LVI - Turku

Suunnitteletko uutta projektia tai tarvitsetko urakoitsijaa remontillesi? remppatorissa saat velvoittamattomia tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Aloita tästä
LVI - Turku

TS-Ilmahuolto Oy

Kesä 2023

Ilmalämpöpumpun korjaus

"Asiantunteva iäkkään ilmalämpöpumpun huolto."
T
Teemu
TS-Ilmahuolto Oy
Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Porstuaan patteri

20200TURKU

Rintamamiestalon porstua on lämpöeristetty mutta lämmön lähde vielä puuttuu. Talossa on maalämpö ja vesikiertoiset patterit. Voisiko eteisen patterista haaroittaa vai onko monimutkaisempi työ?

Ilmalämpöpumpun korjaus

20750TURKU

Merkki: Panasonic. Sisäyksikkö ei toimi, ei puhalla kylmää. Vain lämmintä. Ulkoyksikkö ilmeisesti toimii koska propelli pyörii.

Patterin poisto

20810TURKU

Vesikiertoisen patterin poistaminen omakotitalosta. Talo kaukolämmössä.

Mitsubishi Electric Lossnay VL-50 -mini-ilmanvaihtolaite asennus

20540TURKU

Otsikon mukaisen ilmanvaihtolaitteen asennus 50-luvun rintamamiestalon makuuhuoneeseen. Pelkkä asennuksen hinta tai vaihtoehtoisesti asennus+laite. Jos laite toimii hyvin niin jatkossa mahdollisesti kahden samanlaisen asennus toisiin makuuhuoneisiin.

Lattialämmityksen termostaatti ja ilmanvaihtojärjestelmän tarkistus

20810TURKU

Vanha puutalo-osake Turussa, jossa tarve olisi kahdelle sähkötyölle: 1. Vessan lattialämmityksen termostaatin valo, joka ilmaisee onko laite päällä, palaa vaan puoliksi. Ajoittain termostaatti tikittänyt ja mennyt itsestään pois päältä. Vessan lattia ei lämpene. Termostaatti tulisi mahdollisesti vaihtaa. 2. Asunnossa on ilmanvaihtojärjestelmä, jonka saa päälle katkaisijasta, jossa rullan avulla voi säätää puhalluksen tehokkuutta. Asunnossa on ollut ilmankierron kanssa viime aikoina haasteita. Ennen katkaisijaa käytettäessä kuuli selvästi, koska ilmanvaihto oli päällä. Nyt humina ei kuulu ja järjestelmä on mahdollisesti rikki. Kaipaisi tutkimista sekä korjauksen. Tarjouksia otetaan vastaan! Aikoja voidaan sopia joustavasti.

Vastaava valvoja ilmalämpöpumpun asennus

20100TURKU

Tarvitaan pätevä valvoja ilmalämpöpumpun asennukseen.