LVI

Suunnitteletko uutta projektia tai tarvitsetko urakoitsijaa remontillesi? Remppatorissa saat velvoittamattomia tarjouksia päteviltä yrityksiltä

  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

LVI

Suunnitteletko uutta projektia tai tarvitsetko urakoitsijaa remontillesi? Remppatorissa saat velvoittamattomia tarjouksia päteviltä yrityksiltä

  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous
Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Patteriremontti

03220TERVALAMPI

Pattereiden ja lämmitysputkien uusiminen. Talossa 2 kerrosta ja 8 patteria. Maalämpöpumppu kellarissa (3 kerros).

Pohjaratkaisun uusiminen

23800LAITILA

Pohjaratkaisun uusinta: * Kantavien seinärakenteiden (pääasiassa vanhoja hirsiseiniä) aukotus 1. kerroksessa * Kevyiden seinien purkua ja uusien rakennusta molemmissa kerroksissa * Välipohjan avaus tulevan olohuoneen yläpuolelta * Uudet pinnat (lattiat/sisäkatot/seinälevyt) muuttuviin huoneisiin * Vedeneristys tulevaan kodinhoitohuoneeseen Portaiden siirto: * Uusien portaiden rakennus sekä vanhojen purku. Uudet portaat keskipalkilliset, valmistettu vaaleasta puusta. Ks. liitteeet "portaat-malli.jpg" ja "portaat-materiaali.jpg". * Uusiin portaisiin kaiteet sekä lapsiportit molempiin päihin. Kaiteet vaaleaa puuta. Ks. liite "portaat-materiaali.jpg". * Samanlainen kaide avattua välipohjaa ympäröimään * Portaiden malli ei ole kiveenhakattu, ja varsinkin liitekuvat ovat lähinnä suuntaa antavia. Toivomme, että osana tarjousta esittelisitte, minkälaiset portaat tarjoukseen sisältyy. Sähkötyöt: * Sekä ylä- että alakerran sähkökaapit sijaitsevat tällä hetkellä aukotettavaksi / siirrettäväksi merkityissä seinissä --> sähkökaapit tulisi siirtää * Sähköjen vetäminen valmiiksi yläkerran tulevaan kylpyhuoneeseen * Sähkökaapin siirron yhteydessä voisi varmistaa, että tulevaisuudessa sauna on muutettavissa sähkösaunaksi ilman suurempia purkutöitä kylpyhuoneen ulkopuolella * Tietoliikennekaappi yläkerrassa sijaitsee myös purettavaksi merkatussa kohtaa seinää ja tulisi siirtää * Valaisimien paikat tuleviin portaisiin sekä tulevaan olohuoneeseen * Joidenkin pistorasioiden ja valaisimien paikkoja saattaa joutua siirtämään Putkityöt: * Putkien (viemäri & vesi) vetäminen valmiiksi yläkerran tulevaan kylpyhuoneeseen * Putkien (viemäri & vesi) vetäminen valmiiksi tulevaan kodinhoitohuoneeseen Ilmanvaihtotyöt: * Ilmanvaihdon vetäminen valmiiksi yläkerran tulevaan kylpyhuoneeseen * Ilmanvaihdon vetäminen tekniseen tilaan (teknisestä tilasta puuttuu tällä hetkellä koneellisen ilmanvaihdon venttiili) Liitteenä piirrustukset tavoitetilasta. Huomioitavaa kuitenkin, että * Tupakeittiön ja tulevan olohuoneen välisen seinän aukotus on osana nyt aloitettavaa kokonaisuutta, mutta muu keittiöremontti ei sisälly kokonaisuuteen * Yläkerran tuleva kylpyhuone jätetään toistaiseksi ilman pintoja ja rakennetaan loppuun myöhemmin. Tehdään siellä siis vain työt jotka mahdollistavat kylpyhuoneen rakentamisen loppuun tulevaisuudessa ilman tarvetta ylimääräiselle purkamiselle. * Tulevan kodinhoitohuoneen kiintokalusteet sekä lavuaari asennetaan myöhemmin, eivät sisälly kokonaisuuteen Hoidamme pintojen viimeistelyn (maalaus/tapetointi/listoitus) itse. Hankimme katon ja lattian pintamateriaalit sekä seinien viimeistelymateriaalit (maalit, tapetit ja listat) itse. Toivomme, että urakoitsija hankkii muut materiaalit ja että ne sisällytetään tarjoukseen. Toivomme että urakoitsija hoitaa loppusiivouksen sekä jätteiden poiskuljetuksen. Toivomme myös, että mahdolliset avauksia tehdessä esille tulevat rakenteelliset puutteet voidaan korjata osana tätä remonttia erikseen sovittavina lisätöinä.

