen (johon tulee vaatehuone), asentaa keittiö (rungot valmiiksi kasattuja), asentaa kodinhoitohuoneen kalusteet, asentaa kalanruoto vinyylattia alakertaan, ala noin 50m2 sekä maalata rappukäytävän seinät.

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Kuvaile projektisi ja saa tarjouksia lähellä olevilta yrityksiltä - maksutta.

Julkaise työilmoitus ja vastaanota tarjouksia

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Julkaise työilmoitus ja vastaanota tarjouksia