Keittiöasennus - Kerava

Suunnitteletko uutta projektia tai tarvitsetko urakoitsijaa remontillesi? Remppatorissa saat velvoittamattomia tarjouksia päteviltä yrityksiltä
  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Keittiötasojen vaihto ja saumaus, uusi seinälaatoitus

04230KERAVA

Hei, Omakotitalon, rakennettu 2014, Ikea-pohjaiseen, noin 16-neliöiseen keittiöön keittiötasojen vaihto ja saumaus. Lisäksi seinälaatoitus kahdelle seinälle, joista yksi kokonainen ikkunallinen, yksi lavuaarin takana kaappien alla. Jatketaan laatoitus myös jääkaapin kulmaan tason pääty. Seinä kipsilevyä. Keittiökaapeille ei tehdä mitään, korkeintaan siirretään pois tieltä kulmakaapit, jotta työn voi tehdä. Keittiötasot ovat kolmella sivulla seinää vasten. Tasoihin upotettu 2-osainen tiskiallas ja induktioliesi. Uudet tasot tulevat myös ikeasta ja tilaaja tilaa ne itse. Aikataulu joustava. Olen aloittanut työtä jo irroittamalla koristetiiliä, jotka olivat huonosti asennettu liian kevyellä laastilla ja irrallaan.

Keittiön laatoituksen ja alakaappien alla olevan levytyksen uusinta

04260KERAVA

Korkeus 140cm ja pituus 530cm. Vanhan levy poisto ja uudelleen levitys Habito levyllä. Alakaapit ja vanha laatoitus on valmiiksi poistettu. Levyt saumataan ja pohjmaalataan. U:n muotoinen keittiö: 600mm+3200mm+1600mm. Materiaalit sopimuksen mukaan.

Keittiön remontti

04250KERAVA

Vanhan keittiön purku ja uuden asennus. Keittiö ollut kahdella seinällä ja nyt puretaan toinen (kipsi seinä) ja keittiö asennetaan yhde seinälle.

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Kuvaile projektisi ja saa tarjouksia lähellä olevilta yrityksiltä - maksutta.

Julkaise työilmoitus ja vastaanota tarjouksia

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Julkaise työilmoitus ja vastaanota tarjouksia