Sähkölataus

00940HELSINKI

Sähköauton lataus asennus ja samalla myös kattoon huippu imuri korjaus.

Ilmastointikanavien eristämiseen

90570OULU

Oravat ovat repineet käyttöullakolla vanhat eristeet huonoon kuntoon ja olen ne poistanut. Nyt pitäisi asentaa uudet (oravan kestävät) eristeet. Eristettäviä putkia alle 10 m.

Daikin perfera n30 ja asennus maatelineelle

21250MASKU

Daikin perfera n30 pumppu ja asennus maatelineelle. Mahdollisimman nopeasti.

Liesituulettimen fiksaus

33580TAMPERE

Liesituulettimen valot ei syty. Sytyttäessä valot syttyy, mutta räpsähtää samantien pois päältä. Polttimot vaihdettiin uusiin, mutta ei auta. Muuten laite tuntuu toimivan normaalisti. Merkki Savo CH-63 KB210.

Viimeisimmät arvioinnit
Kahden ilmalämpöpumpun asennus

Kaikki hoitui hienosti. Toiveesta tultiin kohteeseen tekemään arviota urakasta, ja annettiin hyvin tietoa toteutusmahdollisuuksista. Annettiin tarjous, ja hinta piti. Urakan toteutus ajallaan, ja jälki hyvää. Ei mitään pahaa sanottavaa, voi suositella muillekin.

Marras 2023
J

Jani - SL City Services OY

HYVINKÄÄ
Ilmanvaihtokanavien nuohous

Hoisivat hommat hyvin!

Marras 2023
V

Viljami - Ma-Te Group Oy

AKAA
Lattialämmitysjärjestelmän huolto

+

Marras 2023
T

Timo - Talotekniikka Lehtisaari Oy

NOKIA
Vedenlämmittimien asennus

Kaikki meni suunnitelmien mukaisesti, selkeästi ja laadukkaalla jäljellä. Kiitos!

Marras 2023
A

Anna - LVIS Kaukonen Oy

VANTAA
Ilmalämpöpumpun asennus

Todella ammattimaista ja tehokasta,suosittelen lämpimästi.

Loka 2023
P

Patrick - TS-Ilmahuolto Oy

UNAJA
Ilmalämpöpumpun korjaus

Asiantunteva iäkkään ilmalämpöpumpun huolto.

Kesä 2023
T

Teemu - TS-Ilmahuolto Oy

TURKU
Avokaivossa lorisee. Heikot paineet

Ammattitaitoinen ja ripeä kaveri

Kesä 2023
K

Kari - Lanteen Korpi

HYVINKÄÄ
Asennus / Samsung Ilmalämpopumppu

Asiat tapahtuivat joustavasti ja sovitusti. Työn teki mukava ja todella asiansa tunteva henkilö.

Kesä 2023
V

Ville - Lämpöpumppuasennus Salomäki Oy

HELSINKI
Vesikiertoisen lattialämmityksen asennus

Lopputulos hyvä ja kustannukset pysyivät kurissa. Aikataulu vähän venyi, mutta se ei ollut kriittinen

Touko 2023
T

Tero - Pipe Brothers Oy

JÄRVENPÄÄ
Talonyhtiön lämminvesivaraajien tarkistus

Erittäin hyvä palvelu ja kaikki hoitui ajallaan, nopeasti ja siististi.

Tammi 2023
J

Jeremias - Pipe Brothers Oy

JÄRVENPÄÄ
Ilmastointikoneen siirto

Hyvä

Joulu 2022
Y

Yusuf - Investair OY

VANTAA
Ilmalämpöpumpun sisäyksikön siirto talon sisällä

Erittäin hyvää palvelua ja työnjälki on erinomaista..

Marras 2022
D

Dennis - Kylmäviisikko Oy

VANTAA